READY TO FLOW

All Saints Leather Jacket/ &Other Stories Dress/ Gucci Belt/ Ray Ban Sunglasses (*gifted)/ Chanel Bag /Zara boots

Kuinka moni on menossa tänään Flowhun? Ensimmäisenä flow-päivänä on ainakin luvattu aivan ihanaa ilmaa, joten innolla odotan iltaa. Huomiselle luvattu ukonilmaa, muttei murehdita siitä…vielä.

Viime viikolla olin asiakastapaamisessa, jonka jälkeen päätin piipahtaa &Other Stories -liikkeessä. Käyn liikkeessä todella harvoin (muka kaukana?), mutta yleensä aina siellä käydessäni mukaani tarttuu jotain kivaa. Tällä kertaa tämä pirteä punainen mekko. Mekko vilahtikin päälläni ig-storyn puolella, jonka jälkeen sain teiltä varmaankin lähemmäs sata viestiä kysyllen mistä mekkoja saa. Aluksi hieman epäröin näin kesäisen mekon ostoa syksyn kynnyksellä, mutta te olitte niin vahvasti sitä mieltä, että mekko kannattaa hankkia, joten päätin kuunnella teitä! 🙂

Iloista viikonloppua kaikille! Moikkaillaan jos törmäillään flowssa! 🙂

Photos: Hanna Väyrynen

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. eejoa 11.08.2017

  moikka! huomasin, että sinulla on hopeinen kello ja nahkatakissakin hopeiset yksityiskohdat, mutta laukussa kultaa + vyössä. Oletko siis sitä mieltä ettei kultaisen ja hopeisen yhdistäminen oli paha muotimoka? Itselle yleensä jotenkin kovin vaikeaa pystyä yhdistämään näitä, ja tuntuu heti, että tekee hirveän muotimoka, jos on hopeisia ja kultaisia asusteita samaan aikaan.. 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Ei minun mielestäni, kyseessä ehkä pikemminkin ainoastaan makuasia… Omaan silmääni ei ”hyppää” jos asussa on sekoitettu kulta- ja hopea koruja/asusteita, mutta ymmärrän hyvin että toisen silmään se voi näyttää hassulta ”mokalta”. 🙂

   Vastaa
 2. Sanna 11.08.2017

  Moi! Saanko tiedustella minkä kokoinen tuo sun all saintsin takki on? Olen kahden koon välissä enkä tiedä onko takki normaalikokoa vai kenties pientä. Kiitos sulle jo etukäteen ja ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Se on kokoa 34! Takki on mielestäni normaalia kokoa. Itselläni takki menee juuri ja juuri kiinni, mutta halusinkin mielummin sopivan kokoisen takin silloin kun takki on auki, sillä 100% ajasta käytän nahkatakki auki 🙂 Mukavaa sunnuntaita! 🙂

   Vastaa
 3. Karoliina 11.08.2017

  Huomasin, että sinä ja miehesi osallistuitte (maikkarilla/ vai Avalla?)esitettävään sarjaan ”Meidän Tarina”. Mikä sai teidät osallistumaan tähän sarjaan?

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Joo, olemme mieheni kanssa mukana tässä uudessa ohjelmassa ja itseasiassa ensimmäisessä jaksossa joka tulee ulos maikkarilta 28.8. Ajattelin tehdä tästä oman postauksen jossa kerron hieman miksi lähdimme ohjelmaan ja muista tuntemuksista. Tosi koskettava kokemus joka tapauksessa ja olen iloinen, että pitkän harkinnan jälkeen päätimme lähteä mukaan. Mutta tästä kirjoitan vielä lisää ennen kuin jaksomme tulee ulos 🙂

   Vastaa
 4. Nelli 12.08.2017

  Tuo mekko on ihana! Nään tuossa kuitenkin jotain syksyn vibojakin, menee nimittäin super hyvin nahkatakin ja bootsien kanssa! 🙂 ihanaa Flow-viikonloppua Metti 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Kiitos paljon! Joo tämä mekko menee kivasti kyllä vielä pitkälle syksyyn esim ylipolvensaappaiden kanssa! 🙂 Rentouttavaa sunnuntaita sinne xx

   Vastaa
 5. Jenni 12.08.2017

  Huippuostos tuo mekko, aivan ihana! Ja menee syksyllä hyvin kun lisää vain sukkahousut. Itsekin aristelen käyttää ns. kesävaatteita syksyllä/keväällä mutta lopultahan se on vaan asusteista ja muista vaatteista kiinni sopiiko muihinkin vuodenaikoihin. Pitää kyllä tietoisesti alkaa laajentaa vaatekaapin käyttöastetta käyttämällä eri vaatteita eri vuodenaikoina enemmän 🙂 Näissä kuvissa on myös mahtava kuvanlaatu. Todella miellyttävä katsoa näitä, kun eivät ole rakeisia.

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Kiitos, kiva kuulla 🙂 Totta, vaatteille saa kyllä helposti lisää käyttöaikaa ja monipuolisuutta kun vähän alkaa vaan miettimään! Tämäkin mekko menee hyvin vaikka mustan paksumman pooloneuleen ja ylipolvensaappaiden kanssa myöhemmin syksyllä 🙂

   Vastaa
 6. J 13.08.2017

  Hei, mistä oot löytänyt sen mustan mekon joka sulla oli ilmeisesti hääjuhlissa? Näin vilaukselta instastoryssa ja se oli aivan super ihana! ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2017

   Kiitos paljon! Se on Self-Portraitin ja on kyllä yksi mun suosikkimekoista <3

   Vastaa
 7. Jonna 14.08.2017

  Oliko tämä se musta mekko? https://www.mytheresa.com/euro_en/self-portrait-kleid-bellis-mit-spitze-841670.html?catref=category#&gid=1&pid=2

  Oliko sinulla mikä koko mekosta? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.08.2017

   Hei! Ei ole tuo, mutta saman tyylinen kylläkin! Minulla on koko UK4! 🙂

   Vastaa