LET`S WOW

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lidl.n kanssa

Lidl on nostanut profiiliaan huimasti viime vuosien aikana. Kasvavan ruokatarjonnan lisäksi Lidlistä on voinut viime aikoina ostaa niin kashmirneuleita, monipuolista kosmetiikkaa kuin laadukkaita matkalaukkujakin. Nyt tälle nousujohteiselle kehitykselle on tulossa taas upeaa jatkumoa kun maailmankuulu muoti-ikoni ja Lidl päätyivät tekemään ainutlaatuisen yhteistyön.

Kampanja on nimeltään Let`s Wow ja perustuu Heidi Klumin Lidlille suunnittelemaan uniikkiin vaate- ja asustemallistoon. Malliston lähtökohtana on tuoda huippumuoti kaikkien saataville. Yhteistyö on startti Lidlin mittavalle muotikampanjalle, joka nostaa Lidlin muotitarjonnan pysyvästi uudelle tasolle. Minulla on suuri ilo ja kunnia olla mukana tässä maailmanlaajuisessa kampanjassa. Pääsen jakamaan blogissani kuvia upeasta mallistosta ja muutenkin kertomaan taustoja Let`s Wow -kampanjan takaa. Matkustan myös syyskuun alussa New Yorkin muotiviikoille, jossa yhteistyömallisto lanseerataan kokonaisuudessaan.

Pääsin jo tämän viikon alussa näkemään ja hypistelemään muutamia tuotteita tulevasta yhteistyömallistosta. Ai että miten upealta mallisto näyttikään! Paljon kauniita värejä, rohkeita printtejä, ihania materiaaleja ja mielenkiintoisia leikkauksia. Yhdeksi suosikikseni nousi tämä ihana kamelinvärinen tekomokkahame. Niin kaunis! Tennareiden kanssa paljain säärin lämpimimmillä ilmoilla tai vaikka muhkean pooloneuleen ja ylipolvensaappaiden kanssa syksyllä. En malta odottaa, että pääsen näyttämään teille muitakin suosikkituotteitani mallistosta! Mallisto oli todella yhtenäinen, tyylikäs sekä erittäin monipuolinen. Uskon vahvasti malliston menestykseen, sillä vaatteita löytyy varmasti ihan jokaiselle kuluttajalle ja vielä erinomaiseen hintaan. On upeaa miten Lidl haluaa pysyä muodikkaana ja ajan hermoilla sekä samalla olla myös edullinen.

Gina Tricot Shirt, Esmara by HEIDI KLUM / LIDL Skirt, Ray Ban Sunglasses, Chanel Bag, Esmara by HEIDI KLUM / LIDL shoes

*Esmara by HEIDI KLUM -mallisto tulee myyntiin Lidl -myymälöihin ma 18.9.2017.

Photos: Hanna Väyrynen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

11 kommenttia

 1. JohannaN 10.08.2017

  Siis tuo hame mun on saatava! Rakkautta ensisilmäyksellä <3
  On kyllä totta että Lidl on nostanut tasoaan. Pitää laittaa tuo päivämäärä heti ylös, että varmasti saan tuon mekon. Kashmirneuleet menit ohi…

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Joo kannattaa ehdottomasti laittaa päivämäärä ylös, sillä minulla on vahva fiilis, että malliston tuotteet viedään käsistä. 😀 Tämä tekomokkahame hypähti heti silmääni yhtenä suosikkina, mutta mallistossa oli myös vaikka mitä muuta kivaa. Blogiin on tulossa vielä lisää sneak peekejä muistakin malliston vaatteista 🙂

   Vastaa
 2. Heidi 10.08.2017

  Ihana asukokonaisuus!! Saat vaatteen kuin vaatteen näyttämään upealta 🙂 täytyy laittaa toi 18.9 ylös…

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Voi kiitos kauniista sanoistasi <3 Ja kannattaa ehdottomasti laittaa päivämäärä ylös, nopeet syö hitaat 😉

   Vastaa
 3. Sara 10.08.2017

  Mahtavaa että olet lähtenyt yhteistyöhön Lidlin kanssa! Hauska nähdä miten yhdistelet edullista muotia omaan tyyliisi, sillä yhdyn edelliseen kommentoijaan, saat kaiken näyttämään niin upealta 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Kiitos tuhannesti Sara <3 Malliston nähtyäni ei ollut huolen häivääkään ettenkö malliston vaatekappaleita saisi yhdisteltyä hyvin omaan tyyliini. Kaikki tuotteet olivat nimittäin todella trendikkäitä ja istuvuudeltaa loistavia! No onhan suunnittelutyön takana yksi muodin kuumimmista nimistä, joten no wonder… 😉

   Vastaa
 4. Mmmmmm 11.08.2017

  Moikka! Minkähänlaista kokoa nämä vaatteet ovat? Esim tuo hame päälläsi, mikä koko?☺

  Vastaa
  • Metti Forssell 13.08.2017

   Jos en ihan väärin muista, malliston vaatteet ovat kokoa 36-42. Minulla on tässä tuo pienin koko eli 36 🙂

   Vastaa
 5. Kaissa 14.08.2017

  Lidl?? Whaaat 😮 Jopa hassu aluevaltaus! Vaikea uskoa että ilman yhteistyötä, ostaisit vaatetta lidlistä 😀 minunkin olisi vaikea tehdä niin vaikka en ole yhtään niin style ku sä!

  Vastaa
 6. Lina 22.02.2018

  Moi! Onko tuo Chanel laukku medium/large kokoa? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.02.2018

   Moikka! Tämä on medium-koko! 🙂

   Vastaa