4 HETKEN KUUMINTA TRENDIÄ

 

Tänä syksynä asukuvissani on näkynyt paljon niin klassikoita kuin myös kuumia trendejä. Jos minun pitäisi tiivistää tyylini yhteen lauseeseen, kuvailisinkin tyyliäni suhteellisen klassisena, jota tykkään maustaa hetken trendeillä. Tänään halusin listata teille muutamia tärkeitä trendivillityksia, jotka ovat todella pinnalla juuri nyt. Löytyykö vaatekaapistasi jotain hetken kuumia muotijuttuja vai oletko tietoisesti päättänyt ohittaa nämä trendivillitykset?

1. Mango/ 2. Tom Ford/ 3. Ellery

Kiiltonahka

Kiitonahka on rohkean naisen trendikäs valinta. Kiiltonahka on näyttävä ja luo varsinaisen wow-efektin päälle laitettaessa. Kiiltonahkaisia laukkuja ja kenkiä on näkynyt trendeissä jo pidempään ja nyt tätä rohkeaa trendiä näkyy myöskin vaatteissa. Itse tykkään kiiltonahasta, varsinkin housuissa ja hameissa! Olenkin löytänyt omaan vaatekaappiini muutaman aivan ihanan kiiltonahkaisen vaatekappaleen! Niistä lisää blogissa asukuvien muodossa.

1. Selected Femme/ 2. Just Female3. Even & Odd/ 4. Theory

Ruutubleiseri

Keneltäkään muotia vähäänkään seuraavalta ei varmasti ole mennyt ohi tieto, että ruutu on nyt kuumista kuumin kuosi. Jos haluat hankkia yhden trendikkään vaatekappaleen syyskarderoobiisi, hanki ruutubleiseri. Hieman yli-iso, laatikkomainen, kaksirivinen bleiseri on kaikista trendikkäin. Bleiserin sopii hyvin klassisten vaatekappaleiden, kuten esimerkiksi poolon ja farkkujen parina.

1. Steve Madden (also in black here) / 2. Zara/ 3. Glamorous (also in burgundy here)/ 4. Vagabond

Kyllä – ne toisten rakastamat ja toisten niin vihaamat sukkabootsit ovat muodikkain kenkävalinta juuri nyt. Vaikka monet kummastelevat sukkabootsien ulkonäköä, minun on pakko paljastaa, että sukkabootsi-trendi on ehdottomasti oma suosikkini kaikista hetken syystrendeistä. Ensinnäkin tällaiset kengätovat ehkä maailman mukavimmat jalassa. Toisekseen olen ihan superinnoissani nilkkureista, jotka ovat todella kapeat nilkan kohdalta. Kengät ovat myös todella monikäyttöiset ja omaan silmääni ne näyttävät vaan superhyviltä!

1. Even & Odd/ 2. Pinko3. Glamorous/ 4. New Look/ 5. Gina Tricot

Metalli

Metallinhohto, glitteri ja paljetit ovat nyt in. Arkipukeutumisessakin käytetään säihkyviä materiaaleja nyt rohkeammin ja enstistä useammin. Hopea (tai mikä tahansa muu metallinsävy) sopii hyvin arkikäyttöön kun yhdistät sen esimerkiksi farkkujen kanssa. Tietysti metallinhohto ja paljetit kuuluvat myös juhlapukeutumiseen, joten kannattaa pitää tämä trendi mielessä kun shoppailet juhlavaatteita loppuvuoden juhliin.

Mikä yllämainituista trendivillityksistä on sinun suosikkisi?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Sanna 26.10.2017

  Hirvittääkin sana trendivillitys. Samaan aikaan kun blogeissa peräänkuulutetaan ajattomuutta, kestävyyttä, kierrätystä, klassisuutta, niin tuntuu että monet bloggaajat tekevät osin kuitenkin päinvastoin. Kuka käyttää enää ensi keväänä sukkabuutseja, tekonahkahametta tai pampulakorviksia? Ohimenevät trendit ovat mielestäni kulutushysterian huippu, ja mun silmissä ne fiksuimmat bloggaajat ei näihin edes lähde mukaan.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.10.2017

   Kiitos kommentista! Vaikka itsekin peräänkuulutan ajattomuuden ja klassisuuden nimeen, ei se poissulje sitä etteikö pukeutumisessa voisi MYÖS käyttää (hetken) trendejä. Eihän? Pienelläkin uudella hankinnalla saa kivaa piristystä asukokonaisuuksiin ja vanhatkin vaatekappaleet voivat saada ihan uuden elämän kun sen yhdistää johonkin uuteen hankintaan. Muotiblogina haluan kuitenkin tarjota lukijoilleni yleiskatsauksen muotitrendeistä, olivat ne sitten hetken ”villityksiä” tai klassempia juttuja. Jokainen lukija luonnollisesti itse päättää mihin trendeihin haluaa tarttua ja mitkä ohittaa. Se, että kerron, että jokin vaate on muodissa ei tarkoita sitä, että kehoittaisin lukijaa ostamaan sen. Kyllä varmasti jokainen on sen verran fiksu tajuakseen tämän 🙂

   Vastaa
   • Kristiina 27.10.2017

    Ihan oikeassa olet, Metti! Pieniä ”trendivillityksiä” piristävät ihan kivasti sekä asukokonaisuuksia että mieltäkin 🙂

    Vastaa
 2. Iina 27.10.2017

  Hei! Mistä noi sun päällä olevat kiiltonahkahousut ovat? T: Malttamaton

  Vastaa
 3. Jenni 28.10.2017

  Itseltäno löytyy kiiltonahkaiset sukkabootsit ja ne vasta ovatkin mahtava statementkappale muuten tavallisempaan asuun! Lisäksi tykkään metalliväreistä niin vaatteissa, meikissä kuin kynsissäkin 🙂

  Vastaa
 4. Marianne 30.10.2017

  Ruudulliset beliserit ovat oma suosikki! Klassinen ja ajaton kuosi on aina ”in fashion”. Itse sijoitin Stella McCartneyn ruudulliseen takkiin, jota aion vaalia pitkään 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa