GIRL TALK – VIDEO

Pitkästä aikaa pääsimme taas yhdessä ihanan Alexan kanssa toteuttamaan uuden videon. Tällä kertaa halusimme kuitenkin tehdä jotain täysin aikaisemmista muotivideoistamme poikkeavaa ja päätimme kuvata teille ”girl talk” -videon. Videossa tuomme esille ja juttelemme tärkeistä aiheista kuten itsetunnosta sekä paljastamme omia komplekseja ja epävarmuuksia liittyen ulkonäköömme. Videolla siis paljon sellaista asiaa, jota normaalisti ei blogissani nähdä, mutta tällä kertaa riipaistaan pintaa syvemmälle.

Olisi kiva kuulla mitä piditte videosta. Kiitos jo etukäteen kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

46 kommenttia

 1. Roosa 25.01.2017

  Moikka Metti! Oon seurannut sun blogia jo pidemmän aikaa mutta nyt taitaa olla vasta ihka ensimmäinen kerta kun kommentoin jotain. Ihan ensinnäkin pakko sanoa että näiden videoiden myötä oon saanu susta tosi erilaisen kuvan (hyvällä tapaa) ja vaikutat ihmisenä tosi herttaselta ja iloselta persoonalta! 🙂 Pelkän blogin avulla vain vähän raapastaan pintaa ja sen vuoksi mun mielestä onkin hyvä että videoita on alkanut näkymään enemmän niin blogissa kuin snäpissäkin. Tällöin me lukijat päästään paremmin käsitykseen siitä, minkälainen ihminen on ruudun sillä puolella 🙂 Tsemppiä jatkoon ja pakko ihailla minkälainen supernainen oot niin blogin kuin perheen pyörityksen suhteen. Ihanaa kevään odotusta koko perheelle <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Kiitos paljon kauniista sanoistasi Roosa! <3 Se on ihan totta, että videoiden kautta saa paremmin kuvaa ihmisestä, kuvien välityksellä kun on aika vaikea sanoa jonkun luonteesta oikein mitään. Mutta ihan mahtava kuulla, että ajattelet näin <3 Ihanaa kevään odotusta myös sinulle ja kiitos kun tulit kommentoimaan 🙂

   Vastaa
 2. Janem 25.01.2017

  Odotin tätä videota kuin kuuta nousevaa! Kiva päästä vähän pintaa syvemmälle teidän ajatuksiin, varsinkin näin tärkeän aiheen kohdalla. Tuli kyllä sellainen olo että hetkinen… Miten yks maailman kauneimmista naisista (sinä) voi joskus kokea olevansa ruma!? Mutta tottakai voi, JOKAINEN kokee joskus:D

  Itselle aihe on aika henkilökohtainen ja herkkä, olen aina painiskellut itsetunto-ongelmien kanssa ja ehkä pahinta on ettei siihen löydy oikeen syytä. Saan paljon kehuja ulkonäöstäni ja luonteestani, ja kaikki elämässä on paremmin kuin hyvin. Mutta päivä kerrallaan, ehkä mäkin vielä jonain päivänä olen oikeasti tyytyväinen itseeni:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Voi kiitos ihana <3 Se on ihan just niin kuin sanoit – jokaisella meistä on ne omat kompleksit ja asiat itsessä mihin emme ole tyytyväisiä. Ja muiden mielestä olemme hulluja kun ajattelemme itsestämme näin 😀 Sanontakin sen sanoo, kauneus on katsoja silmässä… 🙂

   Toivottavasti tästä videosta sait jotain ajatuksen juurta. Aina aika ajoin on hyvä pysähtyä mittimään, mitkä ovat syyt huonoon itsetuntoon tai itsetuntoon liittyviin ongelmiin. Olet varmasti juuri niin kaunis niin sisäisesti kuin ulkoisesti kuin kaikki sinua kehuvat – ota vaan se kaikki kehu vastaan <3

   Vastaa
 3. Mikaela 25.01.2017

  Kiitos todella hyvästä ja ajatuksia herättävästä videosta! Aihe on tärkeä ja mielelläni katsoisin (tai lukisin) lisää samantyyppisiä videoita.

  Olen sun kanssa samoilla linjoilla kauneuden suhteen ja suosin luonnollisuutta. Mielestäni tämmöisenä ulkonäkökeskeisenä aikana (monista) ihmisistä puuttuu omaperäisyys ja persoonallisuus, kun pitää ahtautua tiettyyn muottiin. On harmi, että monet elävät elämäänsä toisten ihmisten kautta. Siinä unohtaa elää omaa elämäänsä.

