KESTÄVÄ HUULIMEIKKI + PARHAAT HUULIPUNAT

Kirkkaanpunaiset huulet kruunaavat naisellisen meikin. Taidolla ja tyylillä meikatut punaiset huulet ovat vastustamattoman upeat! Punainen huulipuna piristää harmaata päivää ja tuo piristystä meikkiin sekä sitä kautta koko kantajansa olemukseen. Kirkkaanpunainen huulipuna on lukeutumut omiin suosikkeihini jo vuosikaudet ja on tuote, johon ehdottomasti turvaudun esimerkiksi silloin kun en jaksa meikata paljon. Kirkkaanpunainen huulipuna sopii mielestäni ihan jokaiselle; tummalle, vaalealle, vanhemmalle, nuoremmalle ja kaikkea siltä väliltä. Kirkkaanpunaiset huulet sopivat myös mitä parhaiten juuri tämän vuoden ajan juhliin ja tapahtumiin.

Miten teen kestävän huulimeikin?

– Täydellisen  ja kestävän huulimeikin tekeminen aloitetaan rajauskynällä. Varsinkin tummempien punien kanssa rajauskynän käyttö on siistin lopputuloksen saamiseksi erittäin tärkeää.

– Rajauksen jälkeen maalaa/väritä huulet varovasti rajauskynällä. Tällöin puna pysyy huulilla huomattavasti paremmin.

– Pelkkä huultenrajauskynä lisää huulimeikin kestävyyttä jo huimasti, mutta jos haluaa vielä lisää kestävyyttä voi rajauskynällä maalaamisen jälkeen laittaa huulille hieman puuteria. Puuteri pitää huulimeikin kestävänä erittäin tehokkaasti.

– Huultenrajauskynän päälle levitetään puna joko suoraan puikosta tai siveltimen avulla.

Alla tämän hetkiset suosikkini kirkkaanpunaisten huulipunien joukosta:

1. YSL Rouge Pur Couture (sävy 01) on ihana cremehuulipuna, joka on koostumukseltaan helposti levitettävä, pehmeä sekä miellyttävän tuntuinen huulilla. Tässä huulipunassa pinta on hieman kauniin kiiltävä muttei kuitenkaan huulikiiltomainen.

2. Tom Ford Rouge Á Lévres (sävy 16 scarlet rouge) näyttää huulipunapuikossa todella tummalta, mutta huulilla on aavistuksen vaaleampi. Koostumukseltaa puna on hieman kevyempi ja punassa on kaunis aavistuksen hento kiilto. Tuntuu huulilla todella miellyttävältä ja kevyeltä.

3. Loreal x Balmain (sävy domination) on upea mattapintainen huulipuna, joka huulilla erinomaisesti. Tällä huulipunalla saa helposti upean dramaattisen lopputuloksen, sillä puna on todella pigmenttirikas ja sävy aavistuksen tummempi kirkkaanpunainen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Alisa 02.12.2017

  I absolutely love the YSL lipstick! One of my favorites is from &other stories in shade Farandine Red. Also, Fenty beauty has a gorgeous lip paint in shade Stunna.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.12.2017

   Yes, that YSL lipstick is so good! Thank you also for the other lipstick tips! I need to check them out 🙂

   Vastaa