FAV CLASSIC SHIRT DRESS

Lavish Alice Dress/ Gucci Sunglasses (*gifted)/ Chanel Bag/ Gucci Shoes

Ai että miten rakastankaan näitä Espanjan kauniita ja runsaita kukkaköynnöksiä. Niin upeannäköistä joka puolella! Empä panisi pahitteeksi, jos meidänkin kodin edustalla komeilisi tällainen runsas kukkaseinä! 😉

Sain todella paljon kyselyitä tästä päälläni olevasta paitamekosta kun se Instagrammissani vilahti noin viikko sitten. Tykkään itsekin tästä mekosta todella paljon! Valkoinen paitamekko on klassinen ja tyylikäs, mutta kivasti mekkoon on tuotu mielenkiintoa jättämällä olkapäät paljaaksi. Myöskin vyötäröllä oleva kiristysnauha antaa mekolle kivasti hieman muotoa. Tämä onkin yksi suosikki kesämekkoni nimenomaan kaupunkikäyttöön. Mekkoon on helppo pukea niin lenkkarit, slipperit kuin vaikka korolliset sandaalitkin fiiliksen mukaan!

(Vinkki! Nyt on myös trendikästä pukea mekkojen kanssa housut tai farkut. Tämä trendi sopiikin loistavasti tänne Suomen viileään kesään. Tämän mekon kanssa sopii siis erinomaisesti vajaamittaiset farkut tai esimerkiksi löysemmät culottes-housut! Suosittelen testaamaan vaikka saattaakin kuulostaa aluksi omituiselta…)

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Triina 09.07.2017

  Ymmärsinkö miehesi instapäivityksestä että olet taas matkalla ilman pieniä lapsiasi, poikasi ensiaskeleetkin jäivät näkemättä kun kuvauttelit itseäsi?! Prioriteetit? Ensiaskeleet otetaan vain kerran, vaatemaailma on siinä rinnalla niin merkityksetöntä kuin olla voi. Olen pahoillani puolestasi jos tosiaan sen vuoksi näin iso asia meni ohi. ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 09.07.2017

   Ajattelin, etten julkaise kommettia, sillä tässä paukkuu jo hyvän maun rajat oikein huolella kuten varmasti itsekin tiedät. Mutta selvennyksen vuoksi vastaan sinulle.

   En ole ”taas” reissussa, enkä tiedä mistä olet sellaisen käsityksen saanut? Kannattaa varmaan katsoa minun insta-storyt läpi, sillä sieltä näkee paremmin missä juuri minä itse liikun. Ja siellä minun insta-storyssani näkyi videoita näistä aivan samaisista ensiaskelista muutama päivä sitten. Mieheni puolestaan oli viimeiset pari päivää poissa pelireissun vuoksi, ehkä se sekoitti sinua…?

   Toisaalta ajattelen, että olimme molemmat mieheni kanssa todella onnekkaita, että olimme paikalla todeistamassa poikamme ensiaskelia. Ihan hyvin jompi kumpi meistä olisi voinut olla esimerkiksi työn puolesta poissa juuri silloin. Olisiko se tehnyt meistä huonompia vanhempia? Olisiko meidän pitänyt syyllistää itseämme siitä, jos jompi kumpi meistä olisi nähnyt nämä ensiaskeleet vaikka vasta seuraavana päivänä? Kukaan vanhempi ei voi tietää milloin lapsi ottaa ensiaskeleensa ja siksi olenkin onnellinen, että satuimme olemaan molemmat paikalla todistamassa tätä huikeaa hetkeä <3 Kuitenkin – mielestäni on niin kohtuutonta (eikä se todellakaan tee kenestäkää huonoa vanhempaa!) jos ei satu olemaan JUURI sillä hetkellä paikalla kun lapsi tekee jotain ensimmäisen kerran. En jaksa uskoa, että kaikki vanhemmat olisivat aina olleet todistamassa lapsiensa ensimmäisiä opittuja asioita. Ja se on ihan luonnollista 🙂 Jos joltain vanhemmalta menisi ohi tällainen tapahtuma, harmittaa se häntä itseään jo varmasti ihan tarpeeksi paljon ilman sitä, että joku ulkopuolinen tökeröillä kommenteillaan syylistäsi häntä lisää! Muutenkin mielestäni on harmittavaa kuinka usein huomaa miten paljon vanhemmat itse syyllistävät itseään liian pienistä- ja jopa "turhista" jutuista. Kaikki me kuitenkin yritämme olla omille rakkaille lapsillemme niin hyviä vanhempia kuin vain ikinä pystymme <3

   Toisekseen, pahoittelen jos en ole tuonut asiaa tarpeeksi selvästi esille, mutta blogini, some-kanavat yms. ovat minun työtäni! Työtä josta minulle maksetaan. En siis lähde "huvikseen kuvauttelemaan" itseäni Espanjaan, vaan tein sen ainoastaan juurikin siitä syystä, että kesällä voisin viettää enemmän aikaa perheeni kanssa. Mielummin "uhrasin" pari-kolme päivää kuvaamiseen ja sitten pystyn olla koko kesän kuvaamatta mitään, koska minulla löytyy jo materiaalia TYÖTÄNI varten. Eikö tämä sitten mielestäsi ole priorisointia? Monet eivät ehkä ymmärrä kuinka kokonaisvaltaista ja aikaavievää hommaa ammattibloggaaminen on. Mutta se on toki ymmärrettävää, sillä onhan tämä verrattain hyvin tuore ja siksi monille tuntematon ammatti.

   Mutta toivottavasti tämä kommentti selvensi hieman asiaa 🙂 Mukavaa ja aurinkoista kesää sinulle!

   Vastaa