UUDEN VUODEN VALMISTELUJA

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Boolit.fi kanssa

Nyt kun joulun juhlinnat on saatu pakettiin voimme pikkuhiljaa aloittaa suunnittelemaan vuoden viimeisiä juhlia eli uuden vuoden juhlia. Uutena vuotena on kiva järjestää myöskin hieman isompia juhlia, sillä vuoden vaihtumista on mukava juhlistaa ison porukan kesken. Minulle tärkeintä juhlien järjestämisessä on huolellinen suunnittelu ja hyvä valmistelu. Niinhän se sanontakin menee, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Juhlien valmistelussa tarkeää on miettiä mahdollinen ruoka- ja juomatarjoilu. Itse olen kokenut parhaaksi tarjoilla sellaisia syötäviä ja juotavia, joita vieraat voivat itse ottaa. Tällöin isäntien ja emäntien ei tarvitse koko ajan olla antamassa vieralle tarjoiltavaa, vaan pääsevät itsekin viettämään aikaa vieraiden kanssa ja nauttimaan juhlista. Isommissa juhlissa saattaa vieraiden keskuudessa olla myös toisilleen ennalta tuntemattomia henkilöitä, jolloin buffet -tyylinen tarjoilu luo rentoa tunnelmaa ja tuo ihmiset mukavalla tavalla yhteen.

Pääsin suureksi ilokseni yhteistyössä Boolit.fi kanssa suunnittelemaan oman nimikkoboolini uuden vuoden juhliin. Glam Cocktail -niminen juoma on suunniteltu omien makumieltymyksieni mukaan ja juomasta löytyy suosikkimakujani kuten raikasta inkivääriä, limeä ja omenaa! Juomassa on käytetty Bols inkiväärilinkööriä ja shampanjaa sekä mausteina muun muassa kanelia ja anista. Maku on raikas ja ihanan mausteinen samaan aikaan. Boolin koristelussa on otettu huomioon juhlateema, sillä päälle on siroteltu kaunista kultaista leivonta puuteria sekä kultaisia pallonomparillejä.

Videolla pääset kurkistamaan kun valmistaudun uuden vuoden juhliin. Videoon pääset tästä!

Miksi booli?

– Booli on helppo toteuttaa omien makumieltymyksien mukaan. Esimerkiksi makeutta tai boolin vahvuutta on helppo säädellä omien/vieraiden mieltymysten mukaan. Boolit.fi sivustolta löytyy toinen toistaan inspiroivimpia boolireseptejä, muun muassa oma suosikkini ja nimikkoboolini Glam Cocktail (drinkin valmistusvideoon pääset tästä!)

– Boolista voi tehdä kauniita drinkkejä ja valita boolin värin sopivaksi muun kattauksen ja koristelun kanssa.

– Booli on juoma, jota vieraat yleensä ottavat itse. Tällöin isäntäväen ei tarvitse olla koko ajan huolehtimassa onko vierailla juomaa.

– Boolia on helppo tehdä kerralla isompi määrä isolle porukalle. Boolit.fi -sivustolta löytyy myöskin annoslaskuri, jonne voit syöttää vieraiden lukumäärän ja annoslaskuri laskee sinulle tarvittavat juomat ja niiden tarkat määrät. Samalta sivulta voit jopa tulostaa itsellesi kauppalistan tarvittavista juomista ja muista boolin raaka-aineista halutessasi.

Photos: Niki Strbian

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Siiri Kiviharju 28.12.2017

  Ihanan aistillinen tuo ensimmäinen kuva! Pitäisi varmaan itse kehitellä myös joku uv booli!
  http://www.siirikiviharju.com

  Vastaa
 2. Helen 28.12.2017

  Kauniin näköinen juoma. Toivottavasti ei tule ”roskia” suuhun 🙂 Emäntä on vielä kauniimpi 🙂 Boolit ovatkin tehneet tulonsa takaisin ja se onkin kiva, kun voi luoda omanlaisen cocktailin. Kiva juttu!

  Vastaa