SYKSYN PARHAAT HAJUVEDET

Viimeksi reilu vuosi sitten listasin teille suosikkihajuveteni (postauksen vuotte lukea halutesanne tästä!) ja nyt ajattelin, että olisi viimeistään sopiva aika päivitetylle listalle! Mitä hajuvesiin tulee olen hyvinkin tarkka käyttämistäni tuoksuista. Suosikkejani ovat suhteellisen kevyet ja raikkaat, mutta samalla kuitenkin naisellisuutta ja aavistuksen makeutta sisältävät tuoksut.

1. Hugo Boss – The Scent

Hugo Bossiin ”The Scent” -tuoksuun tutustuin reilu vuosi sitten sen lanseeraustilaisuudessa. Ihastuin tuoksuun ensi nuuhkaisulla (haha) ja se on ollutkin minulla käytössä aina siitä hetkestä lähtien. Tuoksu on makean persikkainen, mutta samalla kuitenkin tyylikäs, naisellinen sekä raikas. Tätä tuoksua käytän ympäri vuorokauden sekä arkena että iltamenoissa.

Hinta (50ml): 87€

2. Jean Paul Gaultier – Scandal

Tässä uutuustuoksussa on samalla jotain todella klassista ja tuttua, mutta samalla myös uutta ja kiinnostavaa modernia vivahdetta. Tuoksu on voimakas sekä aavistuksen makea ja sitruksinen. Kirpsakan sitruksen lisäksi tuoksusta löytyy pehmeää hunajaisuutta. Voisin kuvitella, että tuoksu jakaa mielipiteet ja sitä joko rakastaa tai vihaa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä tämä pullo (kuinka ihana tämä pullo muuten on!!) seuraavan kerran kun kaupan tuoksuosastoa kiertelet.

Hinta (50ml): 89€

3. Escada – Celebrate N.O.W

Ihana, ihana, ihana! Tämä tuoksu on niin ihana! En ole vuosiin käyttänyt Escadan tuoksuja (viimeksi muistaakseni teinivuosina, joilloin Escadan supermakeat tuoksut olivat must-have). Escada on brändi, joka hehkuu iloa, naisellisuutta, värikkyyttä ja korkealuokkaista laatua. Escadan Celebrate N.O.W tuoksu vei sydämmeni ensimmäisellä nuuhakuksella, samlla tavalla kuin yläpuolella mainittu Bossin tuoksu aikanaan. Celebrate N.O.W on ihanan armomaattinen, pehmeän kukkainen sekä vaniljan-aromit nousevat tuoksussa vahvasti esiin. Kaikin puolin naisellinen tuoksu, joka saa kantajansa huokumaan kaunista ja itsevarmaa naisellisuutta. Testatkaa!

Hinta (50ml): 69,90€

4. Yves Saint Laurent – Black Opium

YSL.n hienostunut tuoksu on täydellisen aromaattinen, lämpimän mausteinen ja tyylikäs tuoksu juhlaan tai muihin iltamenoihin.Tuoksu tihkuu eleganttia naisellisuutta, lämpöä ja viettelyä. Varsinkin syksyyn ja pimeneviin iltoihin tämä vaniljainen ja samalla voimakkaan naisellinen tuoksu sopii erinomaisesti. YSL.n tuoksuja minulla on ollut monia viimeisen 10 vuoden aikana. Omaan nenääni heidän tuoksunsa kolahtavat aina!

Hinta (50ml): 85€

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *