TOMMY X GIGI

 

Eilen osallistuin Tommy X Gigi -malliston esittelytilaisuuteen Helsingissä. Kyseessä on siis vaatemallisto, jonka huippumalli Gigi Hadid on suunnitellut yhteistyössä Tommy Hilfigerin kanssa. Mallisto oli juuri sitä mitä odotinkin: klassista, merihenkistä Tommy Hilfigeriä ripauksella nuorekkuuden särmää ja tämän hetken trendejä. Mallistosta löytyi paljon pehmeitä neuleita, ihanaa farkkua sekä muodikasta nahkaa. Paljon valkoista, tummansinistä ja mustaa. Tykkäsin mallistosta kovasti ja olisin voinut kotiuttaa tuotteista yhden jos toisenkin. Mallistoon kuului myös aivan ihania asusteita, joista oma suosikkini oli lakerinahkaiset nilkkurit (kuvassa). Olin kuitenkin juuri viime viikolla ostanut itselleni hyvin vastaavanlaiset kengät, joten päädyin näiden kaunokaisten sijaan valitsemaan jotain muuta kivaa. Harmiksemme saimme tänne Suomeen vain murto-osan tästä halutusta Tommy x Gigi -mallistosta. Huomasin kuitenkin, että Asokselle oli tullut laaja valikoima malliston vaatteita, joten kannattaa kurkata sinne mikäli nämä tuotteet kiinnostavat.

Tilaisuus jatkui vielä myöhemmin Naughty Burger ravintolassa, jossa pääsimme nauttimaan yhteistyömalliston teemaa noudattaen ”all american” -dinnerin, eli mitäs muutakaan kuin kunnon burgereita. Nam! Samalla kun nautimme herkullisia burgereita katsoimme kokonaisuudessaan tuon Tommy x Gigi muotinäytöksen. Vitsi miten upea show!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Marianne 14.09.2016

  Olen katsonut muotiesityksen kuvia ja mallisto vaikuttaa todella ihanalta! Todella merihenkisiä ja klassisia, ajattomia vaatteita 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.09.2016

   Eikö vaan, ihania! <3

   Vastaa
 2. Janem 14.09.2016

  Tää uus Gigi-mallisto on kyllä iloa, jos ei lompakolle, niin silmälle! 😀 Ehdottomasti aion kurkkia valikoimaa lisää… Tuli mieleen että miten noin muuten tykkäät Hilfigeristä? En ainakaan muista että sulla olisi blogissa esiintynyt kyseisen merkin vaatteita tai asusteita päällä:)

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.09.2016

   Ihana mallisto kyllä! <3 Itse tykkään Hilfigerin vaatteista. Minulta löytyy jonkin verran merkin pikeitä, neuleita ja mekkoja, joita olen käyttänyt kylläkin lähinnä golfvaatteina.

   Vastaa
 3. Laura 14.09.2016

  Kuinka moneksi tunniksi jätit kuukauden vanhan vauvan ilman äitiä?

  Vastaa
  • Metti Forssell 14.09.2016

   :D… Pikkuinen oli isänsä kanssa kotona kun olin vajaa kaksi tuntia poissa.

   Vastaa
 4. Vanessa 16.09.2016

  Hei! Haluaisin esittää kysymyksen julkisuudesta. Tunnistetaanko sinua yleensä kadulla tai pysäytetäänkö ja miltä sinusta tuntuu, kun ihmiset ihailevat sinua? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.09.2016

   Hei! Jonkin verran tunnistetaan 🙂 Vuosien varrella ja varsinkin blogin myötä enemmän… On ihanaa kun lukijat tulevat just moikkaamaan esim kaupungilla ja kiittelemään ihanasta blogista. Se tuntuu tottakai hyvälle ja samaan aikaan myös palkitsevalle <3

   Vastaa
 5. Ihana mallisto ja naughtyn hampparit on liiiiiian hyviä, en ole koskaan syönyt yhtä hyviä kun siellä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.09.2016

   No ne on niin herkkua, nam! Itse kokeilin nyt ekaa kertaa vege-burgeria, jossa pihvi oli korvattu bataattikiekolla! Oli hyvää 🙂

   Vastaa
 6. Anna 17.09.2016

  Metti haluan vain kahden jo hivenen isomman lapsen äitinä tsempata sinua jatkossakin käymään välillä ulkona! Iloisena ja tuulettuneena vauva-arkea jaksaa huomattavasti paremmin kuin marttyyrin kruunua kantaen 😉

  Tosi kivan näköisiä vaatteita! Tykkään siitä että ne ovat tosi raikkaita mutta silti klassisia.

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.09.2016

   Voi kiitos! Olen sinun kanssasi täysin samaa mieltä! <3 Jokainen tarvii joskus tuulettumista ja aikuisten aikaa 🙂 Sen jälkeen jaksaa taas huomattavasti paremmin normaalia, hektistä arkea lapsien kanssa.

   Vastaa
 7. Kirsi 17.09.2016

  Hei, olisin kysellyt, että oletko ostanut chanelin laukkuja netistä? Osaatko suositella jotakin kauppaa?

  Ps.Sinulla on aivan ihana blogi!

  Vastaa
  • Metti Forssell 17.09.2016

   Kiitos paljon! Ihana kuulla, että pidät blogistani <3 En ole koskaan ostanut Chaneleita netistä. Mutta mitä olen ymmärtänyt netistä löytyy muutamia todella hyviä nettikauppoja, jotka myyvät käytettyjä Chaneleita. Tässä esim yksi, jossa on ainakin laaja valikoima eri merkkien tuotteita, myös paljon Chaneleita: http://www.vestiairecollective.de
   Mutta tosiaan omakohtaista kokemusta minulla ei tuostakaan verkkokaupasta ole…

   Vastaa