JOULUN VIETTOON + VIIME HETKEN LAHJAVINKIT

H&M Jacket/ Tiger of Sweden Knit / Gina Tricot Jeans (*gifted) / VillaWool Hat / Gucci Bag / Mango Shoes

Niin ihanaa, että huomenna on joulu! Koko tämä viikko on mennyt tuttuja jouluasioita hoitaessa, kun olemme hankkineet lahjoja läheisille, koristelleet kotia joulua varten ja valmistaneet jouluruokia. Olin aikatauluttanut koko kuluneen viikon hyvin tarkasti ja suunnitellut asiat niin, että saisimme kaikki hoidetuksi perjantaihin mennessä. Nyt voi hyvillä mielin rauhoittua jouluun <3

Tämä jouluun rauhoittuminen alkoikin tänään perheen kesken joululounaalla Löylyssä. Oli ihanaa istua sisällä lämpimässä takkatulen ääressä ja katsella ulkona myrskyssä pauhaavaa merta. Löyly oli ihanan rauhallinen ja muutenkin fiilis siellä erittäin hyvä!

Viikolla kaupungilla kierrellessäni eteeni sattui muutamia erinomaisia ”viime hetken” joululahjoja. Tässä siis muutamia ideoita, mikäli lahjasi on vielä hankkimatta:

Ravintolalahjakortti – Lahjakortti (sinun tai lahjansaajan) suosikkiravintolaan on aivan ihana lahja! Kukapa ei nauttisi ihasta illallisesta parhaassa seurassa?

Nespresso – Onko lähimmäistesi joukossa kahvin ystäviä? Nespresson kahvikone on erinomainen lahjaidea läheiselle tai tutulle, joka on kahvifiilistelijä tai muuten vain nauttii maukkaista erikoiskahveista. Ostimme itsekin tänä vuonna ystävillemme uuden kahvikoneen. Nespressolla on tällä hetkellä tarjous, että jos ostaa yli 200€ maksavan kahvikoneen saa 100€ alennuksen! Myöskin makukahvikapselit ovat kiva lahjaidea sellaiselle henkilölle, jolta kahvikone jo löytyy. Suosittelen testaamaan tämän hetken Limited Edition makua ”Snowball”. Tosi herkullinen!

Lakrids – Syötävän herkullisia sekä uskomattoman kauniita suklaakuorrutteisia lakritseja kauniissa purkeissa. Stockalla on heidän pop up -piste ensimmäisessä kerroksessa Coffee Housen vieressä. Kaunis Lakrids herkkurasia on kivaa vaihtelua tavallisen suklaarasian sijaan.

Spa/Hemmotteluhoito – Harvemmin ehkä tulee itse ostettua ja lähdettyä hemmotteluhoitoihin tai hierontoihin, mutta lahjana sellainen on aivan ihana saada. Mielestäni spalahjakortti sopii hyvin lahjaksi sekä miehelle että naiselle!

Mutta nyt on hetkeksi aika unohtaa työt ja kiireet ja hiljentyä jouluun. Haluan toivottaa kaikille mitä ihaninta ja iloisinta joulua! Rentoutukaa, syökää herkkuja, nauttikaa ja antakaa aikaa lähimmäisillenne <3 Virtuaaliset jouluhalaukset kaikille teille ihanille lukijoilleni! Palataan <3 xxx

Photos: Kaisa Turunen/edit by me

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Marianne 23.12.2017

  Spa on ehdottomasti ihana lahja tärkeällä henkilölle. Sitä harvoin sallii itselleen extra hemmottelua!
  Rauhallista, rentouttavaa ja ihanaa joulunviettoa teille 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 2. Helen 25.12.2017

  Hemmotteluhoidot on aina ihana lahja! Käy myös synttärilahjaksi – ja todellakin sopii myös miehille. Mainitsemasi Lakrids-namit on kyllä tosi nameja 🙂

  Vastaa