MUSTA MAXIMEKKO

 

Maximekko ei ole vaate, johon ensimmäisenä kiinnittäisin huomiota vaatekaupassa tai nappaisin mukaan sovituskoppiin. En tiedä johtuuko maximittojen välttely siitä, että raskausaikoina käytin aika paljonkin maximekkoja. Ne olivat miellyttäviä päällä ja niihin oli helppo mahtua. Nyt kuitenkin kun muodissa ovat taas erilaiset vyötärölle solmittavat vyöt, olen löytänyt maximekot uudestaan. Vyön avulla saa vyötäröä kauniisti esille eikä vaate roiku muodottomana päällä.

Wearing:
Andiata Dress
Gucci Belt
Chanel Bag
Rolex Watch
Mango Shoes

Tämä musta maximekko on ollut itseasiassa käytössä minulla jo monet kerrat, mutta vasta nyt ensimmäistä kertaa täällä Espanjassa tallentui muutama kuva siitä todisteeksi kameraan. Käytin syksyllä maximekkoa itseasiassa samojen sukkabootisen kanssa, sillä näin sain alle puettua ohuet lämmittävät sukkahousut kenenkään huomaamatta. Maximekko toimii myös kivasti pitkän avonaisen neuletakin kanssa ja halutessaan voi solmia vyön vielä neuletakin päälle! Täällä Espanjassa mekko on ollut uskollinen ystävä hieman pilvisinä päivinä ja varsinkin auringon laskettua kun lämpötilat laskevat jo lievästi viileisiin lukemiin.

Mitä mieltä olette maximekoista? Toimivatko ne ainoastaan kesällä ja rannalla vai onko tämä(kin) monikäyttöisempi vaate kuin aluksi uskoisikaan?

Photos: @mikaelforssell9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Marianne 17.11.2017

  Todella kauniita kuvia 🙂 <3
  Maximekko on todellakin monikäyttöinen. Kesällä ja rannnalla tietenkin mutta syksyllä ja talvellakin esim farkkujen yllä stylattuna 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Totta! Maximekot on kyllä ihanan monikäyttöisiä <3 Jotenkin vaan raskauden jälkeen hieman arastelin "telttamaisia" vaatteita, mutta nyt olen lämmennyt uudestaan.

   Vastaa
 2. Iina 17.11.2017

  Onpa taas kauniit kuvat?
  Ainakin yksivärisenä minusta toimii! Voisin kuvitella vaikka lähteväni pikkujouluihin mustassa maximekossa ja lisäisin jonkun kimaltelevan vyön tms. asusteen kokonaisuuteen. Ääneni menee monikäyttöisyyden puolelle ???
  Mukavaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos Iina! Oi kuulostaa hyvältä 🙂 Mustaan maximekkoon voi helposti yhdistää esim. metallinhohtoisia asusteita tai glitteriä, jotka sopivat hyvin juhlakauteen 🙂

   Vastaa
 3. Viivi 17.11.2017

  Maximekko toimii ehdottomasti hyvin vyön kanssa – siitä tulee tyylikäs mutta samalla rento look 🙂 Mukavaa lomaa teille!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos paljon, mustakin tää look toimii <3 Ihanaa viikonloppua xx

   Vastaa
 4. Jade 17.11.2017

  Dramaattinen kaunotar! Upea vaate ja upea sinä! Ja kyllä, maximekko on hyvinkin monikäyttöinen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos paljon Jade <3 Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa