PLAID PANTSUIT

 

Wearing:
Zara Pantsuit
Gucci Bag
Buvlgari Necklace
Mango Shoes

Olen aina tykännyt niin sanotusta ”perinteisestä” työpukeutumisesta. Muistan jo kuinka pikkutyttönä ihastelin klassisia työvaatteita kun katselin äitiäni, joka joka päivä joutui (minun silmissä sai) pukeutua kauniisiin kotelomekkoihin, tyylikkäisiin housupukuihin sekä korkeisiin korkoihin töitä varten. Muistan kun eilisen kun makuuhuoneen sängynpäällä katselin kun äitini valmistautui töihin ja samalla pläräsin läpi hänen korulaatikoitaan yrittäen löytää hänen asuunsa ne kaikista kauneimmat korut. Harvemmin muistaakseni äiti kuitenkaan suostui laittamaan minun valitsemiani koruja tai kenkiä. Taisin ehkä valita jotain liian yliampuvaa töitä varten, haha. Ajan myötä on ollut hauska huomata miten roolimme ovat vaihtuneet, sillä nykyään äitini soittaa minulle asukriisin iskiessä. Vaikka hänellä itselläänkin on erinomainen tyylitaju, luottaa hän silti minun tyyliini ehkä vielä enemmän. Minä annan neuvoja, kommentoin ja samalla yritän antaa osuvia trendivikkejä, jotka sopivat juuri hänen tyyliinsä! Monesti varsinkin illallisasut tai muut juhla-asut käymme yhdessä läpi.

Vaikka omassa työssäni minun ei tarvitsisikaan käyttää housupukua, haluan käyttää niitä! Tällä hetkellä housupuvut ovat nimittäin supertrendikkäitä! Varsinkin ruudullinen kuosi on kuumempi kuin koskaan. Ilokseni löysin itselleni tämän täydellisen ruutukuosisen housupuvun. Tyylikäs kokonaisuus, mutta aivan kuten monet muutkin housupuvut, tätäkin pystyy käyttämään erikseen. Muun muassa tässä asukokonaisuudessa minulla oli päällä pelkät ruudulliset housut ja tässä asussa puolestaan pelkästään ruutukuosillinen bleiseri.

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. -H 24.10.2017

  Aivan täydellinen look!!

  Vastaa
 2. pauliina 25.10.2017

  Hei Metti!

  Postauksen luettuani tuli idea!
  Joskus olisi hienoa jos stailaisit oman äitisi ja tekisit tästä postauksen? Tai että stailaisitte toisinne?

  Vastaa