BALL DROP EARRINGS

Find here:

1. Accessorize

2. Kenneth Jay Lane (also love these pink & these white ones)

3. Rebecca Minkoff

4. Zara

5. Only

Hetken kuumin korvakorutrendi tulee tässä: roikkuvat pallokorvakorut! Kuinka suloiset ne ovatkaan! Nämä leikkisät korvakorut täydentävät asukokonaisuutta piristävällä ja hauskalla tavalla. Värikkäät pallokorvakorut tuovat asukokonaisuuteen hauskaa piristystä kun taas esimerkiksi mustat tai metalliset korvakorut tuovat eleganssia trendikkyyttä kokonaisuuteen.

Tällä hetkellä näkee paljon myös hapsullisia korvakoruja, jotka nekin ovat trendikkäitä juuri nyt. Koska minulla on aika pieni pää, koen massiiviset hapsulliset korvakorut itselleni liian isoiksi. Roikkuvat pallokorvakorut puolestaan ovat astetta sirommat vaikka ovathan nekin näyttävät! Itseltäni löytyy näitä korvakoruja mm. kultaisina, mustina ja viininpunaisina. (näet ne päälläni mm. tässä ja tässä asussa). Vielä minua kuitenkin houkuttelisi hankkia samaiset korvikset joko kirkkaanpunaisina tai kuolaan myös noita kollaasissa näkyviä kirkkaansinisiä! Hmm, tough decisions 😀

Mitä mieltä te olette tästä korvakorutrendistä? Mikä kollaasin korviksista on sinun suosikkisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Marianne 28.09.2017

  Statement earrings on todella yksi tämän syksyn suurimpia asuste trendejä. Näyttävillä korvakoruilla voi todella piristää minkä tahansa asun! Itse ostin äskettäin Zarasta upean viininpunaiset pallokorvakorut – ihanaa leikkiä väreillä 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.09.2017

   Ihan totta! Haha, mulla taitaa olla ne samaiset samettiset viinipunaiset korvikset, ne oli ihanat <3

   Vastaa
 2. Jenni 28.09.2017

  Moi Metti! Missä ja kenellä sä käyt kampaajalla? Tulin just kampaajalta ja taas menee kampaaja vaihtoon kun tuli niin epäonnistunut lopputulos-.-

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.09.2017

   Olen käynyt jo vuosia Töölössä, Studio Bliss nimisessä kampaamossa 🙂 Wellaplex-hoidon yhteydessä kävin nyt Wellan studiolla Helsingin keskustassa ja olin heidän käsittelyynsä enemmän kuin tyytyväinen!! 🙂

   Vastaa