COZY SUNDAY

 

 

villapaitakollaasi

Photo: Minna Somero/edited by me

H&M Knit

H&M Shirt

J Brand Jeans

Chloé Bag

Chloé Shoes

Ihanaa kun on taas saanut kaivaa esiin kaikki pehmoiset neuleet ja muut syysvaatteet. Rakastan tätä alkusyksyn aikaa kun aurinko paistaa ja on vielä mukavan lämmintä eikä ulos lähtiessään välttämättä tarvitse edes takkia. Kohta kun saamme taas kietoa itsemme takkeihin, huiveihin ja kumisaappaisiin, nautitaan vielä täysillä näistä aurinkoisista ilmoista!

Pitkä kauluspaita neuleen alla ei ole mikään uusi juttu, mutta mielestäni se tuo tosi kivaa ilmettä asuun. Varsinkin lyhyempien neuleiden kanssa pidempi paita on ihan käytännöllinenkin valinta. Kuvien neule on uusi ostos H&M.ltä. Tykkään hirmuisesti neuleen mallista; mukavan löysä, rento poolokaulus ja trendikkäästi hieman levenevät hihat. Värikin on mitä täydellisin, pehmeä harmaanbeige. Tähän samaan hengenvetoon täytyy muuten vielä sanoa, että H&M on mielestäni petrannut hirmuisesti mallistojensa kanssa. Olen löytänyt sieltä todella kivoja ja ennen kaikkea ajattomia vaatteita viime kuukausien aikana. Varsinkin H&M Trend -mallisto on kova! Myöskin paremmista materiaaleista valmistettuja vaatteita löytyy H&M.ltä entistä useammin. Oletteko te huomanneet tämän saman muutoksen?

Nyt brunssille ystävien kanssa! Ihanaa ja aurinkoista sunnuntaita sinne!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 kommenttia

 1. Roosa 02.10.2016

  Ihania kuvia taas kerran! Oot kyllä niin mun tyyliesikuva! <3 Ja mustakin on kiva kun H&M on tehnyt selvän parannuksen laatuun ja malleihin 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.10.2016

   Kiitos paljon Roosa kauniista sanoistasi <3 Lämmittää mieltäni niin paljon 🙂

   Vastaa
 2. Janem 02.10.2016

  Ihan asu jälleen! Täälläkin ollaan huomattu H&M:n parannus. Kävin ennen tallinnan reissua oman kotikuntani hm:ssä ja sovituskoppiin tarttui vaikka mitä, mutta tallinnassa ollessani kiersin kaikki ihanat zarat ja mangot enkä lähtenyt yhtäkään edes sovittamaan…. Ei muutakuin uudestaan hm:lle ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.10.2016

   Kiitos paljon <3 H&M.stä löytyy kyllä kivoja juttuja! Ja varsinkin nyt myös parempia materiaaleja ja ajattomampia malleja. Käyttöikä vaatteilla siis pitenee, loistavaa 🙂

   Vastaa
 3. RoosaS 02.10.2016

  Mikä neule on kyseessä? Saisiko suoraa linkkiä siihen 🙂 Ja mikä koko sinulla on? Todella kaunis malli ja sen voisi melkein tilata 🙂

  Vastaa
 4. aakk 02.10.2016

  Ihana neule! Ootko ostanut sen ihan liikkeestä vai jostain ”ennakkoon”? Netistä en ainakaan ton värisenä löytänyt

  Vastaa
 5. Anna Sofia 02.10.2016

  Heh, juuri eilen laitoin neuleen tilaukseen ja onneksi laitoin, sillä se näyttää vielä kivemmalta sun päällä, kuin mallilla 🙂 Tosin lupasin itselleni jo hetki sitten, että en osta enää ainuttakaan harmaata neuletta (niitä kun on kaappi täynnä), mutta jos nyt vielä tämän…

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.10.2016

   Haha, olen luvannut itselleni saman monta kertaa, mutta niin niitä uusia harmaita neuleita vaan ilmestyy joka syksy vaatekaappiin.. 😀

   Vastaa
   • Anna Sofia 02.10.2016

    Joo, tämä lupaus lentää ainakin itselläni roskakoriin joka kerta kun näen kauniin harmaan neuleen 😉

    Vastaa
 6. Sonvas 03.10.2016

  Todella ihastuttava asu! Mullakin juuri ollut suunnitteilla pukea kauluspaitaa ensimmäistä kertaa neuleen alle tälle syksylle. Hyvin saa tosiaan ilmettä asuun ja muutenkin vaihtelua neuleiden pukemiseen! 🙂

  http://sonvas.blogspot.fi

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.10.2016

   Kiva, kiitos! Kannattaa ehdottomasti kokeilla 🙂 Ihanaa syksyä sinne!

   Vastaa
 7. H 03.10.2016

  Hei Metti! Kiitos ensinäkin kivasta blogista! Olisin halunnut kysyä mistä tilasitte poikasi ristiäisiin kakun? Näin sen muistaakseni snäpissä ja se oli ihastuttava. Nyt hyvä tekijä haussa oman pojan nimiäisiin.

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.10.2016

   Hei! Kakku oli Kakkuhelmi -nimisestä yrityksestä! 🙂 Upeita ja maukkaita kakkuja, suosittelen lämpimästi 🙂

   Vastaa
 8. Matilda 03.10.2016

  Ihana asu! Toiveena, että voisitko kirjoittaa enemmän hyvinvoinnista, terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta? Lisää reseptejä, ja ruoka ja liikuntapäivä olisi mielenkiintoinen!:) Olisi nimittäin todella hauska lukea miten olen alkanut treenata ja syödä näin raskauden jälkeen, monella kun on siinä vaikeuksia!:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 04.10.2016

   Kiitos! Joo ehdottomasti! 🙂 Nyt kun taas on päässyt liikkumaan enemmän raskauden jälkeen haluan ehdottomasti tuoda blogissakin enenmmän liikuntajuttuja esille! Ihanaa viikkoa sinne! 🙂

   Vastaa
 9. Emilia 06.10.2016

  Hei! Onko
  Neuleesi kokoa Xs? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 06.10.2016

   Moikka! Minulla on koko S 🙂

   Vastaa