VAIN PARASTA VAUVALLENI

 

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Liberon kanssa

Pieni poikamme täytti juuri muutama päivä sitten seitsemän kuukautta. Näihin seitsemään kuukauteen on mahtunut hyvin paljon rakkautta, hellyyttä ja läheisyyttä. Tyttäremme ohella tämä pieni vesseli on tuonut elämäämme sanoinkuvailettoman paljon onnea ja iloa. Hän on niin ihanan nauravainen pikkuinen, joka hymyllään saa huoneessa kaikki muutkin ihmiset hymyilemään. Tästä pikkuisesta huokuu onnellisuus ja hyvä olo, jota hän antaa meille vanhemmillekin uskomattoman paljon. Hänen kehityksensä on huimaa ja uusia asioita opitaan ihan koko ajan. Elämää tutkitaan pyörimällä ympäri lattiaa ja maistamalla joka ikistä asiaa mikä saadaan käteen.

Näiden seitsemän ensimmäisen kuukauden aikana matkassamme on ollut mukana myös Libero. Kokeilin aikanaan tyttärellemme Libero Touch -vaippoja enkä sen jälkeen ole muita vaippoja tarvinnutkaan. Libero Touch vaipat ovat silkinpehmeitä, pysyvät erinomaisesti paikallaan ja istuvat vauvalle hyvin niin vatsan kuin reisienkin kohdalta. Vaipat on valmistettu laadukkaasta materiaalista, joka hengittää ja pitää vaipan kuivana ja ihanan pehmeänä lapsen herkkää ihoa vasten. Lisäplussaa minulta saa vielä vaippojen hento vaalea kuviointi, joka ei paista läpi vaaleiden bodyjen alta. Näiden vaippojen avulla voin taata pikkuiselleni mahdollisimman miellyttävän ja pehmoisen olon.

Enkä muuten ole yksin näiden ajatuksien kanssa. Libero suoritti hiljattain suuren vaippatestin pohjoismaalaisten vanhempien keskuudessa. Testiin osallistui kaiken kaikkiaan yli 63 tuhatta vanhempaa ja tulokset olivat seuraavat:

93% – 58 613 vastanneesta vanhemmasta ajatteli, että Libero Touch -vaippojen istuvuus on hyvä tai todella hyvä

88% – 55 677 vastanneesta vanhemmasta ajatteli, että Libero Touch -vaippojen kyky ehkäistä vuotoja on hyvä tai todella hyvä

97% – 61 114 vastanneesta vanhemmasta ajatteli, että Libero Touch -vaippojen pehmeys on hyvä tai todella hyvä

90% – 56 918 vastanneesta vanhemmasta
suositteli Libero Touch -vaippoja

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Jennifer 13.03.2017

  Hei! Tuli tästä vauva-postauksesta mieleen, että kirjoitit aikaisemmin että täysimetät (kun L oli vielä alle puolivuotias). Siirryitkö täysimetyksestä suoraan imetyksen lopettamiseen? Vai pystytkö edelleen imettämään, vaikka olet monta päivää erossa vauvasta? Itsestäni tuntuu, että yksi päiväkin on mahdoton ajatus kun rinnat räjähtää 😀 ..vaikka siis meidän pieni on useamman kuukauden vanhempi kuin L.

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.03.2017

   Hei! Imetin Lucasta ensimmäiset puoli vuotta, mutta en enää. Kiinteiden ruokien tultua mukaan kuvioihin aloimme pikkuhiljaa totuttaa häntä myös korvikkeeseen. Pullostahan hän on saanut rintamaitoa ihan pienestä pitäen, joten tässä ei ollut meidän kohdalla onneksi mitään hankaluuksia 🙂

   Vastaa
 2. Minna 14.03.2017

  Ihan samaa mietin kuin edellinen kirjoittaja, minulla myös 5 kk poikavauva (sekä 3-vuotias tyttö) ja en voi kun ihmetellä kuinka pystyt olemaan imettämättä pitkiä aikoja tai vain lopettamaan sen tässä vaiheessa? Toivottavasti työt/ulkonäköasiat eivät ole menneet vauvan hyvinvoinnin edelle, muistelin että myös ensimmäisen lapsen aikana lähditte lapsen ollessa melko pieni pitkälle matkalla ilman häntä..?

  Vastaa
  • Metti Forssell 15.03.2017

   Lapset ovat meillä aina etusijalla 🙂 Imetin Lucasta ensimmäiset puoli vuotta, mutta nyt olemme siirtyneet korvikkeeseen kiinteiden ruokien ohella 🙂

   Vastaa
 3. Paula 16.03.2017

  Hohhoijaa näitä juttuja, että äiti ei saisi tehdä töitä tai olla imettämättä ihan mistä syystä tahansa halutessaan. Anteeksi vaan. Imetys ei ole ainut hyvän äitiyden mittari. Suoraan sanoen v*****aa mielipiteet siitä, että äidin tulisi istua pieruverkkareissa kotona imettämässä siihen asti, että lapsi itse päättää vierottautua omaan tahtiinsa tissistä. No mielipiteitähän maailmaan mahtuu ja en väitä olevani aina oikeassa. Tapansa kullakin, mutta pliis ei lähdetä arvostelemaan toisten valintoja. On ihan ok olla himassa pitkään ja imettää lapsentahtiin. Mutta on ihan ok tehdä töitä vaikka on äiti ja antaa korviketta tuttipullosta. That’d my point! 🙂

  Vastaa
 4. Anna 16.03.2017

  Valitettavasti Suomessa usein nämä äitien väliset keskustelut menevät toisten syyllistämiseen ja unohdetaan, että se oma tapa ei aina ole se ainoa tai välttämättä paraskaan. Omassa asuinmaassani Ranskassa vauvat ovat hoidossa muutaman kuukauden ikäisestä ja äidit töissä. Suomen malli on loppujen lopuksi aika harvinainen maailmanlaajuisesti, vaikka hieno malli onkin. Maailmassa on niin erilaisia tapoja olla ja elää. Välillä tekee ihan hyvää avartaa katsetta ja nähdä miten muualla toimitaan, sen oman tutun sijaan…

  Vastaa