TIMES SQUARE 6 AM

 

Wearing:
H&M Sweater
Zara Lace Top, Denim Skirt & Boots
Club Monaco Earrings
Chanel Bag

Viimeisenä päivänämme Nycissä päätimme aamulla napata taksin ja suunnata Times Squarille kuvaamaan. Ajattelimme, että parhaimmat kuvat saisimme mahdollisimman aikaisin aamulla, kun paikka ei ole vielä aivan täynnä ihmisiä. Ja olihan se kiva käydä myös pyörähtämssä jollain ”nähtävyydellä” kun kerran New Yorkissa oltiin. Hieman kuitenkin epäröimme aamulla jaksaisimmeko lähteä pienen matkan päässä sijaitsevalle Times Squarille, mutta näin jälkeenpäin olen todella iloinen että päätimme mennä. Paikka oli henkeäsalpaava, mahtipontinen ja kaikin puolin upea. Ensimmäiset pari minuuttia vain pyörin ympyrää, katse ylöspäin isoja mainostauluja ihastellen. Yksinkertaisesti wau!

Asusta sen verran, että olette kyselleet ihan valtavasti tuon päälläni olevan mustan, yli-ison neuleen perään. Neule on tosiaan H&M.n ja minulla koko XS. Tykkään neuleesta hurjasti ja erityisesti tykkään pitää sitä niin, että toinen olkapää vilahtaa paidan alta! Jalassa puolestaan uudehkot kirkkaanpunaiset sukkabootsit, joita r a k a s t a n !! Kirkkaanpunainen on väri, johon ihastun yhä uudelleen ja uudelleen. Tällä hetkellä kirkkaanpunainen on yksi suosikkivärini niin vaatteissa, asusteissa kuin meikissäkin. Love love love!

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Marianne 29.09.2017

  Empire state of mind – Upeita kuvia todellakin mahtipontisella paikalla 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.09.2017

   Kiitos Marianne! Tuo paikka oli niin U P E A <3

   Vastaa
 2. Erica 30.09.2017

  Nuo kengät! Punaisina tosi makeet! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.10.2017

   Eikö! Itsekin tykkään tosi paljon! Vähän erilaiset 🙂

   Vastaa
 3. Kaisa 01.10.2017

  Upea Metti! Sinä olet kuin Suomen Chiara Ferragni <3 Aina niin tyylikäs ja keksitte Hannan kanssa parhaat kuvauspaikat. Kuvat onnistuivat hyvin, joten näin lukijan näkökulmasta sanottuna kannatti nähdä vähän vaivaa aamutuimaan 😉 NYC oli varmasti upea kokemus.
  Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.10.2017

   Wow, KIITOS tosi paljon! Times Square oli kyllä niin upea <3 Ja ihana kuulla tällaista kommenttia, sillä aina laitamma paljon eforttia blogikuvien taakse! KIITOS! xx

   Vastaa