SYKSYN SÄÄRET

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Marks & Spencerin kanssa

Tykkään pukeutua tyylikkäästi ja naisellisesti.  Omia suosikki vaatteitani ovat ehdottomasti mekot ja hameet, joita käytän eri tilaisuuksissa aina vuoden ympäri. Tänä syksynä olen erityisen ihastunut polven alapuolelle ulottuviin midi-mittaisiin mekkoihin, neulemekkoihin sekä sametti- ja villahameisiin.

Syksyllä mekkojen ja hameiden pariksi tarvitaan kuitenkin sukkahousut. Vaikka olemmekin saaneet nauttia niin ihanan lämpimästä alkusyksystä, ei ulos tarkene enää lähteä paljain säärin. Tulevasta talvesta nyt puhumattakaan. Pääsinkin siis juuri täydelliseen aikaan yhteistyössä Marks & Spencerin kanssa tutustumaan heidän sukkahousutarjontaansa. Testiin lähti kolmet erilaiset mustat sukkahousut. Mitä yleisesti tulee sukkahousuihin, minulla nousee kaksi tärkeää kriteeriä ylitse muiden: mukavuus ja hyvä laatu.

1. Autograph – Ladder Resist, Ultra Moisturising Matt Tights (10 Denier), 7,95€

Marks & Spencer Coat

Marks & Spencer Turtleneck Sweater

Marks & Spencer Skirt

Klassisen kynähameen parina toimii mielestäni parhaiten aivan ohuet mustat sukkahousut. Ohuet sukkahousut ovat tyylikkäät ja siistit, mutta saa kantajansa sääret upeasti esille. Ohuet sukkahousut ovatkin täydellinen valinta pidempihelmaisen mekon tai kynähameen pariksi esimerkiksi toimistolle. Yleensä ohuiden sukkahousujen ongelma on kuitenkin se, että niihin tulee valitettavan helposti reikiä. Pieni reikä sukkahousuissa laajentuu nopeasti silmäpaoksi ja sukkahousut päätyvät roskakoriin jopa vain yhden käyttökerran jälkeen. Autograph Ladder Resist sukkahousut lupaavat kuitenkin toista. Näissä sukkahousuissa on käytetty erilaista neulosta, joka ei anna pienen reijän laajentua silmäpaoksi. Kekseliästä! Itselläni nämä sukkahousut ovat olleet päällä nyt muutamia kertoja ja edelleen käytössä ilman ainuttakaan reikää. Jes! Näissä sukkahousuissa on myöskin erityistä se, että ne tekevät sääristäsi kauniin kosteutetut. Kosteuttavien sukkahousujen materiaalissa on miljoonia pieniä mikrokuplia. Liikkeessä materiaalin pienet kuplat purkautuvat ja ihonmyötäinen materiaali saa niiden sisällön imeytymään ihoon.  Kuplat sisältävät ihoa rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa, ihon terveyden kannalta tärkeää E-vitamiinia sekä ihoa elvyttävää lipstikkauutetta.

2. Autograph – Velvet Touch Luxe, Opaque Tights (40 Denier), 12,95€

Marks & Spencer Turtleneck Sweater

Marks & Spencer Vest

Marks & Spencer Skirt

Arkena ja lyhyiden helmojen, kuten minihameiden, kanssa haluan aina käyttää paksumpia sukkahousuja. Kunnon peittävyys jaloissa takaa tyylikkään ja huolitellun lopputuloksen oli sitten hameen helma kuinka lyhyt tahansa. Varsinkin paksuissa sukkahousuissa mukavuus on tärkeää. Kuten Velvet– nimikin sen jo kertoo, ovat nämä sukkahousut satiinisen pehmeät iholla. Uskomattoman mukavat ja niin ihanan pehmeät.

3. Autograph – Ladder Resist, Matt Knee High (10 Denier Freshet) 7,95€

Marks & Spencer Dress

Näyttää kuin olisi sukkahousut, mutta fiilis on vielä astetta vapaampi. Polvisukat ovat kätevä valinta esimerkiksi housujen tai pidempien mekkojen kanssa. Ainakin itse tykkään käyttää polvisukkia silloin kun siihen on mahdollisuus. Näissä Autograph polvisukissa on käytetty Freshfeet -materiaalia, jossa on miljoonia hopeahiukkasia. Nämä ionit ehkäisevät hajua aiheuttavien mikrobien kasvua. Jalat pysyvät siis raikkaina ja hajutomina koko päivän.

Sukkahousuissa panostan aina laatuun mikä yleensä tarkoittaa korkeampia hintoja. Olin kuitenkin todella positiivisesti yllättynyt, kun kuulin Marks & Spencerin sukkahousujen hinnat. Kun hinnat liikkuvat siellä noin kymmenessä eurossa, täytyy sanoa, että näillä sukkahousuilla on ihan loistava hintalaatusuhde. Luulenpa, että nämä kolme sukkahousuparia riittävät minulle pitkälle talveen asti.

Photos: Niki Strbian

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

24 kommenttia

 1. Marianne 29.09.2016

  Vau todella kauniita klassisia tyylejä! 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.09.2016

   Kiitos suuresti Marianne <3

   Vastaa
 2. N 29.09.2016

  Etkö oo aina sanonut ettet käytä lainkaan sukkahousuja? 😮

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.09.2016

   Käytän toki! Mutta harvemmin ihonsävyisiä…

   Vastaa
 3. Jenni 29.09.2016

  Mitä kuvia, vau! Niin tyylikkäitä ja upeita että. Sulla on loistava kuvaaja 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.09.2016

   Kiitos! Niki on loistava kyllä <3 Yhdessä on aina ihana ideoida erilaisia kuvauksia fiiliksen mukaan!

   Vastaa
 4. Maija 29.09.2016

  Eikä! Mäkin oon halunnut jo pitkään sukkahousut mihin ei tuu reikiä ja nyt tuntuu olevan trendikästä todella ohuet mustat sukkahousut, joista sääret kuultaa läpi. Täytyy käydä ostamassa noi ensimmäiset… ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.09.2016

   No niin on! Noita voin kyllä suositella lämpimästi 🙂 Ihanaa loppuviikkoa sinne! x

   Vastaa
 5. Edith 29.09.2016

  Vautsi! Juhlapukeutumisaiheinen postaus kiinnostaisi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.09.2016

   Kiitos! Laitetaan idea korvan taakse! 🙂

   Vastaa
 6. W 29.09.2016

  Voi että kun näitä blogijuhlia ja ehdokkuuksia olisi joka kuukausi. On hienoa katsoa miten paljon olet panostanut blogiisi ehdokkuutesi myötä, toivottavasti sama tahti jatkuu gaalan jälkeenkin kun voittaja on julkistettu. Ja ei sillä, et ole suinkaan ainut bloggaaja kuka ehdokkuuden myötä rupesi vastaamaan kaikkiin kommentteihin ja lisäsi siältöä +postaustahtia. Itse vaan toivon että voittaja on se joka on alusta asti ja pitkäjänteisesti tehnyt kovaa työtä ja ollut muutenkin aktiivinen ja pitänyt vuorovaikutusta yllä myös kommenttiboksissa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 29.09.2016

   Moikka! Kiitos kommentistasi 🙂 Mun täytyy kuitenkin hieman oikaista sua… Itse olen ollut harmissani siitä, että loppuraskauden ja vastasyntyneen vauvan kanssa postaustahtini ei ole ollut viime kuukausina sama mitä aikaisemmin. Kuitenkin näissä puitteissa olen pyrkinyt tuottamaan mahdollisimman laadukasta ja mielenkiintoista sisältöä blogiini …Toki koen, että olen tehnyt niin aina. Ehkä viime aikoina blogissani on vain sattunut olemaan sinua enemmän kiinnostavia juttuja? Ja kaikkiin kommenteihinkin olen vastannut aina ja tulen vastaamaan tulevaisuudessakin 🙂

   Vastaa
   • SatuJii 30.09.2016

    Mielestäni on oikeastaan aika uskomatonta, että olet jaksanut jatkaa postaamista ja kuvaamista elämäntilanteestasi huolimatta! Huippua! Siihen ei kovi moni mamma pystyisi! Hienoa on myös se, että tuot esiin ketjuliikkeiden edullista muotia kuin kalliimpia merkkituotteita. Kaikille vähän jotain. Blogisi pysyy mielenkiintoisena, kun annat aina välillä itsestäsi ja perheestäsikin. Laadukkaista kuvista puhumattakaan! Mukavaa syksyä!

    Vastaa
    • Metti Forssell 02.10.2016

     Kiitos paljon <3 Ihanaa syksyä sinullekin!

     Vastaa
 7. Ancelmi 30.09.2016

  Hienoa Metti, kun olet pikkulapsi arjen keskeltä kerennyt panostaa blogiin… Ilahdutat ja innostat … Tyylitajusi on pettämätön.
  Kiitos!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.10.2016

   Kiitos tuhannesti! 🙂

   Vastaa
 8. Elina 30.09.2016

  Mitkä kengät kakkoskokonaisuudessa on? Ne on upeat! Osaat yhdistellä tosi kauniisti ja sain tästäkin postauksesta taas ideoita pukeutumiseen. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.10.2016

   Ihan mahtava kuulla, kiitos! <3 Kengät ovat Louboutinit, malli Tucson.

   Vastaa
 9. Helmi 01.10.2016

  Milloin nähdään Hermes asusteena päivä asu -kokonaisuudessa? ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.10.2016

   Empäs tiedä! Kohta varmaankin.. 😉

   Vastaa
 10. Lily 03.10.2016

  Sinulle sopii myös tuo lady tyyli, wau! Huippumalli ainesta.

  Vastaa
  • Metti Forssell 03.10.2016

   Haha, voi kiitos 😀

   Vastaa
 11. Anne 05.10.2016

  Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa siitä,että sinussa olisi mallin aineksia.Kommentoin tähän postaukseen myös uudemmista kuvistasikin,että WAU mikä tyylikäs nainen,olet ilo silmälle…

  Vastaa
 12. Petra 27.11.2016

  Minäkin olen ihan samaa mieltä. Tosi kaunis malli, ja onko kuvaajakin vieläpä ammattilainen. Voisi ollakin kuvista päätellen. Mutta sukkahousuista siis. Noita Velvet-sukkahousuja haluttaisi kokeilla, varsinkin jos löytyy muutakin väriä kuin mustaa. Jos ovat niin kuin sukkahousujen kuuluukin olla. Mukavat päällä ja ihanan pehmeät iholla. Karkealta tuntuvat sukkahousut menee minulla yleensä roskiin parin käyttökerran jälkeen. Halpiksia yleensä ovat ja myös rikki parin käyttökerran jälkeen. 10 denierin sukkahousuja en edes uskalla käyttää. 40 denieriä minulle se oikea, ja 40:set sukkahousut useimmiten myös jalassa.

  Vastaa