FIRST SNAPSHOTS FROM SPAIN

Pikaterkut Espanjasta! Tässä muutamia snapshotteja ensimmäisistä lomapäivistämme. Päivät ovat kuluneet peruslomatunnelmissa auringosta ja lämmöstä nauttien. Lilia rakastaa uimista ja voisi olla uima-altaassa 24/7. Eilenkin tyttö oli kirjaimellisesti vedettävä ulos uima-altaasta auringon laskiessa. Ei kuulemma ollut kylmä vaikka sinertävät huulet kertoivat toista… Päivät ovat olleet mukavan lämpimiä ja aurinkokin on paistanut suurimmaksi osaksi ajasta vaikka mennäänkin jo marraskuussa. Sadepäiviä varmasti vielä tulee, mutta onneksi täällä on paljon tekemistä niidenkin päivien varalle.

Tänään kuitenkin vielä luvassa rantapäivä, sillä aurinko paistaa nyt täydeltä taivaalta. Yritän päivitellä päiviemme kulkua aktiivisesti snapchattiin (@mettiforssell) ja insta storiesiin (@mettiforssell), joten muistathan seurata minua näissä kanavissa mikäli haluat tietää mitä täällä puuhaillaan 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 kommentti

  1. Carolina 04.11.2016

    Hei! Saanko kysyä jos laitat volyymi tai minkkiripsiä? 🙂

    Vastaa