  Arvostan todella paljon sua siinä, kun sanoit, että haluat antaa hyvää esimerkkiä tyttärellesi etkä halua turhaan peittää ”virheitäsi”. Oikeastaanhan kyse ei ole virheistä, vaan niistä asioista, jotka tekevät meistä juuri ainutlaatuisen ihanan itsemme. <3

  On huvittavaa, kuinka ihmiset näkevät asiat niin eri tavalla. Itse maksaisin vaikka mitä, että saisin sinun hampaat omieni tilalle. Olen kärsinyt hampaistani todella paljon. Kaikki lähti siitä, kun minua haukuttiin niiden takia ala-asteella. Pienetkin sanat kriittisessä iässä voivat saada pahaa mieltä pitkäksi aikaa.

  Loppuun haluan vielä kirjoittaa hienon ajatuksen, josta yritän itse joka päivä oppia: "Mitä enemmän ihminen alkaa olla vahva sisältään, sitä vähemmän hän tarvitsee ulkoista kovuutta turvakseen." <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Wau mikä kommentti, todella upeita ajatuksia sinulla Mikaela! <3 Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että pienetkin kritisoinnit tai haukkumiset väärässä iässä saattavat aiheuttaa suuriakin henkisiä arpia pitkäksi aikaa tai vaikuttaa negatiivisesti tulevaisuuteen. Ihan hirvittää ajatella, että esimerkiksi omat lapseni joutuisivat koulussa tällaisen haukkumisen kohteeksi ja sen myötä tulisivat epävarmoiksi itsestään ja vaikuttaisi negatiivisesti heidän itsetuntoonsa. Toivottavasti ajan mittaan olet päässyt tästä yli <3 Itse pyrin vanhempana antamaan jo pienestä pitäen hyvää ja luonnollista esimerkkiä lapsilleni ja kasvattaa heistä hyvällä tavalla itsevarmoja ihmisiä. Se on tärkeämpää kuin moni osaa kuvitellakaan <3

   Vastaa
 4. Jenna 25.01.2017

  Hei! Kysyisin Majen saappaistasi että ovatko ne normaalia kokoa? Minulla on yleensä koko 40-41 ja mietin uskallanko tilata koossa 40.

  Vastaa
  • Piia 26.01.2017

   Yksi Majen asiakas täällä kommentoi. Ainakin korkkareissa koot ovat siihen pienempään päin. Mun jalka on 39-40 ja Majessa selkeesti 40, 39 on pieni (ei vain vähän nafti…)

   Vastaa
   • Metti Forssell 26.01.2017

    Kiitos Piia reagoinnistasi ja vinkistä! 🙂

    Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Moikka Jenna! Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta. Minulla vaihtelee kengänkoko 37-37,5 välillä. Näistä kengistä ei kuitenkaan ollut puolikokoja ja minulle 37 oli täysin sopiva. 38 oli aivan liian iso. Minulla on hyvin kapea jalka, joten ehkä siitä syystä 37 oli parempi. Toivottavasti tästä vastauksesta oli jotain apua 🙂

   Vastaa
 5. Maija Viola 25.01.2017

  Ihana ihana video! Oon aina tykännyt nimenomaan sun ja Alexan videoista. Mä ainakin haluaisin nähdä lisää näitä! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Kiva kuulla, että tykkäsit videosta 🙂 Eiköhän me Alexan kanssa taas jotain uutta keksitä!

   Vastaa
 6. Roosa 25.01.2017

  Kommentoinkin jo Alexan videolle että ootte molemmat tosi upeita roolimalleja ja kauniita sekä sisältä että ulkoolta! Katon teitä todella paljon ylöspäin <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Wau, kiitos Roosa! <3 On upeaa kuulla tuollaista! <3

   Vastaa
 7. Johanna 25.01.2017

  Todella kiva video! 20 minuuttia hurahti nopeasti 🙂 Olette molemmat kyllä tosi luontevia. Kiva kuulla pohdintaa vähän tällaisestä syvällisemmästä aiheesta välillä, vaikka on ne muotivideotkin mukavia katsoa. Mä oon kyllä aina ajatellut, että sulla on tosi kauniit hampaat, mutta niinhän se menee, että itsensä näkee aina eri tavalla kuin muut.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Kiitos! Minustakin oli tosi kiva toteuttaa vaihteeksi erilainen video 🙂 Haha, no noihan se just menee, itse sitä on aina itselleen (turhankin) kriittinen…

   Vastaa
 8. Anna 25.01.2017

  Pidän blogistasi tosi paljon, nyt vielä enemmän. Kiitos!!!❤️ ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Voi kun olet ihana, kiitos paljon että seuraat <3

   Vastaa
 9. KaroliinaSJK 25.01.2017

  Mukava video! Mielestäni olet oikein taitava puhuja, ilmaiset hyvin ja selkeästi itsesi – ehdottomasti lisää keskusteluvideoita sinulta!! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Jes, ihan mahtavaa kuulla 🙂 Iso kiitos!

