WONDERFULLY FLUFFY

 

Photos: Alexa Dagmar

Sand Fake Fur

H&M Knit

Üterque Leather Pants

Gucci Bag

Louboutin Heels

Perjantai! Avosylin otan vastaan tämän viikonlopun kiireisen viikon jälkeen. Olen juossut pää kolmantena jalkana paikasta toiseen ja yrittänyt saada mahdollisimman paljon asioita tehtyä. Taas jälleen kerran täytyy olla kiitollinen superkiltistä vauvasta, joka tarpeen tullen kulkee helposti ja tyytyväisesti matkassa mukana. Tänään on vielä täysi työpäivä, mutta viikonlopun ajattelin olla tekemättä mitään. Voisiko se olla mahdollista? Too good to be true 😀

Halusin julkaista näin perjantain kunniaksi yhdet lemppari asukuvani vähään aikaan. Tykkään asusta, mutta ennen kaikkea tykkään siitä miten hyvin tuo asu sopii tuohon taustaan! Ehkä jonkun silmään saattaa näyttää tylsältä, mutta mun mielestä lopputulos on ihanan harmooninen ja tyylikäs. Ja minulla on kerrankin hiukset kiinni niin kuin monet lukijat ovat toivoneet!

Tänään muuten kuvataan Nikin kanssa jotain aivan täysin erilaista mitä ollaan koskaan ennen kuvattu. Seuraahan minua siis ig-storyssa (@mettiforssell) ja snapchatissa (mettiforssell) jos sinua kiinnostaa päiväni kulku ja mitä kaikkea jännää me tänään puuhaillaan.

Nyt toivottelen teille mitä ihaninta viikonloppua! Muistakaa rentoutua <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. JohannaN 27.01.2017

  Voi jestas miten upeat kuvat ja ihana asu!! Oi, tykkään kovasti! 🙂 <3
  Yhteistyö Alexan kanssa näyttää toimivan erinomaisesti. Kuvat ovat upeat ja viimeisin videonne yhdessä oli mahtava! Jatkoa odotellessa 😉
  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2017

   Voi miten ihana kuulla, kiitos Johanna! Mukavaa viikonloppua sinnekin xx

   Vastaa
 2. Have an Ice Day 27.01.2017

  Itse kiinnitin juuri ensimmäisenä huomiota takkiisi ja sitten taustaan, kuinka hyvin ne sopivatkaan yhteen.

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2017

   No niimpä! Tällä kertaa ei oltaisi kyllä parempaa kuvauspaikkaa voitu löytää 😉

   Vastaa