BEIGE COAT OUTFIT

 

Massimo Dutti Coat

Sandro Dress

Ray Ban Sunglasses

Chanel Bag

Maje Boots

9 päivää jouluun ja meidän joulukuusi odottaa vielä avaamattomana paketissaan olohuoneen nurkassa. Säälittävää. Minä, henkeen ja vereen jouluihminen, en ole vielä saanut aikaiseksi koristella meidän joulukuusta. Syynä lienee se, että kotiinpaluumme jälkeen arkirytmi ja joka ikinen suunniteltu juttu on heittänyt kuperkeikkaa. Lilia sairastui pahaan vatsatautiin päivä saapumisemme jälkeen ja kun hänet saatiin kuntoon sairastuin sitten itse. Elämäni kauhein vatsatauti! Onneksi tällä viikolla asiat ovat palaneet taas normaalimpaan rytmiin. Tämän vuoksi en ole vielä kerennyt käydä kuvaamassa talvisempia asuja blogiin, vaikkakin halu olisi kova! Toivottavasti ensi viikolla viimeistään blogissa nähdään hieman näihin olosuhteisiin sopivampia asukokonaisuuksia!

Sillä välin kehiin nämä asukuvat Espanjasta. Viimeiset päivät alkoivat olemaan jo niin viileitä, että piti ottaa ulsteri käyttöön!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 kommenttia

 1. Janem 15.12.2016

  Voi ei, nyt tuntuu jylläävän kaikki maailman taudit… itse juuri 5 päivää kotona maanneena jonkun viruksen kourissa, myös pahin tauti itsellä ikinä. Onneksi elämä voittaa niin siellä kuin täälläkin ja pystyy jopa blogejakin taas lukemaan 😀 Anyway, todella ihana tuo takki! Onko sitä aikasemmin sun vaatekaapista löytynyt? En muista koskaan nähneeni. Todella upea!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.12.2016

   Voi kurja, vatsatauti todella vie kaikki mehut mennessään. Mutta onneksi nyt jo parempi 🙂 Ja kiitos, tuo takki on ostos Espanjasta!

   Vastaa
 2. Katariina 17.12.2016

  Ihana takki ja look! Sulle voisi muuten tosi hyvin sopia sellainen pitkä polkka-hiusmalli, ootko ajatellut koskaan leikata hiuksia enemmän.? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.12.2016

   Kiitos! Olen miettinyt lyhyemmän tukan leikkaamista miljoona kertaa, mutta vielä en ole uskaltanut 😀 Tykkään kyllä valtavasti tuosta ”pitkästä polkasta”, mutta toistaiseksi tyydyn ihastelemaan näitä hiuksia toisilla. Ehkä vielä joku päivä… 😉

   Vastaa
 3. Henna 18.12.2016

  Onpa ihana asu! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.12.2016

   Kiitos paljon! <3

   Vastaa
 4. Alicia 08.01.2017

  Hei, ovatko lasisi kokoa 49 vai 51 clubroundeissa? 🙂

  Vastaa