THE PERFECT SUMMER DRESS

 

Andiata Dress (gifted)

Zara Shoes

Tämä mekko!! Kaunis kuvissa, mutta vielä upeampi luonnossa. Kaunis sinivalkoinen kukkaprintti ja mekon salsamainen helma ovat ihana yhdistelmä. Varsinkin liikkeessä mekko on kauneimmillaan kun mekon helman erimittaiset kerrokset liikkuvat kantajan mukana upeasti. En malttanut odottaa kuvien kanssa siihen asti, että mekko pääsisi varsinaisesti käyttöön vaan halusin kuvata sen teille jo hyvissä ajoin ennen kesää. Tässä on nimittäin aika ihana kesämekko, jos seillaiselle on sinulla tarvetta. Mekko on itsessään jo sen verran näyttävä, että ainakin itse tykkään pitää muun lookin todella yksinkertaisena. Kesällä vain yhdistän mekon kanssa sirot sandaalit tai ballerinat ja olkavarrelle heitän pikkulaukun. Päähän vielä olkahattu ja täydellinen kesälook on valmis.

Voi että miten odotankaan kesää. Maaliskuu on jotenkin niin tylsä kuukausi sään puolesta, kun jokapuolella on niin harmaata ja ilmakin on vielä todella kylmä. Muutamat aurinkoiset päivät ovat onneksi antaneet jo vähän toivoa kevään tulosta. Meillä onneksi tulee pieni breikki tähän harmaaseen Helsinkiin kun tulevana sunnuntaina lähdemme lomalle Dubain lämpöön. Aaahh, en malta odottaa, että pääsen nauttimaan auringosta ja lämmöstä. I-H-A-N-A-A <3

Photos: Karoliina Jääskeläinen / Valoon Photography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. Paula 14.03.2017

  Todella kaunis päälläsi , olet kuin upea Suomi-nainen tuossa sinivalkoisessa unelmassa!

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.03.2017

   Haha, voi kiitos paljon Paula! Tuossa mekossa on kyllä tosiaan vähän Suomi-neito fiilistä 😀

   Vastaa
 2. Minna 14.03.2017

  Kiitos että jaat näin upeita kuvia blogiisi. Nämäkin kuvat ovat suoraan kuin muotilehdestä! Jatka samaan malliin ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.03.2017

   Kaunis kiitos! Ihana kuulla tällaista palautetta! Much appreciated 🙂

   Vastaa
 3. Nanna 15.03.2017

  Tää mekkohan on ihan täydellinen sinne Dubaihin, kun pitäisi periaatteessa olla ne olkapäät ja polvet peitettynä 🙂 itse olin siellä vuosi sitten joulun sekä uudenvuoden, mutta tuntuu että siellä oli aikalailla silloinkin löystyneet nuo pukeutumissäännöt verrattuna edelliseen vierailuuni maassa 5 vuotta sitten.

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.03.2017

   Kyllä, tää on sinne just passeli 🙂 ja totta, varmasti ovatkin ”löystyneet” nuo pukeutumissäännöt… ainakin turistien keskuudessa 😀

   Vastaa