IT JEANS

 

Photos: Niki Strbian

Zara Turtleneck

H&M Jeans

Ray Ban Sunglasses

Gucci Bag

H&M Shoes

Syksy on varsinaista farkkujen kulta-aikaa joten nyt onkin oivallinen aika päivittää farkkuvalikoimasi syksyä varten. Tänä syksynä monet erilaiset farkkumallit ovat muodissa, mutta yksi tärkeimmistä trendeistä tällä hetkellä on suoralahkeiset farkut. Tässä farkkumallissa trendikkäin vaihtoehto on korkeavyötäröinen malli ja lahkeet saavat olla suorat, mielellään hieman vajaat ja jopa aavistuksen levenevät. Suoralahkeiset farkut voit yhdistää hyvin syksyn suosikkinilkkureittesi kanssa, joilloin kengät pääsevät kauniisti esille.

Suosi nyt näitä malleja:

Suoralahkeisten farkkujen ohella myös 70-lukua henkivät, leveälahkeiset farkut sekä niin sanotut girlfriend-farkut ovat muodissa nyt. Girlfriend-farkkumalli on naisellisempi versio supersusuositusta boyfried-mallista. Girlfriend-farkuissa on boyfriendeihin verrattuna aavistuksen klassisempi malli – korkea ja tiukempi vyötärö sekä suora kapeneva lahje. Tämä malli on mielestäni imartelevampi sekä tuo paremmin esille kantajansa muodot.

Unohda hetkeksi nämä mallit:

Liian löysät farkut eivät ole nyt muodissa. Farkut saavat olla kyllä rennot, mutta mielellään jostain kohdasta tyköistuvat. Unohda siis esimerkiksi boyfriend-malli. Myöskin skinny-malliset farkut saat jättää hetkeksi vaatekaapin perukoille. Kauttaaltaan kapeat skinnyt ovat toki klassikot, mutta tänä syksynä trenditietoinen valitsee jotain muuta kuin täysin kapeaa.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Saara 18.09.2016

  Todella ammattimaista bloggaamista sulta! vau!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.09.2016

   Kiitos 🙂 Bloggaaminen alkoi itselläni harrastuksena ja nyt saan kiitollisena tehdä tätä työkseni <3

   Vastaa
 2. Aura 18.09.2016

  Onko tolla farkkumallilla, mitä sulla on näissä kuvissa päällä joku nimi? Näyttää niin hyvältä, että voisin käydä kotiuttamassa saman mallin nyt heti?

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.09.2016

   Voi vitsit, ei valitettavasti ole :/ Farkuissa lukee ainoastaan ”straight high waist ankle”. En tiedä auttaako tämä asiaan yhtään, mutta tarkempaa mallin nimeä en tiedä. Toivottavasti löytyy! 🙂

   Vastaa
 3. Anna Sofia 18.09.2016

  Itse käytin koko kesän juurikin suoralahkeisia malleja ja skinnyt ovat jääneet jo kauan sitten kaapin perukoilla. Nekin varmasti tekevät come backin jossain vaiheessa (what goes around, comes around), mutta toistaiseksi ne saavat pysyä siellä!

  Ja hei itse kokeilin näitä samoja kiiltonahkanilkkureita (olen epätoivoisesti yrittänyt löytää hyvää mallia), mutta omaan jalkaani nämä ei sopinut ollenkaan 🙁 Harmi, koska sun päällä ne näyttää tietenkin upeilta!

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.09.2016

   Itsekin huomaan käyttäväni aina vaan vähemmän ja vähemmän skinnyjä vaikka ne pitkään kestosuosikit olivatkin… Kaikkea aikansa ja nyt vaihteeksi muita malleja! Mutta ihan varmasti ne sieltä takasin tulee just niin kuin sanoit 😀
   Ja kiitos, oon ihan rakastunut näihin kiiltonahkanillkureihin! Harmi ettei ne sun jalkaan sopineet… Toivottavasti löydät vielä itsellesi sopivan parin 🙂

   Vastaa
 4. Marianne 18.09.2016

  Todella upeita kuvia!
  Itse olen ihastunut leveälahkeisiin malleihin tänä syksynä, myös niin sanotut mum jeansit kuuluvat suosikki malleihin 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.09.2016

   Mum jeansit ovat myös tosi kivat! Sellaisia raskausaikana ihastelin aina toisten päällä, mutten silloin tietystikkään sellaisia voinut kasvavan vauvavatsan vuoksi itselleni hankkia. Nyt pitää uudelleen ottaa ne hankintalistalle 🙂

   Vastaa
 5. Emmi 18.09.2016

  Moikka! Näytät upeelta, kuinka pitkä olet? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 18.09.2016

   Kiitos paljon <3 Olen 176cm.

   Vastaa
 6. Lukija1 21.09.2016

  Olen lukenut blogiasi satunnaisesti alusta asti. Täytyy todeta, että kehitys on ollut huima! Tekstisi ovat todella ammattimaisia ja hyvän mielen tuovia. Kuvat ovat aina kauniita ja hyvin editoituja, ovatpa ne valokuvaajan tai sinun ottamiasi.

  Onnea vielä uudesta perheenjäsenestä ja ihanaa syksyä. 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 22.09.2016

   Kiitos paljon kauniista kommentistasi! On myös aivan mahtava kuulla, että palaat aina uudelleen ja uudelleen blogiini, se merkitsee paljon! Ihanaa syksyä sinullekin <3

   Vastaa