VIIKON SUUNNITELMIA

IHANAA kun olemme saanet hieman aurinkoa ja ”hellettä” tänne Suomeenkin!! Wuhuu! Tänään vetäsin ihan kesämekon päälle kun lähdin hoitamaan aamulla kaupungille muutamia asioita. Katselin kyllä tuossa juuri sääennusteita ja aika sadepitoiselta näytti loppuviikko, joten siksipä jätän tänään tekstin lyhyeksi ja suuntaan takaisin ulos auringosta ja lämmöstä nauttimaan 🙂

Tällä viikolla suunnitelmissa ainakin:

Puistopiknik lasten kanssa

Näitä on tullut tehtyä jo monta tänä kesänä. Lilia on ihan fiiliksissä kun pakkaamme muutamat karjalanpiirakat, keksit ja pillimehut ja kävelemme puistoon viltin kanssa. Pienillä pienet ilot, mutta meidän neiti rakastaa näitä meidän eväsretkiä <3

Kirpparivaatteiden kokoaminen ja myyntiinlaitto

Tämä on samalla ihanin ja rasittavin homma. Kaapit pursuaa tavaraa ja tarkoituksena olisi laittaa taas paljon tavaraa myyntiin @mettif2hand Instagram-tililleni. Pitäisi vaan aloittaa tuo vaatehuoneen läpikäyminen. No niitä sadepäiviähän oli tällä viikolla luvassa…

HopLop

HopLop on meidän go-to -paikka sadepäivien varalle. Lapset (molemmat!) viihtyvät siellä niin hyvin ja jaksavat leikki montakin tuntia. Hikihän siinä tulee kun näiden kahden termiitin perässä juoksee, mutta hauskaa siellä aina on! Tuo paikka kuluttaa hyvin lasten (ja aikuisten :D) energiaa ja lapset ovatkin aina ihan väsyneitä muutaman tunnin riehumisen jälkeen. Menevät hyvin nukkumaan, jes!

Visiitti isovanhempien luona

Vanhempani olivat kaksi viikkoa reissussa, joten tällä viikolla visiitti mummilaan on myös paikallaan. Lapsilla ja isovanhemmilla on ollut kova ikävä toisiaan <3

Kampaaja 

Odotan kuin kuuta nousevaa ensi viikon keskiviikkoa ja kampaaja-aikaani. Yleensä kesäisin pidän hieman pidemmän välin värjäyksissä, koska tykkään luonnollisemmasta vaaleasta ja aurinko yleensä aina vaalentaa hiuksiani kivasti. Nyt kuitenkin kun aurinko on näyttäytynyt niin harvoin on juuri kasvuni todella pitkä ja tumma! Ylihuomenna tähän tulee kuitenkin muutos. Onneksi!

Date Night

Tällä viikolla myös ainakin yksi date night mieheni kanssa luvassa <3

Visiitti Muumimaailmaan

Viime vuonna kävimme ensimmäistä kertaa Muumimaailmassa ja siitä hetkestä lähtien Lilia lähes päivittäin muistuttaa, että milloin mennään taas Muumimaailmaan. En ole koskaan nähnyt tyttäreni nauttivan niin paljon mistään kuin muumien halailusta! Sinne on siis suunnattava piakkoin!

 

Ja hei, jos teillä on antaa jotain kivoja ideoita/tekemistä lasten kanssa (sadepäivien varalle) Helsingissä/pääkaupunkiseudulla, otan kaikki ideat avosylin vastaan! Kiitos ja ihanaa viikkoa kaikille <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Petra 10.07.2017

  Upea kuva!!! Ihana sinisävyinen paita (vai mekko?).
  Ihanaa viikkoa, toivottavasti kätesi on jo paremmassa kunnossa. Ja toivotaan ettei tule sadetta..

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.07.2017

   Kiitos, käsi voi jo oikein hyvin! Tämä on itseasiassa mekko 🙂

   Vastaa
 2. Kristina Niemi-Nikkola 10.07.2017

  Kiitos Metti ihanasta blogistasi! Minkä merkkinen tuo sininen mekkosi on?

  Vastaa
 3. Katariina 11.07.2017

  Heippa ja kiitos kivoista postauksista taas 🙂 ainakin Lintsi, stadikka ja Korkeasaari tulee mieleen Helsingin kisapaikoista lapsille mutta en tiedä onko esim Lintsillä Lucaksen ikäiselle sopivia laitteita ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.07.2017

   Kiitos! Lintsillä ollaan joka vuosi, mutta ehkä juuri alle kolme vuotiaille siellä ei oikein vielä ole mitään. Toki pikkuiset tykkää varmasti vain ihastella sitä vilinää, vilskettä ja kaikkia niitä laitteita ja värejä 😀 Korkeasaari on kiva paikka, siellä pitää taas mennä käymään 🙂 Kiitos vinkeistä ja ihanaa kesää sinulle!

   Vastaa