WITH SARENZA IN PARIS

 

Sandro Coat

Zara Jeans

Ray Ban Sunglasses

Gucci Bag

Zara Shoes

Kuten ehkä tarkkasilmäisimmät saattoivat Pariisin videoltani huomatakin, hypätiin videolla yhden torstain päivän yli. Viimeisen päivän Pariisissa vietin Sarenza- nimisen kenkämerkin kanssa. Sarenza on online-kenkämyymälä, jonka valikoimasta löytyy valtavasti eri merkkien kenkiä sekä Sarenzan omia Made by Sarenza -kenkiä. Päivä hurahti siis minulle hyvin mieluisissa merkissä, kun vietimme koko päivän kenkien ihanassa maailmassa.

Monet teistä jo kyselivätkin tämän päälläni olevan vaaleanpunaisen takin perään kun se ensimmäistä kertaa näkyi yhdessä instagram kuvassani noin viikko sitten. Kyseessä on siis uusi ostos Pariisista. Takki on mitä täydellisin juuri tänne Suomen kylmään kevääseen, sillä se on hienoa, ohutta villaa. Malli on samaan aikaan nuorekas ja klassinen sekä tietysti tuo väri on niin herkullinen! Lukijoiden toiveena teen ostos videon, jossa kerron uusimmista hankinnoistani Pariisista ja Tukholmasta. Videolla pääsen sitten vähän enemmään höpöttelemään näistä tuotteista.

Nyt loppupäiväksi laitankin läppärin kiinni ja työt sivuun, sillä tänään on rakkaan mieheni syntymäpäivä! Luvassa kaikkea mukavaa tekemistä yhdessä perheen kanssa<3

Ihanaa päivää kaikille!

Photos: François-Xavier Watine & Sara Vanninen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Sanna/Beauty Box 15.03.2017

  Uusi takki näyttää ihanalta! Sopii hyvin tähän kauteen. Oli kiva tavata tiistai aamuna 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.03.2017

   Kiitos! Totta takki on niin mallin, materiaalin kuin värinkin puolesta ihan täydellinen kevääseen! Tosi kiva kun tulit moikkaamaan – ensi kertaan 🙂 xx

   Vastaa
 2. Maisa 15.03.2017

  Mitä leipää käytät? Olisko sulla suositella jotain hyvää ja terveellistä sellaista?

  Vastaa
  • Metti Forssell 16.03.2017

   Joo! Mun lemppari on Pro Terve! – siemenpala leipä! Ihan super hyvää, kannattaa kokeilla 🙂

   Vastaa
 3. Janna 17.03.2017

  Hei, mikä tarkka malli ja väri RayBanisi ovat? Sopivat niin monen asun kanssa 🙂

  Vastaa
 4. Jenny 17.03.2017

  Nuo farkkusi ovat kyllä ihan täydelliset! Ei taida vaan olla enää Zaralla saatavilla. Muutenkin kuvasi ovat todella kauniita ja tyylisi upea!

  Vastaa