BLUE DREAM

Ivy Revel Dress/ Saint Laurent Bag/ Ray Ban Sunglasses/ KappAhl Earrings/ Syster P & Caroline Svedblom Bracelets/ Zara Sandals

Sininen unelma, kuten otsikkokin sen jo sanoo. En tiedä mikä minuun on mennyt, mutta tänä kesänä olen pukeutunut värikkäämmin ja ”rohkeammin” kuin koskaan aikaisemmin. Paljon erilaisia kuoseja, rohkeita printteja, kiinnostavia malleja sekä kirkkaita värejä. Valkoinen on aina ollut suosikkivärini kesään, mutta tänä vuonna sen rinnalle ovat nousseet rohkeat punaiset, hellät pinkit, raikkaat siniset ja (jopa) erilaisete vihreät. Toisaalta liiankin aikaisin saapuva syksy tuo mukanaan taas perus harmaat, beiget ja mustat, joten miksipä ei nyt nauttisi tästä värien loistosta?

Tästä sinisestä mekosta tekee mielenkiintoisen sen kirkkaan sinisen värin lisäksi tuo kaunis printti sekä mielenkiintoiset leikkaukset ja malli. Tykkään pitkälle ylös ulottuvista halikoista (molemmilla puolilla) sekä olkapäät paljastavasta mallista. Liian kaapumaiset vaatteet eivät ole suosikkejani, joten onkin kiva, että vyötärölle on tuotu siro solmittava vyö. Sen avulla saa halutessaan hieman vyötärölinjaa esille. Ruskeat mokkaiset asusteet sekä kultaiset korut sopivat mielestäni täydellisesti tähän asuun, kuten melkeimpä mihin tahansa kesäiseen asukokonaisuuteen.

Mitä tykkäätte lookista?

I got a lot of questions about this blue summer dress when I showed it on my Instagram (@mettiforssell). I also love this dress. I think the color is so dreamy and the model is interesting! The dress has slits on both sides, which I especially like. Brown suede bag and shoes are my favourite choice for any summer outfit and I think they fit perfectly with this outfit aswell. What do you think? 

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Petra 11.07.2017

  Upea mekko:) ja myös koko look!!
  Ekassa instakuvassa näkyi vain yläosa, niin en ollut varma oliko kyseessä paita vai mekko, mutta nyt tiedän. Aivan superihana!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.07.2017

   Voi kiitos <3 Tämä on kyllä the ultimate summer dress! Täydellinen just esim jonnekin lomalle, missä on oikeasti k u u m a 😀

   Vastaa
 2. Jade 11.07.2017

  Upea mekko, rento mutta samalla tyylikäs. Ja kuinka hyvin tuo väri sopiikaan sinulle ? Ihastuin myös korvakoruihin jo edellisessä postauksessa, todella kauniit!

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.07.2017

   Kiitos ihana 🙂 Tuo väri on kyllä aika ihana, niin kesäinen ja freesi <3

   Vastaa
 3. Anne-Mari 12.07.2017

  Kaunis mekko! Ja ylipäänsä asu on kokonaisuutena tosi kiva ja kesäinen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.07.2017

   Kiitos paljon 🙂 Tuo sininen mekko on kyllä ihanan piristävä ja sopii täydellisesti kesään <3

   Vastaa
 4. Essi 12.07.2017

  Jälleen kerran upea asu ja ihania kuvia! <3 Blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani 🙂 Sitten postaukseen liittymättömään asiaan; koetko, että Gucci Dionysuksen hihna painaisi laukun ollessa täynnä? Pohdin laukun hankintaa, mutta mietin onko metalliketju rankka olkapäälle.

  Entäs Gucci Marmorantin hihna? Siinä olan päälle tulee nahkainen osa, joten olettaisin, että se ei paina.

  Kiitos jo etukäteen 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.07.2017

   Kiitos paljon Essi! <3 Aivan ihanaa kuulla, että tykkäät blogistani <3
   Laukuista: En koe, että Gucci Dionysuksen hihna painaisi ollenkaan, todellisuudessa se on itseasiassa erittäin kevyt. En ole myöskään kokenut että Marmontin hihna painaisi. (Nämä metalliketkut saattavat näyttää painavilta/raskailta, mutta ovat erittäin kevyitä! :D)

   Vastaa
 5. Veera 13.07.2017

  Upea kokonaisuus, todella kaunis 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.07.2017

   Kiitos tuhannesti!! 🙂

   Vastaa