BUBBLEROOMIN JUHLAVAT SUOSIKIT

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin ja Masterpassin kanssa

Pikkujoulusesonki on päällä ja muutkin loppuvuoden juhlallisuudet häämöttävät jo ihan nurkan takana.  Nyt jos koskaan on ollut aika hieman päivittää vaatekaappia juhlavaatteiden osalta. Omiin pikkujoulusesongin suosikkeihini ovat aina lukeutuneet erilaiset mekot ja hameet, jotka itselleni kuuluvat vahvasti juhlapukeutumiseen. Toki juhlakauteen kuuluvat myöskin glitterit, pitsit, nahka, metallinsäihke ja läpikuultavuus. Ilokseni pääsin yhteistyössä Bubbleroomin kanssa valitsemaan heidän ihanasta mallistostaan muutaman asukokonaisuuden loppuvuoden juhliin. Halusin valita kaksi erilaista asua, toisen juhlavamman lookin ja toisen casualimman asun rennompiin pikkujoulumenoihin. Vaikka asukokonaisuudet ovat hyvin erilaiset tykkään niistä molemmista ihan hurjasti!

Nyt Bubbleroomin nettisivuilla on mahdollisuus tilata kaikki tuotteet Masterpass -maksutavan kautta. Masterpass on Mastercardin maksutapa, joka tekee maksamisesta helppoa ja turvallista. Masterpass toimii kuten digitaalinen lompakko, jonka alle voit koota kaikki kortit ja maksutiedot samaan paikkaan. Näin ollen sinun ei tarvitse täyttää kortti- ja toimitustietoja jokaisen ostoksen yhteydessä! Tästä lisää postauksen lopussa!

Bubbleroom Sequin Dress (find here)

Glitteriä, glitteriä! Mikä sopisikaan paremmin loppuvuoden juhliin kuin glitterimekko? Tämä on todellinen it-mekko pikkujouluihin. Hopea on supertrendikäs jo värinsä puolesta ja vielä kun yhdistää värin upeaan säihkeeseen sekä imartelevaan mekon malliin, on lopputulos mielestäni aivan ihana.

Bubbleroom Top (find here) & Jeans (find here)

Toinen look on astetta rennompi, mutta sekin omalla tavallaan juhlava ja sopii mitä parhaiten juuri pikkujouluihin. Tuo läpikuultava toppi oli ehdoton suosikkini mallistosta – se on niin upea! Samaan aikaan tyylikäs, mutta kuitenkin mielenkiintoinen ja naisellisen viettelevä! Rakastan!

Bubbleroom Sweather (find here) & Jeans (find here)

Ja nyt parhaaseen osuuteen! Tällä hetkellä Bubbleroom tarjoaa kaikille tilaajilleen -20% alennuksen sekä ilmaisen toimituksen tilauksesta, mikäli tilaat tuotteet käyttäen Masterpass -maksutapaa maksamiseen sekä alekoodia METTI. Masterpassin käyttö on todella helppoa ja nopeaa. Tarkemmat ohjeet Masterpassin käyttöön ja luomiseen löydät täältä. Happy shopping!

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Mimu 29.11.2017

  Niin upea toi glitterimekko! Pakko tilata itellekin 🙂

  Vastaa
 2. Marianne 30.11.2017

  WOWOWW miten upeita juhla asuja! <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa