MONDAY CASUAL

& Other Stories Denim Jacket/ Sand Shirt (hubby`s)/ Zara Jeans / Ray Ban Sunglasses/ Chanel Bag/ Adidas Sneakers

Hyvää maanantaita kaikille. Toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu? Kuten insta-storystani saatoitte huomata, eilen juhlimme Lilian synttäreitä. Oikea päivä hänellä oli jo lauantaina 6. päivä, mutta mieheni pelin vuoksi päätimme juhlia synttäreitä sunnuntaina. Lilia oli innoissaan Frozen aiheisista juhlakoristeista sekä tietysti hänen toivomastaan Olaf- synttärikakusta! Tällä kertaa kutsuimme vain lähimmät sukulaiset ja ystävät juhlimaan, mutta ehkä ensi vuonna voisimme pitää hänelle ensimmäiset kaverisynttärit. Minkä ikäisenä järjestitte teidän lapsille ensimmäiset kaverisynttärit? Mikä on mielestänne sopiva ikä?

Viime viikolla kun saimme nauttia vihdoinkin lämpimämmästä eli ”normaalimmasta” kevätsäästä, halusin laittaa päälleni farkkutakin. Farkku on taas todella in tänä keväänä ja siitä lisää blogissani myöhemmin tällä viikolla! Blogiini toivotaan aina aika ajoin  arkisempia asuja, joten tässäpä teille sitten yksi sellainen. Voi kun pian taas pääsisi käyttämään farkkutakkeja ja muita kevyempiä takkeja. Nämä kylmät ilmat (ja ajoittaiset räntä- ja raekuurot!!) alkavat jo ihan oikeasti nyt riittää…

Hi guys! Hope you had a nice weekend? We had a super chilled weekend. Nothing special except for Lilia`s birthday, which we celebrated yesteday. Maybe you saw something on my Insta Stories? Lilia really enjoyed the party and loved all the Frozen decorations I had bought for her. This mama is a bit tired now, but the most important thing is that Lilia enjoyed her party. Last week we had a very nice weather, when the temperature rose above +15 degrees, woohoo! We have had an exceptionally cold spring her in Finland this year so that +15 was the warmest day of this spring so far. I wanted to enjoy the warmth so I decided to wear my new denim jacket from &Other Stories for the first time. Denim, and especially denim jackets, is a big trend right now! I`m going to post about this denim trend later this week. Enjoy your monday!

Photos: Kaisa Turunen/ edit by me

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Emma 08.05.2017

  Hei, ihana asu! <3 Täytyy kopioida tämä itsellenikin ?
  Olemme pitäneet lapsillemme kaveri synttäreitä juuri 4v alkaen. Lapset ovat silloin jo vähän isompia ja heitä on helpompi handlata ;D

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2017

   Kiitos Emma! 🙂 No näin mekin ajattelimme, että ensi vuonna voisi olla sitten ensimmäisten kaverisynttäreiden aika!

   Vastaa
 2. Noin 3-4 vuotiaana voi mielestäni alkaa pitämään kaverisynttäreitä, riippuen lapsen luonteesta. Itse pidin sääntönä että kavereita kutsuttiin ikävuosien verran, ja tuon ikäisille riitttää mielestäni tunnin tai tunti ja 15 min juhlat ja siitä sitten voi vähän pidentää aikaa pikkuhiljaa. Kaunis mekko tyttärellesi juhlissa ja ihanat ilmapallot!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2017

   Kiitos Johanna, kuulostaa järkevältä 🙂

   Vastaa
 3. Anni 10.05.2017

  Superihana arkiasu!

  Vastaa
  • Metti Forssell 10.05.2017

   Kiitos Anni! Välillä vähän rennompaakin 😉

   Vastaa