NEW IN: MANOLO BLAHNIK

 

Tarkkasilmäisimmät lukijat huomasivatkin Pariisin-videollani vilahtaneet uudet korkokengät. Tukholman reissulta ostin legendaariset ”Carrie-kengät”, eli Manolo Blahnikin Hangisi korkokengät. Kyseiset kengät ovat olleet pitkään ostoslistallani ja nyt kun ne kenkäliikkeessä tulivat eteeni päätin vihdoin näitä ihanuuksia sovittaa. Kenkä istui jalkaani erinomaisesti, joten ostopäätös oli helppo. Ainoastaan päänvaivaa tuotti värivalinta. Kenkiä löytyi monissa kirkkaissa väreissä ja varisinkin näin kevään kynnyksellä nuo upeat värit houkuttelivat hurjasti. Esimerkiksi kirkkaansininen ja fuksianpunainen viehättivät omaa silmääni erityisesti. Loppupeleissä päädyin kuitenkin klassisiin mustiin, jotka nekin ovat uskomattoman kauniit. Mustat kengät on helppo yhdistää asuun kuin asuun ja tiedän, että musta väri kestää kuitenkin parhaiten aikaa. Niihin kun ei kyllästy ehkä niin helposti kuin esimerkiksi pinkkeihin. Vähän on kuitenkin jäänyt mieleen pyörimään ne kirkkaammatkin värit, joten katsotaan jos kesää kohti mentäessä vielä jonkun värikkäämmänkin parin sieltä kotiuttaisin…

Manolo Blahnik Hangisi 105mm

– Koko on iso, joten näistä kengistä kannattaa ottaa ainakin 1/2 numeroa normaalia kokoa pienempi. Itselläni on normaalisti 37-37,5, mutta näistä minulle sopiva koko oli 36,5.

– Lesti on kapea, joten kenkä sopii hyvin kapealle jalalle.

– Kengissä satiini pinta, sisältä lehmännahkaa. Koriste edessä Swarovskin kristallia.

– Laadukas mutta herkkä materiaali. Ei siis ehkä paras valinta sadepäiville.

– Luonnollinen valinta juhlaan, mutta toimii myös yllättävän hyvin esimerkiksi farkkujen ja bleiserin parina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Fanny 18.03.2017

  Saitko muuten koskaan takaisin sitä Espanjan lennolla hävinnyttä matkalaukkua, joka oli täynnä kenkiä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.03.2017

   Sain onneksi! Härregyyd ne oli kyllä kamalat pari päivää kun en tienyt löytyykö laukkua enää… mutta onneksi löytyi ja sain kaikki rakkaat kengät kotiin 😀

   Vastaa
   • Fanny 20.03.2017

    Mahtavaa kuulla ?

    Vastaa
 2. Jonna 18.03.2017

  Oi, nuo on kyllä ihanat! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.03.2017

   Kiitos paljon! Mustakin ne on ihanat! 🙂

   Vastaa
 3. Pirre 19.03.2017

  Mauttomat

  Vastaa
 4. Viivi 19.03.2017

  Waude, upeat kengät! Nuo löytyvät myös minunkin ostoslistalta. 🙂

  Vastaa
 5. P 20.03.2017

  Nätit kengät! Onko miten mukavat jalassa? Muistelin, että silloinkun olitte Tukholmassa niin laitoit insta storyyn jotain videota kenkäkaupasta 😉 tarttuiko sieltä jotain mukaan? T. Ikuinen kenkähullu

  Vastaa
 6. Anne-Mari 20.03.2017

  Todella kauniit kengät! 🙂

  Vastaa
 7. Suvi 20.03.2017

  Upeat ja ennen kaikkea klassiset!

  Vastaa
 8. Sofia 20.03.2017

  Olen haaveillut tästä parista siitä asti, kun Sinkkisleffa ilmestyi ja näin nämä Carrien hääpäivän kenkinä. Olen menossa vuoden päästä naimisiin ja sininen Hangisi – pari on ainoa haave, mitä siihen päivään liittyy. Toivottavasti pääsen haaveen vielä toteuttamaan!:)

  Vastaa