WEEKEND VIBES

 

Missguided Hat/ Lindex Shirt (*gifted)/ Topshop Denim Jeans/ Zara Necklace/ Ray Ban Sunglasses/ Chloé Boots

Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu? Omani oli ihan huippu sillä viikonloppuun mahtui kaikkea mukavaa aina häistä, puutarhajuhliin ja tietysti flowhun. Meillä oli kolmen päivän flowlippu, mutta loppupeleissä pääsimme paikalle ainoastaan perjantai-iltana. Lauantaina olimme perheen kanssa ystäviemme puutarhajuhlissa ja iltaa kohti mentäessä tummeneva taivas ja uhkaava ukonilma saivat mielemme muuttumaan ja päätimme jäädä kotiin. Oli mukava katsella rajua ukonilmaa sisältä ja sytyttää muutamia kynttilöitä (tämän syksyn ekat muuten!), mutta samalla kävi hieman sääliksi ihmisiä flowssa. Mutta kun seurailin ig-storysta ihmisten menoa, kaikilla näytti kuitenkin olevan huisin hauskaa hirmuisesta sateesta huolimatta! 🙂

Iloista viikkoa kaikille!

Ps. Oli pakko vielä postata nämä muutamat kuvat Espanjasta, sillä ne sopivat mielestäni niin hyvin tähän Flow-teemaan. Tuo Lindexin pusero pikkuisine kukkasineen on superihana ja täydellinen lämpimään kesäpäivään. Tykkään muutenkin näiden kuvien fiiliksestä todella paljon. Karoliina on taikuri kameran takana!

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. sanni 14.08.2017

  Upeita kuvia jälleen kerran. Upea sinä! Tuollaisista kuvista saisi hyviä tube-videoitakin tyyliin tyttö ikävöi rakkaintaan ja taustalla musana Rednex – Wish you were here 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=DbUtbQiy_os

  Vastaa
 2. Vmmm 14.08.2017

  Karoliina on kyllä taikuri. Näissä kuvissa on ihan loppukesän fiilis. Ei uskoisi, että otettu jo kauan (?) sitten Espanjassa. Vau!

  Vastaa
 3. sippe 15.08.2017

  koska kuvaat taas vlogin?:) ne ovat aina niin kivoja

  Vastaa
 4. T 15.08.2017

  Hei Metti. Kiitos esteettisestä blogista ja muutoinkin inspiroimisesta! 🙂 saako kysyä mistä yläbannerin kuvassakin näkyvä nojatuoli (ehkä 1,5 istuttava?) On peräisin/mikä merkki? Olen usein ihastellut kun on vilahtanut esimerkiksi miehesi instastooreissa 🙂 Hyvää alkavaa syksyä sinulle ja perheellesi!!

  Vastaa