10 FAKTAA POJASTANI

 

Reilu kuukausi sitten tein ”10 faktaa tyttärestäni postauksen” (voitte lukea sen täältä!) ja sen jälkeen toivoitte samantyylistä postausta myös pojastani. Tässä siis tulisi nyt samantyylinen postaus eli kymmenen faktaa pojastani.

* Olen todella iloinen, nauravainen ja hyväntuulinen poika! Naurussa suin elämä on  vain yksinkertaisesti niin paljon mukavampaa!

* Suhtaudun uusiin ihmisiin varauksetta ja innostun uusista asioista nopeasti.

* Rakastan palloja (ja ei, en vain isäni ammatin vuoksi vaan muutenkin).  Jos jossain on pallo, minä huomaan sen ja minun on saatava se käsiini. Yksi asia, mikä minua suuresti harmittaa onkin juuri se, jos esimerkiksi puistossa jollain toisella lapsella on pallo enkä minä saa sitä itselleni. Miten maailma voi olla niin epäreilu! 😀

* Olen aina ollut hyvä syömään. Syön kaikkea ja kaiken mitä eteeni laitetaan.

* Opin 10 kuukautisena kävelemään ja sen jälkeen minulla on ollut sata lasissa 24/7. Juoksen joka paikkaan pää kolmantena jalkana ja vanhemmillani onkin todellinen haaste pysyä perässäni. Juoksen miellään myös autoteille, karkuun kaupassa tai vaikka puistossa koiran perään. Tykkään vain mielummin juosta eri paikkoihin kuin olla hetkeäkään paikoillani.

* Tykkään kaikista leluista, joista tulee jokin ääni. Mitä kovempi ääni, sen parempi! Rakastankin juuri imureita ja hiustenkuivaajia, sillä niistä lähtee todella kova ääni. Kun mamma tai pappa ottaa äänekkäästi hurisevan ”lelun” minulta pois, silloin suutun!

* Rakastan sitä kun sisko jaksaa joskus leikkiä kanssani. Hän yleensä lukee minulle kirjaa tai sitten piirrämme yhdessä. En kuitenkaan kauaa jaksa moiseen keskittyä, vaan mielummin leikin hänen nukkekodillaan, joka on täynnä houkuttelevan pieniä hahmoja ja esineitä. Sisko ei tästä tykkää, mutta hän ei tiedäkkään, että käyn välillä salaa leikkimässä nukkekodilla hänen ollessaan dagiksessa. Hih!

* Olen mammanpoika. Tai ainakin niin mamma haluaa uskoa <3

* Rakastan vettä ja kylpemistä! Voisin kylpeä joka päivä monta kertaa. Monesti kannan itse (!!) oman ammeeni kylpyhuoneesta esille siinä toivossa, että joku laittaisi siihen taas vettä.

* Kun siskolla menee tunteisiin, hän itkee tai häntä harmittaa, minä tykkään lohduttaa häntä ja olla läsnä. Menen hänen luokseen ja yleensä nauran. Se saattaa auttaa, mutta joskus suututtaa se häntä vain entisestään. Haluan kuitenkin olla hänen lähellään, jotta hänelle tulisi parempi mieli.

Loppuun vielä pakko sanoa tai lähinnä ihmetellä sitä, miten erilaisia lapset (ja nimenomaan sisarukset!) voivatkaan olla keskenään? Vaikka samat vanhemmat ja samat geenit, lapsemme ovat kuin yö ja päivä. Mutta kai se on ihan normaalia, sillä harvemmin sitä kuulee kenenkään vanhemman kertovan, että kaikki heidän lapsensa olisivat ihan samanlaisia…

Miten teidän perheissä? Ovatko lapsenne aivan erilaisia keskenään? Tai oletko sinä mahdollisesti ihan erilainen/eriluontoinen verrattuna omiin sisaruksiisi?

 

Photos: Niki Strbian

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

19 kommenttia

 1. -H 25.10.2017

  Samaa olemme pohtineet monen ystäväni kanssa, joIlla on lapsia – ovat keskenään niin erilaisia. Odotan parhaillaan esikoista ja olen jo kovasti miettinyt sitä, minkälainen luonne hänelle mahtaa tulla. Oman veljeni kanssa ollaan kuin yö ja päivä, meillä ei taida mikään luonteenpiirre osua yksiin. Hän on rauhallinen, ehkä hieman vetäytyvä, eikä tykkää jakaa asioita, itse taas olen super sosiaalinen, tykkään puhua kaikesta ja joskus vähän liiankin ”pirtsakka” 😉 Se taitaa tosiaan olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että sisarukset ovat täysin eriluonteisia.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2017

   Voi miten ihanaa! Tuhannesti onnea jo etukäteen pienestä tulokkaasta <3

   Ja ihan sama täällä, olen itsekin todella erilainen kahden veljeni kanssa. Harvemmin sitä tosiaan kuulee, että sisarukset olisivat ihan samanlaisia… 🙂

   Vastaa
 2. Nina 25.10.2017

  IHANA! Siis aivan super ihana Lucas!! <3 Mikä valloittava symppis hän onkaan ja näyttää olevan hyvällä huumorintajulla höystetty tapaus 😀 Nauroin paikoitellen ihan vedet silmissä tätä lukiessa 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2017

   Ihana kuulla, ISO kiitos kauniista sanoistasi <3 Lucas on kyllä meidän pieni auringonpaiste – aina iloinen ja nauravainen <3

   Vastaa
 3. JohannaN 25.10.2017

  Toi imuri leluna on ihana! Katselen usein miehesi Instastoryjä, jossa poikanne imuroi. Niin söpö ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2017

   Voi härregyyd – se imuri! Juuri pari päivää sitten piilotimme rikkaimurimme, sillä se meininki meni jo niin mahdottomaksi. 😀 Lucas vaan rakastaa kaikkea juttuja, mistä tulee ääni! Toisaalta ihan hyvä, jos edes joku meidän perheestä tykkäisi imuroida 😀 haha.

