A MUST HAVE: DENIM JACKET

Maanantain postauksessa päälläni nähtiin kevään trenditakki, farkkutakki. Farkkuhan on jollain tasolla aina muodissa, mutta aina näin keväisin farkkutrendi nousee pintaan voimakkaimmin. Viime keväänä kovassa huudossa olivat leveälahkeiset farkut ja erilaiset denimlaukut ja -kengät. Tänä keväänä puolestaan panostetaan farkkutakkeihin sekä erilaisiin denimkoruihin ja -asusteisiin. Esimerkiksi denimchokereita ja nyörillisiä korsettivöitä näkyy paljon.

Kaiken tämän denimhulluuden suosittelisin kuitenkin panostamaan tämän hetken it-takkiin. Kuten alussa mainitsin, farkkutakki on vaatekappale, joka kestää aikaa. Farkkutakki on helppo pukea lähes minkä tahansa asun kanssa. Huoleettomaan ja rentoon kesätyyliin farkkutakki on piste i.n päälle, täydellinen valinta.

Tässä alla muutamia ihania farkkutakkeja nettikauppojen valikoimasta. Kuten kuvasta näkee oma suosikkini on vaalea denim. Tänä keväänä trenditietoisen valinta on yli-iso farkkutakki eli nyt kannattaa miettiä josko hankkisi oman farkkutakin sittenkin normaalia isommassa koossa?

A must have piece for spring is a denim jacket! Denim pieces are in fashion more or less all the time, but still people seem to be the most excited about denim every spring. Last year flared jeans and different kind of denim accessories were hot, this year we love BIG denim jackets. I listed my favourite denim jackets below, and I just have to say I absolutely love every single one of them… It is not hard to notice that I prefer light denim, haha! Because this year a little bit bigger denim jackets are in, maybe you should consider choosing a 1 or 2 sizes larger than you normally wear…

Find here:

*Bik Bok

*Topshop

*Liebeskind

*Ellos

*Tiger of Sweden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Anni 12.05.2017

  Viime kesänä kaivoin varastosta YLÄASTEELLA käyttämäni farkkutakin. Vähän kavensin ja fiksasin ja ihan täydestä menee 😀

  http://www.annimarian.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.05.2017

   Eikä? 😀 Ihan mahtavaa! Pääsee vanha takki uudelleen käyttöön 🙂 Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa