BLACK PATENT ANKLE BOOTS

 

Mustia kiiltonahkaisia nilkkureita etsin itselleni jo viime syksynä, mutta en löytänyt mistään. Tai itseasiassa löysin yhdet aivan ihanat Diorin mallistosta, mutta ajattelin, että en halua nopeasti ohimenevään trendiin panostaa aivan niin paljoa. Mutta eipä taineetkaan lakeribootsit olla niin ohimenevä trendi kuin luulin – tai ainakin itse huomasin kuolaavani juuri näitä nilkkureita vielä tänäkin syksynä. Parhaimmalta kengät näyttävät mielestäni vajaamittaisten housujen tai farkkujen parina tai esimerkiksi midi-mekon kanssa. Tällöin kengät pääsevät parhaiten esille! Kiiltonahkaiset nilkkurit tuovat myös kivaa särmää koko mustaan asukokonaisuuteen.

Omat täydelliset kiiltonahkanilkkurit löysin H&M.ltä. Jes, mikä budjettilöyty! Valitettavasti juuri näitä ihan samoja kenkiä en löytänyt teille heidän nettikaupastaan, mutta saman mallin löysin tavallisessa mustassa nahassa (kuvassa ylhäällä ja linkissä alhaalla). Kannattaa kurkata heidän liikkeensä jos sieltä löytyisi vielä näitä kiiltonahallisia yksilöitä, mikäli ne kiinnostavat. Myöskin kollaasin muut aivan ihanat kiiltonahkanilkkurit löydätte linkkien takaa nettikaupoista.

Find here: 

H&M

Valentino

Miu Miu

Tommy x Gigi

Steve Madden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Marianne 17.09.2016

  Kiiltonahka on todella yksi tämän syksyn suurimmista trendeistä! Kiiltonahka ankle bootsit ovat huippu tyylikkään näköiset!!
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.09.2016

   No eikö!! I`m in love <3

   Vastaa