MUKAVUUSALUEEN ULKOPUOLELLE

 

 

Photos: Minna Somero/edit by me

Zara Shirt

H&M Jeans

Ray Ban Sunglasses

Gucci Bag

Zara Boots

Olen huono käyttämään värejä ja printtejä. Saatika sitten molempia samaan aikaan asussa. Olen kuitenkin yrittänyt petrata asian suhteen, sillä ihailen aina toisten päällä kauniin raikkiaita väriyhdistelmiä sekä pirteitä printtejä. Oma vaatekaappini kun koostuu pitkälti mustasta ja harmaasta (muutamia beigejä ja tummansinisiä ”väripilkkuja” lukuunottamatta) tässä onkin ollut minulla haastetta kerrakseen. Tässä tulisi kuitenkin yksi asukokonaisuus, jolla astun aavistuksen oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Asu ei ole itselleni täysin tyypillinen, sillä: 1. Asusta löytyy printtiä (ja vielä kahdesta eri kohdasta – paidasta ja laukusta!) 2. Asussa on värejä (niinkin räikeitä kuin sininen ja beige :D) 3. Asussa ei ole ollenkaan mustaa (paitsi aurinkolaiseissa, mutta niitä ei lasketa..).

Mitä mieltä te olette asustani?

Nyt näitä kuvia katsellessani tuli hyvä fiilis, että päätin kokeilla jotain muuta ja astua oman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Se ei aina tarkoita, että uusi kokeilu pitäisi jäädä pysyväksi osaksi omaa tyyliä, mutta en voi kieltää, etteikö se myös voisi yllättää positiivisesti. Mielestäni tähtikuosinen röyhelöpaita on suloinen ja pääsee käyttöön ihan varmasti tulevaisuudessakin. Tästä innostuneena haluaisinkin nyt totetuttaa blogissani postausidean, johon toivoisin saavani hieman apua teiltä lukijoilta. Onko teillä jokin oma suosikkivaate/asuste/väri, jota olet harvemmin tai koskaan nähnyt päälläni täällä blogissa? Minusta olisi hauskaa jos te lukijat haastaisitte minut kokeilemaan jotain uutta kertomalla minulle mikä vaate tai asuste minun pitäisi yhdistää omaan asukokonaisuuteen? Se voi olla ihan mitä vaan vaikka ihan tavallisesta lippiksestä, valkoiseen kauluspaitaan tai haaremihousuihin. Tällä tavoin pääsisin itse kokeilemaan jotain uutta (ja mahdollisesti yllättyä positiivisesti) ja te lukijat toivottavasti saisitte inspiraatiota oman suosikkivaatteenne/asusteenne/värinne ympärille! Miltä kuulostaa?

Heittäkää ideoita kommenttiboxiin! Kiitos paljon! <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

35 kommenttia

 1. Anna Sofia 05.10.2016

  Upea asu ja ihanat kuvat! Etenkin tuo mustavalkoinen on wow<3 Itsekin olen maailman huonoin käyttämään printtejä, mutta tässä asussa ne toimii hyvin!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Kiitos paljon Anna Sofia <3 Nyt päätin, että ihastelun sijaan alan itsekin vain rohkeasti kokeilemaan erilaisia printtejä! 🙂

   Vastaa
 2. Lukija 05.10.2016

  Olisi mukavaa, jos ennen uuden postauksen tekoa viitsisit vastata vanhojen postausten kysymyksiin/kommentteihin. Moni muu bloggaaja vastaa heti, mikä on lukijoita kohtaan kivasti tehty.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Kiitos kommentistasi. Ymmärrän täysin, että on turhauttavaa jos vanhoihin kommenteihin ei ole vastattu ennen kuin uusi postaus tulee… Itselläni on vain tällä hetkellä aika niin kortilla, että hyvä kun just saan uuden postauksen ulos, mutta aikaa ei enää jää kommenttien vastaamiseen juuri sillä sekunnilla. Ja sitten kun aloitan vastaamisen saattaa tulee juuri joku keskytys. #mommylife. 😀 Aina kuitenkin pyrin vastaamaan ihan kaikkiin kommentteihin!! Mutta lupaan parantaa tapani tämän asian suhteen ja yrittää vastata kommentteihin nopeammin, sillä arvostan todella kaikkia lukijoita, jotka jaksavat kommentoida <3 <3

   Vastaa
 3. Jenni 05.10.2016

  Olisi kiva nähdä jotain oikeasti värikästä sun päällä. Kirkkaan punainen neule/paita tai takki.