   Vastaa
 10. Tiia 25.01.2017

  Bongasin tänään sun snäpistä ihanan vaaleenpunaisen neuleen, mistä se on? ? sun blogi on ihan huippu ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Kiitos paljon Tiia! <3 Se neule on H&M.ltä!

   Vastaa
 11. cioccolato 25.01.2017

  Aivan ihana video! Teidän ajatuksia olisi voinut jopa pitempään kuunnella. Oli kiva päästä pinnan alle kuulemaan mietteitäsi ja itsekin sain taas muistutuksen, että itseä tulisi rakastaa sellasena kuin on eikä välittää muiden mielipiteistä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Juuri niin, olemme kaikki just täydellisiä sellaisenaan kun olemme! 🙂

   Vastaa
 12. Eveliina 25.01.2017

  Tästä videosta jäi hyvä mieli! Paljon tärkeitä asioita <3 Vaikutat Metti super positiiviselta ja aurinkoiselta ihmiseltä !

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Kiitos paljon Eveliina! <3 Nämä tosiaan ovat todella tärkeitä aiheita. Oli kiva toteuttaa tällainen vähän syvällisempi video vaikka yleensä blogini aiheet pysyvät pinnallisina 🙂

   Vastaa
 13. Ronja 26.01.2017

  Aivan ihana! Olette molemmat Alexan kanssa todella inspiroivia naisia, jotka painavat eteenpäin hyvällä energialla, joka tarttuu kyllä ruudun toisellekkin puolelle. Kiitos videosta, tällaisia lisää ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Kiitos paljon Ronja! Positiivisella asenteella läpi harmaan talven 😀

   Vastaa
 14. Pauliina 26.01.2017

  Ihana video ja todella hyvä, sekä koskettava aihe! Kiitos teille 🙂 Mistä toi sun harmaa neule on, joka on päälläsi videolla?

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Kiitos paljon Pauliina! Oli tosi kivaa Alexan kanssa tehdä tällä kertaa hieman erilainen video. Neuleeni on Cosilta 🙂

   Vastaa
 15. Laura 26.01.2017

  Ihana video! Yhdyn myös edellä oleviin kommentteihin, että videoiden kautta olen saanut sinusta niin paljon enemmän ”irti” ja paremman kuvan :)! En tarkoita pahalla, mutta jotenkin blogi on muuten niin ”kylmä” ja kuvat ja kaikki viimeisen päälle mietittyjä (eikä siinä todellakaan ole mitään pahaa. Tyylitajua saa olla! :D), mutta videoilla oikein SÄTEILET 🙂 niin paljon kauneutta, niin sisäistä kuin ulkoista, vaikutat niin ihanalta persoonalta, sekä se miten puhuit millainen esikuva haluat olla tyttärellesi.. vau. Olet todella kaunis ihminen Metti, älä ikinä huolehdi tuollaisia hölmöjä juttuja korvistasi tai hampaistasi, koska kukaan muu ei todellakaan ole ajatellut niissä olevan mitään vikaa. Jos hampaasi olisivat täydelliset jenkkismilet, tulisi vain teennäinen olo ja ne veisivät pois upeaa persoonaasi, jossa kuuluukin olla säröjä.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Kiitos todella paljon kauniista sanoistasi Laura! <3 En kestä miten ihania kommentteja video onkaan saanut aikaan <3 Ja mahtavaa kuulla, että persoonallisuuteni on välittynyt nyt teille paremmin näiden videoiden myötä! 🙂

   Vastaa
 16. Amanda 26.01.2017

  Tää video toimii itsetunto-ongelmien kanssa painiville todellisena boostina!! Mulle tuli tästä sellanen olo et hitto vie mä oon tälläsena kaunis vaikka hormonaalinen akne on ottanut vallan +20 vuotiaana. Ootte molemmat tosi symppiksiä ja toivon teille ja teidän läheisille kaikkea hyvää 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Wau! Upeaa kuulla, että videolla on ollut tällainen vaikutus sinuun! Mahtavaa <3 Se on juuri niin, olemme kaikki kauniita juuri sellaisina kuin olemme, virheiden kanssa tai ilman 🙂

   Vastaa
 17. rosa 26.01.2017

  Ihana, aito video!! Ihana metti<3 näitä lisää.

