RAUHALLINEN AAMUPÄIVÄ

Lähdimme tänään Lucaksen päikkäriaikaan tepastelemaan pitkin Ullanlinnaa, aikeina etsiä jokin kiva lounaspaikka. Koska meillä molemmilla oli työjuttuja vasta iltapäivälle halusimme lähteä nauttimaan kiireettömästä kesäisestä aamupäivästä vielä kun siihen oli mahdollisuus. Lucas nukahti vaunuihin ennen kuin olimme päässeet korttelin ympäri, joten saimme mieheni kanssa rauhassa etsiä lounaspaikkaa. Paikaksi valikoitui uusi tuttavuus Levain (Kankurinkatu 6), jota muutamat olivat minulle viime aikoina suositelleet. Söimme molemmat maittavat kanasalaatit (annoskoko oli muuten todella iso!) ja istuskelimme terassilla auringon paisteessa.

Ihanan rauhallinen aamupäivä ennen muita päivän menoja! Voi kun tällaisia kiireettömiä ja yhteisiä aamupäiviä voisi viettää useamminkin.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.