  Myös sellaisia kuvia, joissa sulla olisi joku pipo tai hiukset kiinni ponnarilla. Vaihtelua 🙂 Kiva postausidea!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Kiitos! Hyviä ideoita kaikki! Laitan ehdottomasti jonkin noista toteutukseen 🙂

   Vastaa
 4. Nora 05.10.2016

  Vau miten rohkee asuvalinta! Vaikka printtejä löytyykin parista kohtaa se tekee mun mielestä koko asusta paljon coolimman ja mielenkiintosemman 🙂 ehdottomasti jatka mukavuusalueen ulkopuolella piipahtamista! Haasteena voisin heittää mustien leveelahkeisten farkkujen/culottejen ympärille rakennettu asukokonaisuus 😉

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Kiva kuulla! Mustakin nuo kaksi printtiä sopii hyvin yhteen vaikka ovatkin ihan eri maata 😀 Ja kiitos ehdotuksestasi, mustat culottes housut tullaan näkemään asukuvissa lähitulevaisuudessa 😉

   Vastaa
 5. Pia 05.10.2016

  Ihanan nuorekas look! Hyvä syysgroovie ??

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Kiva kuulla, kiitos paljon Pia! 🙂

   Vastaa
 6. Emmmi 05.10.2016

  Hei ihana ja uniikki postausidea!! 🙂 ehdottaisin vaatekappaaleeksi hupparia tai jotain kevytuntuvatakkia! Kummatkin löytyy omasta vaatekaapista ja olisi kiva saada inspistä myös arkisempaan pukeutumiseen! Olisi myös kiva nähdä useammin hiuksesi kiinni niin kauniit kasvonpiirteet erottuvat edukseen :)) ihanaa syksyä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Hienoa! Molemmat minulta kaapista löytyykin ja tosiaan noiden ympärille saisi rakennettua kivan arkilookin! Toteutukseen siis, kiitos ehdotuksesta <3 Ihanaa syksyä sinullekin 🙂

   Vastaa
 7. Eltsuu 05.10.2016

  Kiva asu! Onko farkut uudet? Löytyisiköhän vielä myymälästä? Onko niille nimeä tai koodia? Kiitos paljon 🙂

  Vastaa
 8. Pee 05.10.2016

  Tuo yllä oleva idea, että hiukset olisi välillä kiinni/ erilaisia kampauksia on kiva! Haastan kokeilemaan asukokonaisuudessa pinkkiä ja raitaa – niitä tulee itse käytettyä toisinaan. 😉 Marimekko on myös oma suosikki. Pukisitko itse sieltä mitään yllesi?

  Kivan näköinen tuo postauksen asu. Laukku ei ihan ensi silmäyksellä iske meikäläiseen. On sulla näkyny päheempiäkin bägejä! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Joo ehdottomasti seuraaviin asukuviin hiukset kiinni, yleisön pyynnöstä 😉 Olen kyllä huono laittamaan hiuksia, mutta enhköhän ainakin jonkinlaisen ponnarin saa väännettyä 😀 Kiitos myös ideoista pukeutumisen suhteen! Marimekko ei ihan lukeudu lemppareihini, mutta ehdottomasti haluan kokeilla! 🙂

   Vastaa
 9. P 05.10.2016

  Ehdottomasti haluaisin nähdä asuja Gina Tricotin mustan bomber takin ympärille. Sinulla on aivan ihana blogi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Mahtavaa, varmasti toteutan 🙂 Ja kiitos, ihanaa kuulla, että pidät blogistani <3 Kiitos sinulle kun seuraat <3

   Vastaa
 10. Jade 05.10.2016

  Upea asu, printit sopivat hyvin yhteen juurikin kun laukun väritys on sama kenkien kanssa niin ei tule liian levotonta. Ja nuo mustavalkoiset kuvat ovat todella ihanat, niistä tulee ihan mieleen kun olisit cowboy tyttö, wow!

