FOUND THEM – THE PERFECT OVER THE KNEE BOOTS

 

Maje – Fuisy suede over-the-knee boots

Olen vuosia (huom vuosia!) etsinyt täydellisiä ylipolvensaappaita. Ei ole edes ollut niin väliä värillä tai nahalla vaan sitäkin suurempi merkitys täydellisellä mallilla! Olen ihastellut monien päällä suosittuja Stuart Weizmanin ylipolvensaappaita, mutta ovat ne valiettavasti minulle sääristä aivan liian suuret. Monet kerrat olen yrittänyt saappaitani suutarillakin pienentää, mutta lopputulos ei koskaan ole ollut hyvä. Epätoivoisesti olen käynyt läpi kymmenet ja kymmenet liikkeet (niin kivijalka- kuin nettikaupatkin), mutta turhaan…

Viime syksynä kuulin vihiä, että Jimmy Choon saappaat ovat todella kapeaa mallia. Sieltä ilokseni sain kuin sainkin täydelliset ylipolvensaappaat itselleni. Olen käyttänyt näitä saappaita todella paljon (mm. tässä, tässä ja tässä) ja tykkään niistä valtavasti edelleen. Kuitenkin korkean korkonsa vuoksi niillä ei hirveän pitkiä matkoja köpötellä. Varsinkin lasten kanssa korkea piikkikorot eivät ehkä ole ne käytännöllisimmät. Siispä olen kaivannut Jimmyjeni rinnalle vastaavia ylipolvensaappaita, mutta matalalla korolla.

Jotkut teistä saattoivatkin huomata Snapistäni ja Insta storiesta, että pääsin aikaisemmin tällä viikolla yksin muutamaksi tunniksi kaupungille! Mitä LUKSUSTA kun sai hetken olla yksin ja kierrellä kauppoja kaikessa rauhassa. Minulla on aina tietyt liikkeet, joissa haluan ensimmäiseksi käydä tänne tultaessa – yksi näistä on ranskalainen Maje. Sieltä löysin vihdoin ja viimein ne täydelliset ylipolvensaappaat! Kun myyjä sanoi, että saappaat ovat olleet lähes jokaiselle asiakkaalle liian tiukat, tiesin, että nyt tärppää haha! 😀 Saappaat olivatkin täydelliset ja tietysti lähtivät mukaani. Olen niitä jo kerran päässyt täällä lomallakin käyttämään (illat kun ovat todella viileitä), joten myöhemmin blogissa asukuvia uusien saappaiden kera!

(Mikäli saappaat kiinnostavat huomasin, että niitä myydään Selfridgesin nettikaupassa!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

12 kommenttia

 1. noora 11.11.2016

  Mulla on ihan sama ongelma saappaiden kanssa, mahdoton löytyää tarpeeksi kapeita. Ihanaa että viitsit etsiä vielä nettikauppaankin linkin! Täytyypä heti käydä kurkkaamassa 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.11.2016

   I know, ikuinen ongelma! Itse en omista edes ainoistakaan (normi) saappaita vaan talvet hipsuttelen läpi lähes kokonaan nilkkureilla koska saappaat ovat minulle aina sääristä niin järkyttävän isoja…

   Vastaa
 2. Maija Viola 11.11.2016

  Oi vitsit miten upeat! Saappaat onkin ne, mitkä on oltava täydelliset: mukavat, slimmit ja kauniin näköiset. Sääriä on niin paljon erilaisia, joten niin myöskin saappaitakin! Itselläni on aivan samanlaiset, mutta ehkä hieman korkeammalla korolla. Seuraavaksi haluaisinkin sellaiset piikkikorolliset juhlavampaan käyttöön. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.11.2016

   Kiitos! Mäkin ihastuin näihin heti ensi silmäyksellä! Ja se on kyllä just noin niin kuin sanoit, että kenkien täytyy ennen kaikkea olla mukavat! + tietysti (ylipolven)saappaissa suotavaa, että varsi olisi ainakin suht tiukka 🙂 Toivottavasti myös sinä löydät etsimäsi kengät 🙂

   Vastaa
 3. Nora 11.11.2016

  Moikka Metti,

  Ihanat saappaat! Ja mahtava blogi! 🙂
  Olisin kysynyt, millä muokkausohjelmalla muokkaat kuvasi? Ja olisi mahtavaa, jos tekisit erikseen jutun, että mitä nettisivuja yleensä käytät/shoppailet? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.11.2016

   Ihana kuulla, että pidät blogistani <3 Kiitos kovasti! Muokkaan kuvani Lightroomilla. Ja hei kiitos postausideasta, kuulostaa hyvältä 🙂

   Vastaa
 4. Pirjo 11.11.2016

  Jes ihan mahtava vinkki tämä! Itsekin etsinyt jo pitkään tuloksetta sama ongelma kyseessä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.11.2016

   Kiva kuulla! Joo, näitä saappaita kyllä etsin piiiitkään ennen kuin tärppäsi! Mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan 😀 Nyt pitää vaan jatkossakin kurkkia Majen nettisivuja josko heille vaikka ensi sesonkiin tulisi vastaavat jossain toisessa värissä… 😉

   Vastaa
 5. Anna 12.11.2016

  Ihanat! Jos tulee aleen, ostan heti! Tykkään muutenkin Majesta. Täällä myös tosi kapeat sääret ja reidet, normisaappaat lonksuvat kuin jotkut navettasaappaat.

  Vastaa
  • Metti Forssell 12.11.2016

   Haha, tiedän tunteen 😀 Itse yleensä suosiolla sovittelen nilkkureita ja jätän suosiolla saappaat muille… Mutta kiva kun nyt kerrankin tärppäsi ja sain itselleni unelmasaappaat 🙂

   Vastaa
 6. mani 30.09.2017

  Hei päädyin tähän kun googletin täydellisiä saappaita ja nämä on juuri sellaiset! täydellisesti istuvat eikä liian korkea! koitin tilata mutta sieltä oon koot loppu. Ainoa taisi olla 36 kokoa ja mä olen 37. Osaatko sanoa mistä muu alta noita voisi tilata? Ja vastasiko kengät omaa kokosi?

  Vastaa
 7. Jari 02.01.2018

  Moi. Löysin täydelliset ylipolvensaappaat. Minnetonka Maje hapsusaappaat. Mokkanahkaa. Todella mukavat jalassa. Ovat kyllä naisten, mutta ei se minua haittaa. Itseasiassa olen saanut jopa kehuja niistä. Hyvää Uutta Vuotta sinulle.
  / Jari 🙂

  Vastaa