FLARED

 

Zara Shirt and Jeans

Aldo Necklace

Louis Vuitton Bag

Aquazzura Heels

Koko raskausajan odotin kuin kuuta nousevaa, että pääsisin käyttämään taas vanhoja farkkujani. Kesä meni pitkälti erilaisissa löysissä mekoissa, joten fiilis on hyvä kun saa taas pitkästä aikaa vetää päälleen tiukat farkut. Vaikka leveiden farkkujen ”kuumin” aikakausi taitaakin olla jo laantumassa itse en ole vielä valmis leveistä lahkeistani luopumaan. Tuntuu, että tällaiset farkut jakavat ihmiset selvästi kahteen leiriin: toiset rakastavat, toiset eivät voi sietää 😀 Itse kuulun ehdottomasti ensimmäiseen ryhmään! Minusta leveät lahkeet ovat mageet. Kunhan lahkeen pituus on tarpeeksi pitkä näyttävät tällaiset farkut mielestäni tosi kivoilta. Nyt kun taas kroppakin sen mahdollistaa, on ostoslistallani ehdottomasti toiset leveälahkeiset farkut, mutta aavistuksen korkeammalla vyötäröllä! Nettikauppoja selailemaan siis…

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

14 kommenttia

 1. Roosa 30.08.2016

  Mä en vaa jotenki lämpee noihin leveelahkeisiin housuihin.. 😀 Varmaan siks ku oon ite vaan 160cm pitkä ni saa näyttämään entistä lyhyemmältä jotenki. Sulle tietty sopii! Ja muutenki kivoja kuvia, jotenki kiva fiilis näissä<3

  Vastaa
  • Metti Forssell 31.08.2016

   Kiitos! Leveät lahkeet eivät ole kaikkien juttu, mutta mä tykkään 🙂

   Vastaa
 2. Amelia 30.08.2016

  Yleensä pidän kovasti asuistasi mutta nyt täytyy ihan sanoa että hyihyi 😀 itse en voi sietää just noita leveitä lahkeita farkuissa.. Ilmavissa mustissa housuissa kylläkin 😀 mutta hatunnosto siitä että uskallat käyttää noita. Kauhean monella nuorella ei ole nimittäin enää näkynyt tuollaisia 🙂

  Vastaa
  • Laura 30.08.2016

   Metti näytät upealta vaikka pukisit perunasäkin päällesi! Sun tyyli on vaan niin pettämätön <3 Leveälahkeiset farkut on todellakin ensi syksynä muodissa. Ainakin niitä näkyy valtavasti nettikauppojen valikoimissa syksyn uutuuksissa 🙂

   Vastaa
   • Metti Forssell 01.09.2016

    Voi kiitos <3 Ja totta! Itsekin olen bongannut paljon leveitä lahkeita vielä tänäkin syksynä muotilavoilta ja nettikaupoista! Muutenkin syksyn farkkutrendi taitaa olla enemmän aavistuksen leveämpää mallia (boyfriend-, mom-, flared-, culottes) kuin ihan skinny…

    Vastaa
  • Metti Forssell 01.09.2016

   Kiitos kommentista! Niinkuin tekstissä sanoinkin, nähtävästi nämä housut jakavat ihmiset kahteen eri leiriin 😀 Itse kuitenkin tykkään, enhän muuten niitä käyttäisi 😉 …ja itseasiassa leveitä lahkeita on näkynyt valtavasti syksyn muotilavoilla, joten ehkä ne tekevät comebackin ennen kuin kerkesivät edes kunnolla menemään pois muodista 😀

   Vastaa
 3. Marianne 30.08.2016

  Vau miten upean näköinen!
  Olen ihan rakastunut flared jeanseihin! 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.09.2016

   Kiitos paljon <3 Niin mäkin!!

   Vastaa
 4. Alexandra 31.08.2016

  Leveiden farkkujen aikakausi ei missään nimessä ole vielä ohi! Asun Tukholmassa ja täällä on itseasiassa harvinaisempaa nähdä kapeita malleja! Ja miten upeasti paikalliset osaavatkin yhdistellä asukokonaisuuksia ja uusimpia trendejä niiden ympärille… ei voi muuta kuin ihastella! Jostain syystä Suomessa niitä ei kuitenkaan näy vaikka upeat ovatkin

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.09.2016

   Hienoa, ei munkaan mielestä!! 😉 niin kuin yläpuolella kirjoitinkin näyttää vähän siltä, että leveämalliset farkut (boyfriend, mom, flared) ja culottes housut yms ovat syksyn isoimpia housutrendejä eikä niinkään skinny jeansit! 🙂

   Vastaa
 5. Kati 31.08.2016

  Alaspäin levenevä lahje saa sääret näyttämään pidemmiltä.
  Tykkään ! Oletpa hyvännäköinen, vaikka synnytyksestä on vähän aikaa. Terveellinen ja kevyt ravinto ?

  Vastaa
  • Metti Forssell 01.09.2016

   Kiitos! Varsinkin jos sujauttaa jalkaan vielä korot saa leveät lahkeet sääret näyttämään entistä pidemmiltä 🙂 Ja kiitos, ruokavalio ja muutenkin terveelliset elämäntavat ovat varmasti yksi tärkeä seikka nopeaan palautumiseen, mutta saan kiittää hyviä geenejäni 🙂

   Vastaa
 6. SatuJii 01.09.2016

  Upeat kuvat jälleen kerran! Jos mulla olisi pitkät, hoikat jalat, käyttäisin ehdottomasti juuri tuollaisia farkkuja ❤️

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.09.2016

   Kiitos!! Kiva huomata, että lukijoiden joukosta löytyy muitakin leveälahkeisten farkkujen suosijoita! 🙂

   Vastaa