UNELMIEN HIUSTENKUIVAAJA

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä BaBylissin kanssa

Minulla on pitkät ja paksut hiukset. Ja vaikka kuinka tykkäänkin pitkästä tukastani, en tiedä oikeastaan mitään ikävämpää puuhaa kuin hiusteni pesu. Ei siksi, että hiustenpesu itsessään oli vaivalloista puuhaa vaan nimenomaan hiustenpesun jälkeinen pakollinen puuha – hiustenkuivaus! Jos en huolellisesti kuivaa hiuksiani jokaisen pesun jälkeen, lopputulos on… no sanotaan, että vähemmän viehättävä. Olinkin todella iloinen kun pääsin yhteistyön tiimoilta tutustumaan BaBylissin uuteen Digital Sensor hiustenkuivaajaan, joka lupaa kuivata hiukset extra nopeasti ja vieläpä erittäin hellävaraisesti. BaBylissin Digital Sensor sarja sisältää digitaalisen tunnistimen, joka mukauttaa laitteen lämpötilan käyttötarkoituksen ja hiustyypin mukaan. Uuden teknologian myötä tuote kuivaa hiukset tasaisella lämpötilalla, jolloin hiuksiin ei tule vaurioita.

Vaikka olen aina ollut kiinnostunut hiustenhoidosta ja kuvitellut, että hoidan hiuksiani parhaalla mahdollisella tavalla, en ole huomioinut hiustenhoidossani hiustenkuivaajan mahdollisia haittavaikutuksia. Minulla hiustenkuivaaminen kestää todella pitkään, sillä paksun ja pitkän tukan saaminen täysin kuivaksi on pitkä prosessi. Pitkäaikainen kuivaus ylikuumentaa hiuksia helposti ja samalla vaurioittaa niitä. BaBylissin Digital Sensorilla minulla kesti kuivata hiukseni yli puolet nopeammin ja automaattisen lämmönsäätelyn vuoksi hiukseni ovat olleet kuivausten jälkeen helpommin muotoiltavissa, sillä ne eivät ole karheat ja pöyhkeät ylikuumentamisen vuoksi.

Korostaakseni BaBylissin Digital Sensor hiustenkuivaajan vaikutusta, en ole käyttänyt tämän postauksen kuvissa hiuksissani hiustenpesun jälkeen mitään hoitoaineita tai muita hiustenhoitotuotteita. Jo pelkällä hiustenkuivaajalla lopputulos on näinkin mahtava! Käytetyn hiustenkuivaajan eron siis huomaa hiuksissa merkittävästi! Tässä onkin oiva lahjaidea esimerkiksi kauneudenhoidosta kiinnostuneelle äidille, tyttärelle tai puolisolle. (BaByliss Digital Sensor hiustenkuivaajia myyvät Suomessa Gigantti-myymälät). Erinomainen laite, joka tekee hiustenkuivaamisesta jopa ihan miellyttävää puuhaa!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Mel 18.11.2017

  Off-topic kysymys: mistä tuon neulen olet saanut? Tosi kaunis beige sävy 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.11.2017

   Kiitos! Se on Lidlin cashmere neule 🙂

   Vastaa
 2. Jenna 18.11.2017

  Innostuin tästä heti, kunnes klikkasin gigantin sivuille ja näin hinnan 🙁

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.11.2017

   Hinta on ehkä hieman normaalia hiustenkuivaajaa korkeampi, mutta on kyllä sen arvoinen! Sen lisäksi hiustekuivaaja kestää käytössä monia vuosia 🙂

   Vastaa
 3. Ritu 18.11.2017

  Unelmien hiukset sulla 🙂 Täytyypä toivoa tuota kuivaajaa pukilta joululahjaksi 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.11.2017

   Kiitos! Minulla on tosi paksu tukka ja hiusten kuivaaminen on ollut mulla aina tosi pitkä prosessi… Piti aina pitää taukoja, ettei tule ihan hirveä hiki heti suihkun jälkeen haha. Nyt ei onneksi enää 😀

   Vastaa
 4. Johanna L. 18.11.2017

  Sulla on kyllä todella upeat hiukset! (ja tähän sellainen sydänsilmäemoji :D) Tarvitsisin itsekin uuden föönin, mutta tuon hinta on ehkä hieman liian korkea omaan makuuni. Toisaalta hiustenkuivaaja kestää käytössä yleensä useamman vuoden eli siinä mielessä pieni sijoitus voisi olla paikallaan 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.11.2017

   Totta! Hiustenkuivaaja kestää kyllä käyttöä erinomaisesti! Ja tämä on kyllä näiden eurojen arvoinen sijoitus 🙂

   Vastaa