BEACH DAY

Mango Beach Dress

H&M Straw hat

Ray Ban Sunglasses

Lilia`s bikini is from Kappahl

Tätä et tiennyt minusta: En ole koskaan suuresti nauttinut olla rannalla! Toki rakastan uimista ja etenkin auringonottoa, mutta teen sen paljon mielummin altaan reunalla. Tuntuu, että rannalla kaikki paikat ovat täynnä hiekkaa (varsinkin kun minulla usein mukana järkkäri, läppäri, kännykkä, latureita yms.) ja muutenkin merivesi on yleensä liian kylmää uimista ajatellen. Merenpohjassa on ällöjä kasveja ja kiviä, jotka tuntuvat inhottavilta kävellessä. Poolilla kaikki on vain yksinkertaisesti helpompaa! 😀

Tällä reissulla kuitenkin ranta, ja varsinkin se hiekka, on ollut paras ystäväni ja arkeni helpottaja. Lilia värkkää omia juttujaan ihan innoissaan ja vauva nukkuu rauhallisesti vaunuissa meren kohinassa. Mamma ja pappakin kerkeävät vaihtaa muutaman sanan toisilleen ja nauttia pienen hetken toistaan <3 Joten vahvasti arvelen, että jokaisena päivänä kun täällä vähänkin aurinko paistaa, suuntaa meidän perhe rannalle. Life`s a beach!

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Marianne 05.11.2016

  Miten ihania kuvia <3
  Nauttikaa lomasta, lämmöstä ja auringosta!
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
 2. Mari 05.11.2016

  Oih! Luulin olevani ainoa, joka ui mieluummin altaassa ja vielä juurikin noista samoista syistä 🙂 Rantahiekalla kävely rantaviivaa pitkin on sen sijaan ihanaa. Nautin meren äänistä, auringosta ja meren sinestä. Nautinnollista lomaa teille!

  Vastaa