MODERNI MUMMU

 

Taannoin minulla oli upea mahdollisuus toimia mallina, kun minua pyydettiin editorial beauty kuvauksiin malliksi. Jaonkin blogin puolella yhden beautylookin itsestäni noin kuukausi sitten (mikäli postaus meni sinulta ohi voit kurkata sen tästä!) ja nyt olisi aika jakaa toisen lookin kuvat. Meikistä, hiuksista ja stailauksesta vastasi taitava Taru ja kameran takana hääri ihana Karkki.

Aivan kuten ensimmäinenkin look on tämä toinenkin todella erilainen millaisena minut on normaalisti totuttu näkemään. Ja se itseasiassa sehän oli tarkoituskin näissä kuvauksissa. On hauskaa hypätä välillä oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja kokeilla jotain aivan erilaista. Pinkki meikki oli omaan silmääni ihanan erilainen ja freesi ja sopii se mielestäni loistavasti juuri nyt tähän vuodenaikaan. Lettikampaus on myös todella hauska, omaan silmääni modernilla tavalla ”mummomainen” kampaus 😀

Olisi kiva kuulla mitä pidätte tästä lookista? Kannattaako minun jatkossakin suosia pinkkiä luomiväriä ja lettikampauksia?

Photos: Karoliina Jääskeläinen/ Valoon Photography

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Petra 16.03.2017

  Ihan mielettömän hienoja kuvia, olet kyllä muutautumiskykyinen upea nainen. Sun kannattaa jatkossakin suosia pinkkiä luomiväriä ja varsinkin tähän se sopi hyvin.. ja nuo hiuksesi..( olen niin kade )..mahtavaa loppuviikkoa!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.03.2017

   Voi kiitos paljon Petra! <3Pinkki tuo kivaa vaihtelua siihen nude/rusk. luomiväriin mitä minulla yleensä on. Ihanaa viikonloppua sinnekin 🙂

   Vastaa
 2. Sari 17.03.2017

  Vähemmän on niin paljon enemmän. Tekoripset vielä pois ja oma luonnollinen nätteytesi pääsee esiin. Liiallinen hoikkuus vähän haittaa mutta ilman tuota nukkemaiseksi laittautumistasi voisit olla upea nainen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.03.2017

   Selvä juttu 🙂 Kiitos kommentista!

   Vastaa
 3. Sari 17.03.2017

  P.s. Tarkoitin siis ettei tämä tyyli todellakaan ole mummoutta vaan upeaa naiseutta; oma tyylisi anteeksi vain on melko halvan pimumaista eikä sovi kahden lapsen äidille. Minua kiinnostaa miten voit nähdä tämän tyylin mummomaisena? ?

  Vastaa
  • Milla 17.03.2017

   Taitaa ”Saria” vähän kaivertaa se miten hyvältä Metti näyttää 😀 Ja muutenkin aika idioottimaista kommentoida toisen tyyliä siltä kannalta miltä ihmisen ”pitäisi” näyttää vain sen takia että on äiti. Hohhoijaa…

   Vastaa
   • Siiri 17.03.2017

    Hahahaha samaa mieltä : D mun mielestä Metin tyyli on aaaika kaukana halvasta pimusta 😀 mutta jokainen tyylillään!

    Vastaa
 4. Krista 17.03.2017

  Kyllä pinkki luomiväri sopii sinulle ja toisenlaiset lettikampaukset sopivat vaihteluksi.

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.03.2017

   Kiitos, ainakin se on piristävää jos ei muuta 🙂 Ihanaa viikonloppua sinnekin! xx

   Vastaa
 5. Taru | HOME AT LAST 26.03.2017

  HOT MAMA, damn! 😉 <3 Harmi että muiden p**settä hiertää… 😀 Pus.

  Vastaa