FALL LIPS

 

Kuten varmasti monet blogiani pidempään seuranneet ja erityisesti meikkiini huomiota kiinnittäneet ovat saattaneet huomatakin, on huulimeikkini lähes poikkeuksetta hyvin neutraali. Käytän paljon nuden- ja roosan eri sävyjä, jotka sopivat hyvin niin arki- kuin juhlameikkiinkin. Minulla on kuitenkin käytössä yksi tumma suosikki sävy, joka on ylitse muiden: viininpunainen. Viininpunaisen huulipunan ”löysin” noin pari kolme vuotta sitten ja kertaheitolla ihastuin tähän värisävyyn täysin.  Varsinkin näin syksyllä viinipunaiset huulet sopivat mielestäni erinomaisesti villaneuleiden ja muiden syysvaatteiden pariksi.

Olen saanut testiin monia syksyn huulipunauutuuksia ja yhdeksi suosikikseni on noussut Lumenen True Passion -huulipunat. Huulipunissa on mukavan pitkäkestoinen väri sekä miellyttävä koostumus. Puna tuntuu niin pehmeältä huulilla. Suosikkisävyni on ehdottomasti syksyn uutuus ”8 Vanamo” (kuvissa huulilla) , joka antaa huulille ihanasti väriä olematta kuitenkaan liian voimakas. Arkimeikissä käytän harvoin tummempia sävyjä, mutta silmämeikin ollessa hyvin pelkistetty, tykkään korostaa aavistuksen enemmän huulia kauniilla värillä. Syksyllä ehdottomasti viininpunaisella!

Jos viininpunainen väri huulilla on sinulle uusi tuttavuus, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Tässä muutama vinkki viininpunaisen huulipunan käyttöön:

 • Valitse itsellesi oikea sävy omien huuliesi värin perusteella. Toisille sopivat paremmin punapohjaiset-, kun taas toisille enemmän liilaan taittuvat viininpunaiset.
 • Pidä muu meikki suhteellisen maltillisena ja anna huuliesi olla huomion keskipisteenä meikissäsi.
 • Käytä rajauskynää tummempaa huulimeikkiä tehdessäsi. Näin saat siistimmän lopputuloksen.
 • Älä käytä viininpunaisen huulipunan päällä kiiltoa. Vaaleamman punan kanssa sopii kiilto huulien korostamiseksi, mutta tumma väri korostaa jo itsessään ja näyttää paremmalta ilman lisättyä kiiltoa.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Peppi 01.09.2016

  Olisko mahdollista saada kuvia myös esim. juuri tuosta viininpunaisesta uutuudesta ihan huulilla? Olen käynyt hypistelemässä näitä ihanuuksia kaupassa, mutta on aina tosi hankalaa arvioida miltä värit näyttävät kasvoilla!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.09.2016

   Näitä punia tulee varmasti näkymään huulillani monesti! 🙂

   Vastaa
 2. Marianne 01.09.2016

  Ihania sävyjä ja hyviä vinkkejä 🙂
  xx
  http://mariannelle.com/

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.09.2016

   Kiva kuulla, kiitos 🙂

   Vastaa
 3. hheidi 01.09.2016

  Ihania sävyjä! 🙂
  Kuinka muuten saat eyelinerin pestyä pois kun on ripsienpidennykset?
  Ennen ripsienpidennyksiä tuli käytettyä arkimeikissä eyelineriä ja haluaisin vieläkin mutta koen sen poiston vaikeaksi sillä pelkään vahingoittavani ripsienpidennyksiä. 😀

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.09.2016

   Eikö olekin, niin ihanasti juuri syksyyn sopivia sävyjä! 🙂 Käytän silmämeikin poistamiseen Vishyn öljytöntä puhdistusainetta (öljyttömyyden vuoksi se soveltuu hyvin just jos on ripsienpidennykset). Eyelinerin putsaan pois ihan vaan puhdistusaineessa kosteutetulla topsi-puikoilla 🙂

   Vastaa
 4. j 02.09.2016

  Ihania sävyjä! Tuo sun suosikkisävy näyttää tosi kivalta, että pakko käydä itsekin tuo hakemassa 🙂 Onko tuo puna kuinka riittoisaa, osaatko sanoa? Viime aikoina sun postaukset ovat olleet kivoja ja postauksia tullut melkein päivittäin 🙂 Huippu juttu!

  Vastaa
  • Metti Forssell 02.09.2016

   Kiitos ihana, mahtava kuulla <3 Mielestäni punat ovat ihan normaalin riittoisia ja muutenkin kaikin puolin helppokäyttöisiä 🙂

   Vastaa