PARHAAT RAVINTOLAT MARBELLASSA

TOP 3 AAMIAISPAIKKAA

Celicioso

Oma suosikkini kaikista tähän asti käymissäni kahviloissa/ravintoloissa aurinkorannikolla. Celicioso on oikeastaan leipomo, joka on erikoistunut herkullisiin kuppikakkuihin. Sen lisäksi kahvilasta löytyy paljon terveellisiä herkkuja sekä klassisia aamiasherkkuja kuten avocadotoasteja ja erilaisia acai-kulhoja. Kahvilan yhteydestä löytyy myös Juice Bar, josta saa paljon erilaisia ihania tuoreita mehuja! Jos en ole kehunut paikkaa vielä tarpeeksi haluan vielä erikseen mainita kahvilan ihanan sisustuksen ja kaikinpuolin miellyttävän ilmapiirin. Suosittelen lämpimästi testaamaan mikäli liikutte Marbellan lähettyvillä.

La Canasta

Perinteinen espanjalainen leipomo/kahvila Marbellan keskustassa. Heiltä löytyy todella laaja skaala erilaisia annoksia, perinteisistä aamupaloista monipuolisiin lounaisiin. Heidän erikoisuutensa ovat niin makeat kuin suolaiset leivonnaiset, joita kahvilasta löytyy valtavasti. Ei ollenkaan ”terveysmesta” vaikkakin listalta löytyy myös terveellisempiä vaihtoehtoja. Paikka kuhisee aina paikallisia. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen.

Natural Juice Bar

Puerto Banuksessa sijaitseva suloinen paikka, josta saa muun muassa ihania mehuja ja smoothieta. Toki kahvilasta löytyy muitakin aamiasherkkuja kuten herkullisia voileipiä ja erilaisia bageleita. Täältä nappaan usein smoothien to-go!

TOP 3 LOUNASPAIKKAA

The Fresh Food Cafe

Organic Food & Market

Manuka (La Canada kauppakeskuksen edustalla)

Kaikki nämä yllämainitut paikat tarjoavat ihania salaatteja ja muita ruokia, jotka ovat valmistettu raikkaista, tuoreista raaka-aineista. Kaikille vähänkään terveysintoilijoille nämä paikat ovat loistavia! Ruokalistoilta löytyy kuitenkin paljon myös tavallisempia annoksia, kuten hampurilaisia tai tortilloja. On mahtavaa, ettei mikään näistä ravintoloista tarjoile liian yksitoikkoista ruokaa, jolloin näihin paikkoihin on helpompi mennä perheen kesken tai isommalla porukalla, joiden keskuudesta löytyy eri makuja ruokien suhteen.

TOP 3 DINNERPAIKAT

Hard Rock Cafe

En ole koskaan Suomessa käynyt Hard Rock Cafessa, mutta aina Espanjassa ollessamme käymme Puerto Banuksen Hard Rock Cafessa ainakin muutaman kerran. Oma suosikkiannokseni siellä on Chicken Quesadilla, joka on ihan taivaallisen hyvää! Tietääkö joku saako tätä Suomen Hard Rock Cafessa? Ravintolassa on myös todella lapsiystävällinen, iloinen ja nopea palvelu, jota arvosta suuresti.

Mosh Fun Kitchen

Super ihana ravintola, joka on sekoitus baaria, ravintolaa ja vähän yökerhoakin. Saattaa kuulostaa hassulta, mutta todella toimiva kombo kuitenkin. Menusta löytyy laajasti erilaisia ruokia ja ainakin kaikki mitä me olemme siellä koskaan syöneet ovat olleet todella herkullisia. Ehdottomasti aikuisten paikka.

Camuri

Ihana ravintola meren rannalla, vähän Marbella ulkopuolella. Listalta löytyy moneen eri makuun ruokia ja puitteet ovat ihanat. Meren lähellä voi istua vielä viilempinäkin kuukausina, sillä heillä on ihana katettu terassi lämpölamppuineen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Marianne 15.11.2017

  Kiitos ihanista vinkeistä! Pitää pistää postaus muistiin seuraava etelän matkaa varten 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiva, että oli hyötyä! Kannattaa kyllä laittaa korvan taakse nämä 🙂

   Vastaa
 2. Annis 16.11.2017

  Celiciosohan on ensisijaisesti siis täysin gluteeniton kahvila, ei varsinaisesti kuppikakku-kahvila. Meillä täällä Madridissa on myös muutama ja omien allergioideni vuoksi ihan lempparipaikka!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Joo ihan totta! Täältä löytyy paljon gluteenittomia herkkuja! 🙂

   Vastaa
 3. Tessa 16.11.2017

  Lisäisin vielä muutaman meidän suosikkimme eli Il Tartufon (italialaistyyppinen,maailman parasta tryffelipastaa), Indian restaurant Jaipurin ( parasta intialaista ruokaa), Ban Thain (thai-ruokaa) sekä autenttista espanjalaista Välimeren ruokaa tarjoavan Freiduria La Venuksen. Vanhassa kaupungissa myös esim. Momo tai Buenos Aires (Argentiinalaista pihviruokaa) Puerto Banuksessa parhaat pizzaa Amore & Fantasiassa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Kiitos paljon Tessa näistä vinkeistä! 🙂 Kuulostaa hyvälle <3

   Vastaa
 4. Henrica 19.11.2017

  Kiitos Metti ihanan kuuloisista vinkeistä, ja kiitos myös Tessa sinulle! Käymme varmasti kokeilemassa nämä ensi kerralla :)!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.11.2017

   Jes mahtavaa! Superkiva jos näistä oli hyötyä <3

   Vastaa