YESTERDAY´S LOOK

Samsoe & Samsoe T-shirt/ Zara Skirt & Boots/ Gucci Belt/ Chanel Bag/ Ray Ban Sunglasses (*gifted)/ 

Tykkäsin eilisestä asukokonaisuudestani paljon enemmän kuin tämän päivän kumisaappaista ja sadetakista. Farkkuhame on ollut yksi käytetyimmistä vaatteistani tänä kesänä enkä ajatellut siitä vielä syksyn myötäkään luopua. Erilaisten neuleiden ja sukkahousujen kanssa farkkuhame sopii nimittäin oikein hyvin. Eilen se sai kaverikseen kuitenkin t-paidan ja bootsit. Tykkäsin itse eilisestä lookistani tosi paljon! Vähän erilainen kuin mitä minulla yleensä on, mutta kuitenkin mun näköinen.

Vaikka sää (taas) on mitä on, en anna sen lannistaa mieltä, sillä viikonloppu on alkamassa ja kivoja viikonloppu suunnitelmia tiedossa. Päivittelen Insta-storyani (@mettiforssell) aktiivisesti, joten seurailkaahan siellä mikäli teitä kiinnostaa menoni 🙂 Kiitos kun olette olleet niin aktiivisia insta-storyssä ja kommentoitte paljon juttujani! On kiva päästä sitäkin kautta kommunikoimaan kanssanne!

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.