MY FAVOURITE JEWELLERY

 

Koruistani kysytään minulta todella usein, joten ajattelin esitellä teille muutamia suosikkikorujani toivepostauksen muodossa. Kuten varmasti monet minua blogissa pidempään seuranneet tietävätkin olen aikamoinen kultahaukka korujen suhteen. Olen suosinut kultaisia koruja jo todella pitkään, mutta nykyään huomaan tykästyväni hopeisiin ja valkokultaisiin koruihin yhä enemmän ja enemmän. Olen onnellisena  saanut pitää viimeiset kaksi vuotta vasemmassa nimettömässäni valkokultaisia sormuksia ja ehkä niiden myötä tämä tykästyminen valkokultaisiin ja hopeanvärisiin koruihin onkin lähtenyt. Vihkisormukseni ovat ehdottomasti rakkaimmat ja arvokkaimmat koruni, mutta niiden lisäksi suosikkeihini kuuluvat…

Golden Bvulgari necklace with diamonds

Tämä kaulakoru on kaulassani lähes koko ajan. Rakastan sen ajattomuutta ja tyylikkyyttä. Koru on ihanan siro ja niin kaunis, täydellinen.

Louis Vuitton V-hoops

Statement korvakorut, joiden kanssa ei paljon muita koruja tarvita. Isosta koostaan huolimatta korvakorut ovat ihanan kevyet, jolloin ne eivät rasita korvalehtiä. Minulta löytyy myös paljon statement korvakoruja, jotka olen hankkinut ketjuliikkeistä esimerkiksi jotain tiettyä tilaisuutta varten. Huomaan kuitenkin, että harmittavan usein näiden korujen käyttökerrat jäävät vain siihen yhteen… Nämä V-hoopsit ovat astetta tyylikkäämmät ja vielä vuosienkin päästä hienot.

Rolex Daytona

Sain mieheltäni huomenlahjaksi tämän upean kellon. Olin toivonut kelloa, joka olisi enemmän unisex-tyylinen eikä liian naisellinen tai korumainen kello. Tämä on täydellinen ja tulee kulkemaan ranteessani forever.

White Gold Diamond earrings

Tavalliset timanttiset nappikorvakorut ovat ihanan ajattomat ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Näitä korvakoruja käytän ehdottomasti eniten vaikka ne usein piiloutuvatkin pitkän tukkani alle. Jos pikkumusta kuuluu naisen vaatekaapin kulmakiviin, kuuluvat timanttiset nappikorvakorut naiset korulippaan kulmakiviin 😉

Hermes Clic Clac H-Bracelets

Rehellisesti sanottuna olen tällä hetkellä aavistuksen kyllästynyt näihin Hermesin H-rannekoruihin. En osaa sanoa mikä niissä itselläni tällä hetkellä aavistuksen tökkii (kyllästyminen ehkä?) mutta sanoisin silti, että ne lukeutuvat suosikkeihini edelleen… Ovathan ne kauniita ja klassikoita. Tykkään käyttää näitä rannekoruja sekoittaen ne muiden käsikorujen joukkoon. Olen itseasiassa miettinyt hopeisen h-braceletin ostoa, joka sopisi hyvin yhteen kelloni kanssa. We`ll see…

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

15 kommenttia

 1. Anna Sofia 04.10.2016

  Itsellänikin tuli täysi kyllästyminen omaan Hermèsin Clic H-käsikoruun ja laitoinkin sen myyntiin. Varmaan vielä joku päivä tulee harmittamaan, mutta ainakaan vielä en ole sitä kaivannut 🙂 Omani oli vielä oranssi, eli varmasti silläkin oli osutta asiaan. Mustan olisinkin varmasti säilyttänyt kaapissa uutta tulemista varten!

  Vastaa
  • Have an Ice Day 05.10.2016

   Mä ostin sen Anna-Sofian korun 🙂 ja tykkään Clik- H koruista niin paljon, että joka päivä on niistä yksi ranteessa. Omaan ranteeseeni H korut tuntuvat hyviltä kun niitä ei edes tunne ranteessa. Muuten käytän koruja aika vähän.

   Vastaa
   • Metti Forssell 05.10.2016

    Nuo Hermesin H-käsikorut ovat kyllä klassisia ja niin kauniita! Mitä värejä sinulta löytyy? 🙂

    Vastaa
    • Have an Ice Day 05.10.2016

     Vaaleanpunainen ruusukullalla, mustahopea ja oranssikultainen. Noihin jos kyllästyy niin tosiaan aina saa myytyä eteenpäin.

     Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Niin, no mulla vähän sama tilanne… Kuitenkin vielä toistaiseksi en ole raaskinut laittaa näitä myyntiin. Ehkä ne sieltä vielä tulee uudelleen 😉

   Vastaa
 2. Kadi 04.10.2016

  Upeita koruja Metti! Luin tämän postauksen nyt vain eri kantilta, johtuu varmasti siitä tuoreesta Kim K:n ryöstö uutisoinnista. Joku turvallisuus ekspertti oli juurikin maininnut, kuinka sosiaalisessa mediassa omaisuuta/menojaan/matkojaan esittelevät henkilöt ovat todentotta alttiita moisille varkaille. Hui miten hurja ajatus 🙁 mutta varmasti ihan ajattelun arvoinen fakta. Mitä ajatuksia ko. tapaus sinussa herätti? Ihanaa päivää 🙂 (halusin vain ystävällisesti ottaa asian puheeksi)

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Ymmärrän täysin! Todella hurja juttu se mitä tapahtui Kim Kardashianille siellä Ranskassa :/ Aina aika ajoin siitä uutisoidaankin ja muistutetaan ihmisiä, että ei saisi turhan paljon sosiaalisessa mediassa ”mainostaa” esim. olevansa poissa kotoa pidempiä aikoja ja se on kyllä ihan järkevää! Tämä on esimerkiksi yksi syy siihen miksi en koskaan esittele kotiammekaan blogissa, vaikka monet lukijat sitä kovasti toivovat…

   Vastaa
 3. Marianne 04.10.2016

  Upeita koruja! Varsinki nuo Louis Vuittonin V-loopsit ovat todella upeat!
  Itsellänikin nuo samaiset Hermeksen rannekorut. Kyllä ne todella klassiset ovat ja sopivat asuun kuin asuun 🙂
  Ihana postaus!
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Kiitos, kiva kuulla! 🙂 Nuo hoopsit on kyllä ihanat! Aluksi ajattelin, että tuleeko niille tarpeeksi käyttöä/kyllästynkö nopeasti, mutta ovat osoittautuneet hyväksi ostokseksi 🙂

   Vastaa
 4. Erica 04.10.2016

  Parhaita ovat sellaiset korut joilla on tunnearvoa 🙂 Itselleni ovat tärkeimpiä kaikki äitini vanhat.

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Täysin samaa mieltä <3

   Vastaa
 5. Nina 05.10.2016

  Aivan ihania koruja! <3 Täällä ilmoittautuu toinen "kultahaukka" 😀 Ihastuin tuohon Bvlgarin kaulakoruun ihan täysin. Olen katsellut sitä usein sun kuvissa ja miettinyt, että mistähän tuo koru on. Nyt kun tämä selvisi, niin pitää ehkä itsekin harkita tuon ostamista 🙂 Mitä kautta olet omasi hankkinut? Olen tosiaan jo pitkään metsästänyt sitä täydellistä, ajatonta ja tyylikästä kultakaulakorua. Ja timanttiset nappikorvikset! Perfecto! Niin samaa mieltä sun kanssa 😀 <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 05.10.2016

   Kiitos kommentistasi <3 Itselläni ainakin kaikki ajattomimmat korut (just kuten tämä kultakaulakoru ja timanttiset nappikorvikset) ovat ne, joita käytän ehdottomasti eniten. Sen vuoksi siis pienen investoinnin arvoisia <3 Tuo Bvulgarin kaulakoru on ostettu Helsingistä Lindroosin -liikkeestä. Tästä kuitenkin aikaa noin kolme vuotta.

   Vastaa
 6. Krista 05.10.2016

  Moi Metti, olisi mukava kuulla enemmän vihki / kihlasormuksistasi. Olisiko mahdollista tehdä postausta niistä? ☺️ Olen jo kauan lukenut blogiasi ja ihastellut tyyliäsi, tykkään ! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Mahtavaa kuulla, että pidät blogistani. Kiitos sinulle kun seuraat <3 Vihkisormukset näkyvät blogissani asukuvissa, mutta toistaiseksi en ole ajatellut tehdä niistä erikseen varsinaista postausta. Kiitos ehdotuksestasi kuitenkin, laitan idean korvan taakse 🙂

   Vastaa