DECORATING THE CHRISTMAS TREE

 

joulukuusi1-124

Eilen saimme vihdoin ja viimein laitettua kotiamme hieman joulukuntoon. Kuusi koottiin ja koristeltiin yhdessä koko perheen voimin. Pieni-Lucaskin jokelteli viltin päällä ja ihasteli kauniiden joulupallojen loistoa. Joulukuusen koristelu yhdessä perheen kanssa on aina ollut yksi suosikki jouluhetkistäni. Tottakai pienempänä aattoilta ja lahjojen jako oli odotettu juttu, mutta muistan kuinka paljon nautin myös joulukuusen koristelusta yhdessä perheen kanssa. Ihanan lämmin ja tunnelmallinen hetki joulumusiikkia kuunnellen ja glögiä juoden. Tuon perinteen haluan pitää mukanani ja jakaa sen yhdessä nyt myös oman perheeni kanssa. Varsinkin nyt kun Lilia tänä vuonna alkaa ymmärtämään joulusta vähän enemmän on viimeistään oiva aika alkaa vaalimaan kaikkia jouluun kuuluvia perinteitä <3

Olisi ihanaa kuulla mikä on teidän suosikki jouluperinne? Mukavaa ja rauhallista sunnuntaita kaikille! <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

 1. Anna-Maija 18.12.2016

  Mistä puistosta postauksen kuva on? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.12.2016

   Se on kaivopuisto! 🙂

   Vastaa
 2. Amanda 19.12.2016

  Ihanan tunnelmallisia kuvia! Pienen miehen töyhtö <3 Ja tuo kuva huurteisista puista on maagisen kaunis.
  Jouluisista perinteistä suosikkejani ovat adventtiaikaan vetäytymässä olevan piparkakkutaikinan pihistely jääkaapista, ja jouluyönä kävely tuhansien kynttilöiden valaisemalla hautausmaalla ja fiilistely hämärässä olohuoneessa, jota vain joulukuusi valaisee. Se aidon kuusen tuoksu! Valitettavasti meille ei tänä vuonna tule kuusta, sillä asuntomme on vähän ahdas ja vauvamme on juuri oppinut ryömimään ja nousemaan seisomaan tukea vasten – saisi kuusen päälleen kerran toisensa jälkeen…

  Vastaa
 3. Sofia 19.12.2016

  Ihanaa että olet jouluihminen:) . 2 ja 5 kuvat sopisivat vaikka avotakkaan mainoskuviksi! Meillä yksi jouluperinne on aina yksi uusi koriste kuuseen ja kuusen koristeiden päävärit ovat kulta ja punainen. Kai teilläkin pukki käy? 😀

  Vastaa