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Haha, kiitos! 😀 Ja joo ihan totta, vaikka on paljon printtiä ja väriä, täytyy olla jotain yhteneväistä ettei kokonaisuus mene kuitenkaan ihan sillisalaatiksi 😀

   Vastaa
 11. Jeni 06.10.2016

  Näkisin sinut mieluiten sellaisessa ”paris seilor chic”-tyylissä. Hiukset kiinni nutturalle, kirkkaanpunaista huuliin ja raikkaita ja selkeitä sinisen, valkoisen ja punaisen sävyjä ylle. Toivottavasti sait ideasta kiinni 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Jeps! Ehdottomasti! Kiitos ideasta 🙂

   Vastaa
 12. Marianne 06.10.2016

  Vau tuo paita on aivan todella upea 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Kiitos! Se on itseasiassa body, mikä on ihan hirmu kätevää, sillä yleensä aina tuollaiset sifonki/silkkipaidat pysyvät huonosti housujen sisällä. Tämä pysyy 😀

   Vastaa
 13. Essi 06.10.2016

  Kiva ja erilainen asu aikaisempiin verrattuna 🙂

  Uskon, että punainen näyttäisi upealta päälläsi! Toki burgundin punainen on ollut muodissa jo pitkään, mutta ajattelin sellaista raikkaamman punaista tällä kertaa 🙂 Esimerkiksi neule tai muu sifonkipaita yhdistettynä tummansiniseen tai mustaan alaosaan olisi tyylikäs.

  Ihanaa syksyä sinulle ja teidän koko perheelle! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Rakastan kirkkaapunaista väriä ja käytänkin sitä kesäisin paljon enemmän. Nyt täytyy kuitenkin ottaa kirkkaanpunainen osaksi syyspukeutumistakin! Kiitos ideasta ja ihanaa syksyä sinne <3

   Vastaa
 14. Maija 06.10.2016

  Minulta ei löydy kauheasti värejä myöskään, kuitenkin ihan karamellin pinkki takki on yksi lemppareistani. Eli jokin räikeän pinkki yläosa ja se yhdistettynä sinun tyyliisi sopiviin vaatteisiin. Sen mä haluaisin nähdä! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Oi nam! Nyt kun vielä pinkki on tosi hot syysväri! Tämä ehdottomasti kokeiluun, kiitos ideasta! 🙂

   Vastaa
 15. Emilia 06.10.2016

  Hei! Saanko kysyä minkä kokoiset farkkusi ovat? Pähkäilen kahden koon välillä ja olen saman kokoinen kuin sinä.
  Ihanaa syksyä ja kiitos kivasta blogista<3

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Mulla on koko 26. Ovat todella pientä kokoa!! 🙂

   Vastaa
 16. Jenni 07.10.2016

  Olen itse harmillisen laiska pukeutuja tällä hetkellä kaiken kiireen keskellä ja yleensä turvaudun luotettaviin treenivaatteisiin (trikoot, gollegepaidat ym.) arjessakin. Olisi kiva nähdä miten sinä asustaisit treenivaatteita osaksi siistiä arkipukeutumista 🙂 Olisi kiva myös saada inspiraatiota lippalakin käyttöön! Ostin itselleni kauan haikailemani New Era -lippiksen tummansinisenä mutta en oikein osaa yhdistellä sitä mitenkään. Osaisitkohan sinä pettämättömällä tyylitajullasi auttaa 🙂 Hauska tämä postausidea, kiitos!

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.10.2016

   Hei ihan mahtavia ideoita kaikki, kiitos paljon! Näitä siis seuraaviin asukuviin 🙂 Ihanaa syksyn jatkoa! 🙂

   Vastaa
 17. Kicki 07.10.2016

  Hei Metti!

  Tykkään valtavasti klassisesta tyylistäsi mutta iso peukku näille mukavuusalueelle ulkopuolelle meneville asukuville!! Itselläni, olen huomannut etten oikein hallitse tapaa yhdistellä jotain ”räväkkää” ja toisaalta klassista siten, että asusta tulisi enemmän mielenkiintoinen.. Vaikka kovasti haluaisinkin. Odotan innolla tulevia asukokoinaisuuksia, koska jo tästä kuvasta sain valtavasti inspiraatiota!
  Kiitos mahtavasta blogistasi ja syysterveiset täältä Köpiksestä sinne Helsinkiin! 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 07.10.2016

   Ihan mahtava kuulla, kiitos! Itselleni on aina kaikista hienointa kuulla, jos lukijat ovat saaneet inspiraatiota tyylistäni omaan pukeutumiseensa <3 Mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen on virkistävää aina välillä ja siitä voi saada paljon uusia ideoita omaan pukeutumiseen! 🙂 Odotan siis itsekin innolla näitä kokeiluja 😀 Mukavaa syksyä sinnekin!

   Vastaa
 18. Maribel 07.10.2016

  Sulla on ihan paras tyyli! Tykkään todella 🙂 Toivepostaus: päivä vauvan kanssa.

  Vastaa