   Vastaa
 4. Haidi 25.10.2017

  Me ollaan veljeni kanssa päivä ja yö. Äidin mukaan ollaan jo vauvoina oltu erilaisia, mutta oi meidän teinivuodet 😀 itse olin se enkelilapsi josta äiti tiesi aina missä mennään ja mitä tehdään, kun taas veljeni oli se kapinallinen tyyppi! Nyt aikuisempina 23 ja 27 (minä vanhempi) löytyy niitä yhtäläisyyksiä tietyissä asioissa, mutta silti ollaan edelleen hyvinkin päivä ja yö ihan vaikka vaatetyyleistä alkaen 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2017

   Hahah, täällä ihan sama juttu! Minäkin olen se sosiaalisempi tyyppi ja veljeni on rauhallisempi, ”vieressä kuuntelija” -tyyppi 😀 Meillä ei kummallakaan ollut mitään kapinallista teinivaihetta, mutta minä olin koulun osalta se enkelilapsi kun taas veljeni meni aina sieltä mistä aita matalin.. 😀

   Vastaa
 5. Maria 25.10.2017

  Luen tosi harvoin mitään blogeja mutta sinun blogiisi eksyn aina aika-ajoin! Tulen aina jotenkin hyvälle tuulelle, raikkaita, tyylikkäitä, iloisia ja kauniita kuvia. Itselläni on yksivuotias tyttö ja ensi viikolla saadaan kuulla kumpaa sukupuolta tuolla masussa edustetaan, hauska lukea myös lapsistasi 🙂 Tyttöni on erittäin energinen ja kiihkeä ja yleensä aina hyvällä tuulella, hauska nähdä millaisen luonteen sisarus sitten omaa. Kiitos ihanasta blogistasi 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2017

   Voi miten ihanaa <3 Paljon onnea tulevan perheenlisäyksen johdosta! <3

   Niin, samaa mietin itsekin silloin kun odotin Lucasta, että tuleekohan sieltä kuinka samanlainen tai erilainen lapsi kuin Lilia. Meidän lapset ovat kyllä olleet ihan vauvoista asti erilaisia (raskautenikin olivat erilaiset!), että kyllä sen sitten nopeasti huomaa kun vauva syntyy 🙂 Paljon tsemppia raskauteen ja vilkkaan 1v kanssa <3

   Vastaa
   • Maria 09.11.2017

    Kiitos <3 Ja poika sieltä on tulossa 🙂

    Vastaa
    • Metti Forssell 10.11.2017

     Oi miten ihanaa! Onneksi olkoon <3

     Vastaa
     • Maria 11.05.2018

      Oli vielä pakko käydä tähän vanhaan käydä kommentoimassa nyt kun poika on kaksi kuukautta että onpa jo tempperamentti eroja, rauhallinen ja tyytyväinen hymypoika ? Tytöllä taas iski uhma samoihin aikoihin kun veli tuli kuvioihin ?


     • Metti Forssell 11.05.2018

      Hahah! 😀 Ei pidä yleistää, mutta monesti niissä tytöissä sitä tulisuutta ja temperamenttia riittää poikia enemmän.. 😀 iloista kevättä koko perheelle!


 6. Jade 25.10.2017

  Teidän poikanne on todella söpö, oikea sydäntenmurskaaja ? Naureskelen hänen menolleen usein instastoryssä. Ja nuo kuvat, upeita!

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2017

   Kiitos ihana! 🙂 Lucas on kyllä vauhdikas tyyppi – yritän aina välillä kuvata jotain ig-storyyn, mutta niin monet hauskat jutut jää kuvaamatta kun ei kerkeä niin nopeasti kaivaa kameraa esille 😀

   Vastaa
 7. Sara 25.10.2017

  Aivan ihana kirjoitus Lucasista! Hän on niin hurmaava ja todellakin nauravainen! Itselläni on saman ikäinen tyttö, ihana hänkin, mutta usein tiukoissa paikoissa tulee teidän InstaStoryjen veikeä ilopilleri mieleen ja toivon että oma tyttökin olisi yhtä lungi! 😀 Mutta aivan ihana kirjoitus, kirjoitat muutenkin mahtavasti ns. lapsen suusta! :*

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2017

   Kiitos Sara <3 Haha, voin niin hyvin samaistua tunteisiisi. Monesti minäkin mietin kun tyttäremme saa (taas) jonkun itkukohtauksen tai raivarin jostain (tyhjästä?!), että voi kun hän olisi saanut tähän elämään hiukan lisää pikkuveljensä positiivisuutta ja iloa. 😀 Tyttäremme on aivan ihana hänkin, mutta hän on paljon tunteikkaampi ja herkempi, jolloin pienetkin asiat saattavat helpommin harmittaa..

   Vastaa
 8. SatuJii 27.10.2017

  Ihana postaus pienestä hurmurista ❤️ Tuo innostus imureita ja muita ääntä pitäviä vempeleitä kohtaan on niin mainio! Kiitos Metti, kun jaat näitä hetkiä elämäsi tärkeimmistä – se tuo blogiisi elämän makua ja syvyyttä. Tykkään ❤️

  Vastaa