  Vastaa
  • Metti Forssell 26.01.2017

   Kiitos Rosa! Olen niin häkeltynyt näistä teidän ihanista kommenteista, että varmasti tulevaisuudessa lisää tällaisia videoita 🙂

   Vastaa
 18. Marja 26.01.2017

  Täällä taas yksi, joka on seurannut sua nyt jonkin aikaa, muttei koskaan ole kommentoinut. Tämä video jotenkin sykähdytti ja nosti hymyn huulille, olitte molemmat niin luonnollisia, tsemppaavia ja tuli heti fiilis, että tarkoititte sanojanne. Te ootte molemmat todella upeita tossa videolla, mutta alemmuuskompleksien sijaan mulla tulikin vaan se hymy huulille ja ajatus, että niinhän me kaikki ollaan upeita, myös minä! Joten tytöt, kiitos. Jatkan vielä aktiivisemmin teidän seuraamista.

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2017

   Ihan mahtavaa kuulla ja iso kiitos, että tulit kommentoimaan <3 Upeaa kuulla miten hyvän vastaanoton tämä video on saanut. Videon sanoma on välittynyt lukijoille erinomaisesti, juuri niin kuin Alexan kanssa toivoimme 🙂

   Vastaa
 19. S 26.01.2017

  Todella piristävä video! Olen aina ollut niin hirveän erinäköinen ja erilainen kuin muut. Tätä videota katsellessani rupesin kuitenkin miettimään , että ehkä sittenkin kelpaan juuri tällaisena kuin olen ja aloin pitkästä aikaa miettimään omia hyviä persoonallisia puoliani.

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2017

   Miten upeaa kuulla, että video sai sinut ajattelemaan näin <3 Erilaisuus on rikkaus <3

   Vastaa
 20. Jenny 27.01.2017

  Wau tytöt! Häpeäkseni myönnän, että olen saanut teistä paljon kovemman, ehkä jopa koppava kuvan blogienne kautta. Vaikka tiedän, että blogi on vain pintaraapaisu oikeaa elämää, etenkin teidän upeiden muotigurujen, jolloin luonnollisestikin blogin keihäänkärjet on ulkoisissa seikoissa. Olipa taas muistutus itselleni ja monelle muulle, että ulkoiset seikat ei kerro toisesta vielä mitään, kuten Alexa sen hienosti videolla sanoi. Kiitos ajatuksia herättävästä videosta, olette upeita :)!

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.01.2017

   Kiitos kauniista kommentistasi Jenny! <3 Niinhän se juurikin on, että pelkkien kuvien perusteella on vaikeaa saa ihmisen luonteesta mitään irti. Kiva kuulla, että pidit videosta 🙂

   Vastaa
 21. Haidi 29.01.2017

  Viimeinkin ehdin katsella tämän videon ajatuksen kanssa! Ihan mielettömän ihana video täynnä asiaa 🙂 olette kumpikin kyllä niin fiksuja ja kauniita sisältä kuin ulkoa, mikä välittyy näillä videoilla ehkäpä enemmän kun tekstillä! Videot on ehkä aina vähän aidompia 🙂 lempparikojdaksi jäi kyllä taas noi lopun ”pois leikatut” osat, etenkin niistä se aitous iskee läpi 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.01.2017

   Kiitos paljon Haidi ihanista sanoistasi <3 Aivan upeaa saada tällainen vastaanotto videolle ja kuulla, että te lukijat olette todella pitäneet siitä! 🙂

   Vastaa
 22. Katja 30.01.2017

  Musta oli kiva että välillä vähän syvällisempiäkin aiheita videolla. Ja tosi lohduttavaa, jos sinäki koet joskus itsesi rumaksi, koska olet tosi kaunis, eli eiköhän me jokainen olla joskus epävarmoja itsemme suhteen ja ehkä joskus ilman syytäkin 😀

  Vastaa
 23. Pille 02.02.2017

  Te ootte Alexan kanssa aivan upea tiimi! Olen todella paljon tykänyt kaikista teidän videoista, mut tää viimeinen oli kuitenkin ”in a class of it’s own”. Rehellinen ja suorapuheinen…itseasiassa mun mielestä jos nainen pystyy keskustelemaan näistä asiosta sillä tavalla kun te molemmat tässä videossa, niin see on todiste hyvästä itsetunnosta (hyvällä tavalla). Ja tietenki todella hyvä esimerkki toisille naisille/tytöille jotka ehkä ei vielä ole päässyt siihen pisteseen. Iso kiitos teille siitä, Metti ja Alexa.

  Vastaa