MEKKOJA KESÄN ERI JUHLIIN

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bubbleroomin kanssa

Kesä lähestyy ja sen myötä myös monet eri juhlat. Ensi kuun alussa vietetäänkin jo monissa kodeissa ympäri Suomen kesän ensimmäisiä juhlia, kun juhlitaan upeiden nuorten valmistujaisia. Kesän aikana vietetään myös ennätysmäärä häitä sekä ajottuvat monet rippijuhlatkin kesän kuukausille. Monilla siis varmasti luvassa pirskeitä jos toisia! Ennen tärkeitä juhlia monien päässä pyörii se klassinen kysymys ”mitä laittaa päälle?” Olinkin erittäin iloinen kun pääsin yhteistyössä Bubbleroomin kanssa kurkistamaan heidän mekkovalikoimaan sekä valitsemaan sieltä omia suosikkejani kesän eri juhliin. Tällä kertaa suosikkieni joukosta löytyy muun muassa liehuvaa helmaa, juhlavaa pitsiä sekä hempeitä värejä.

Hempeitä värejä ja midi-mittoja

Puuteriset sekä pastellisävyt ovat aina hyvä valinta juhlaan. Itse olen hurjan ihastunut tällä hetkellä punaisen eri sävyihin ja tämä kaunis vanhan roosan värinen  mekko nousikin nopeasti yhdeksi suosikeistani. Tykkään kauniin värin lisäksi mekon imartelevasta mallista, joka sopii hyvin erilaisille vartalotyypeille. Pitkä liehuva midi-helma on oivallinen pari avaramman kaula-aukon kanssa, jotta kokonaisuus säilyy tyylikkäänä. Polven yli ulottuva midi-pituus on mekoissa edelleen se kaikista trendikkäin mitta.

Minne puen mekon? – Tämä mekko olisi täydellinen valinta esimerkiksi puutarhajuhliin tai vaikkapa rippi-tai kastejuhliin.

Päälläni olevan mekon löydät täältä! 

Valkoinen pitsi

Valkoinen pitsimekko on oma luottovaatteeni kesään. Pitsi materiaalina on kauniin naisellinen ja herkkä sekä tekee vaatteesta heti juhlavan. Valkoinen pitsimekko ja kirkkaanpunaiset huulet on yhdistelmä, joka ei koskaan ole poissa muodista. Tykkään valtavasti myös mekon monikäyttöisyydestä. Valkoisen suloisen pitsimekon kun voi asustaa haluamallaan tavalla niin juhlaan kuin arkeenkin. Tämän mekon kanssa olisin voinut ihan yhtä hyvin laittaa tennarit ja heittää hartioille farkkutakin. Kokonaisuus olisi ollut aivan toisenlainen, mutta mielestäni arkilookina toiminut todella hyvin.

Minne puen mekon? – Täydellinen valinta valmistuneelle! Juhlien jälkeen mekko saa lisää käyttöikää kun yhdistät sitä rennompien vaatteiden kanssa arkena.

Päälläni olevan mekon löydät täältä!

Maxi-mitta

Jos haluat pukeutua todella juhlavasti tai jos sinut on kutsuttu astetta hienompiin juhliin, maahan asti ulottuva mekko on varmin ja tyylikkäin valinta. Pitkä mekko on elegantti, naisellinen ja ennen kaikkea juhlava. Itse käytän mustia mekkoja kesällä harvemmin ja suosinkin niiden sijaan mielummin tummansinistä. Tummansininen on vahva väri olematta kuitenkaan liian synkkä kesään.

Minne puen mekon? – Pitkä mekko on täydellinen valinta häihin – niin vieraalle kuin esimerkiksi kaasollekin. Pitkä mekko toimii erinomaisesti juhlapukeutumisessa myös myöhemmin syksyllä ilmojen viiletessä.

Päälläni olevan mekon löydät täältä!

Onko sinulla tulossa ensi kesänä juhlia? Minkälaisia elementtejä suosit kesän juhlapukeutumisessasi?

Photos: Karoliina Jääskeläinen/Valoon Photography

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Marianne 09.05.2017

  Todella kauniita mekkoja <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2017

   Eikö vain! Kiitos 🙂

   Vastaa
 2. Piia 09.05.2017

  Voi kuinka ihania mekkoja! Tuo valkea pitsimekko on ehdottomasti suosikkini <3 Tänä kesänä ei ole tiedossa juhlia, mikä on kyllä harmi – ei ole hyvää tekosyytä hamstrata juhlamekkoja kaappiin 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2017

   Joo, tuo valkoinen pitsimekko on kyllä kaunis. Niin klassinen ja naisellinen, love it <3 haha ja eikö vaatekaapissa aina ole tilaa vielä yhdelle luottomekolle 😉

   Vastaa
 3. Sanna/Beauty Box 09.05.2017

  Kauniita mekkoja. Erityisesti maximekko näyttää upealta. 🙂 Kesällä on tiedossa muutamia juhlia. Uusi mekko olisi siis hakusessa. ;D

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2017

   Tuo maximekko on kaunis ja kuitenkin suhteellisen edulliseksi mekoksi mielestäni todella tyylikkään näköinen!! Tämä saatan itse pukea yksiin häihin ensi kesänä <3

   Vastaa
 4. Julia 10.05.2017

  Moi! Oon tykännyt tosi paljon kaikista aiemmista tekemistäsi meikkitutoriaaleista, joten tähän postaukseenkin liittyen olisi tosi kiva, jos voisit tehdä tutoriaalin kesän juhliin sopivasta meikistä 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2017

   Hei hyvä idis! Kaipaankin koko ajan ideoita niin normipostauksiin kuin videoillekin, joten iso kiitos tästä! 🙂

   Vastaa