RELAXED OUTFIT

Anine Bing Jacket

Mango T-shirt

Bershka Denim Skirt

Ray Ban Sunglasses

Gucci Bag

Adidas Shoes

Tässä tulisi super easy asu muutaman päivän takaa kun lähdimme perheemme kanssa kiertelemään Marbellaa. Hetken kierreltyämme rantabulevardia ja keskustaa päätimme lähteä kävelemään hieman pois päin keskustasta, kohti Marbellan suloisia pikkukatuja. Ai että, miten tykkäsinkään siitä jotenkin aidommasta espanjalaisesta fiilistä minkä sieltä sai! Kapeita kujia, paikallisia suloisia butiikeja, ihania kahviloita ja ravintoloita sekä tyypillisiä espanjalaisia taloja mahtavine kukkaköynnöksineen. Jotkin kaduista olivat niinkin kapeita, että vastaantulija ei mahtunut ohitsemme kun jyräsimme menemään tuplarattaillamme. Pikku kadut johdattivat meidät aivan yllättäen myös upean appelisiinipuiden ympäröimän aukion luo, jonka keskellä oli valtava vesiputous. Siinä Lilialla oli ihmeteltävää sen pienen hetken verran, että saimme napattua muutamat kuvat minusta.

Päivän asuni oli todella rento, mutta tavallinen t-paita ja hame yhdistelmä on kuitenkin freesi. Empäs ole aikoihin omistanut farkkuhametta, mutta täältä löysin paikallisesta ketjuliikkeestä söpön mustan farkkuhameen. Kivaa vaihtelua ainaisille farkkushortseille! Päivä oli puolipilvinen, joten välillä oli hyvä heittää kevyt takki päälle. Tuo Anine Bingin armytakki on edelleen yksi suosikeistani. Ihana malli ja täydellinen väri. Sopii hyvin mustavalkoisen asun kanssa tuomaan kokonaisuuteen hieman väriä tai vastaavasti myös kirjavimpienkin printtien tai värien kanssa. Ostin takin muutama vuosi sitten ja edelleen käytän sitä hurjasti. Nahkatakin ohella varmasti yksi käytetyimmista kevyemmistä takeistani. Ehdottomasti pienen sijoituksen arvoinen vaatekappale!

Nyt suuntaamme taas altaanreunalle kun tänään on luvattu täyttä aurinkoa koko päiväksi. Yritämme ottaa kaiken irti näistä ihanan aurinkoisista päivistä, sillä tiedän, että ne marraskuun sateet kyllä sieltä vielä iskevät… Mutta nyt ei vielä murehdita niistä! 🙂 Ihanaa päivää kaikille <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Carla 10.11.2016

  Moikka:) voisitko laittaa tarkat tiedot mitkä rayban aurinkolasit sulla on tässä postauksessa? 🙂

  Vastaa
 2. Vmmm 10.11.2016

  Upean rento asu, tykkään kovasti! Mukavaa lomaa teille ja tosi kiva, kun jaksat päivitellä blogia sieltäkin. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.11.2016

   Kiitos, välillä vaan rennompaa ja lenkkareilla mennään 🙂 Kiitos paljon, nautimme täysillä auringosta ja lämmöstä <3

   Vastaa
 3. JohannaN 10.11.2016

  Onpa ihanan rento asu! 🙂 Mukavaa vaihtelua, kun Suomessa kuljetaan jo toppavaatteissa ja Uggeissa. No sellaista se on 😀
  Huippu hyvin onnistuneet kuvatkin! Ymmärrän, että miehesi on ottanut nämä? Hän on kyllä taitava. Varmasti vaimon opastuksessa ei voi tulla kun priimaa! 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.11.2016

   Kiitos! Joo, ”en malta” odottaa, että tullaan takas Suomeen ja nähdään ne jäätävät kinokset! 😀 Onneksi saamme vielä hetken nauttia lämmöstä! <3 Joo mieheni on napannut nämä kuvat! Hänellä on kehittynyt hurjan hyvä kuvaussilmää ajanmittaan 😉 Vaikkakin minä teen kaikki säädökset kameraan, kerron tarkat kuvakulmat, muokkaan kuvat ja muutenkin ohjeistan koko ajan kuvatessa, olen niin kiitollinen, että hän suostuu nappaamaan minusta siellä täällä muutaman kuvan! Muuten koko lomamme aikana ei olisi minusta muuta kuin selfietä 😀

   Vastaa
 4. Emmi 10.11.2016

  Kauanko te olette yhteensä siellä espanjassa? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 11.11.2016

   Emme ole ottaneet vielä paluulentoja Suomeen, joten olemme täällä niin pitkään kuin siltä tuntuu 🙂

   Vastaa
 5. Minni 12.11.2016

  Onko teillä siis oma loma-asunto siellä? 🙂 jos on niin olisi mielenkiintoista saada postausta siitä mitä huomioida loma-asuntoa ulkomailta ostettaessa ja muita käytännön asioita, joita huomioida jätettäessä asunto tyhjilleen yms. Olemme miettineet asunnon hankkimista Kyprokselta, joka on suosikki lomakohteeni. Siksi vinkit kiinnostaisivat 🙂 hyvää loppu lomaa teille sinne aurinkoon!

  Vastaa
  • i 13.11.2016

   Minuakin kiinnostaisi tietää. Mekin olemme miettineet asunnon ostamista Kreikasta tai Mallorcalta. Olisi kivaa tietää mitä te otitte huomioon asunnon ostossa.

   Vastaa