THE ULTIMATE SUMMER SHOES

 

Espadrillot ovat klassiset ja mukavat kesäkengät, jotka eivät koskaan ole poissa muodista. Nämä kesäklassikot näyttävät hyvältä kaiken kanssa, joten ne voikin yhdistää yhtä hyvin niin hempeän kesämekon kuin revittyjen farkkushortsienkin kanssa. Espadrillot ovat myöskin monipuolinen kenkävaihtoehto, sillä malleja löytyy jokaiselle pituudelle sekä kaikkiin eri tilaisuuksiin. Valitse klassiset raidalliset, yllätä suloisilla hapsullisilla tai räväytä kirkkaanpunaisilla espadrilloilla! Omia suosikkejani olen kerrännyt alas kollaasiin. Klassiset mustat, raidalliset tai mustalla kärjellä varustetut yksilöt ovat helppo valinta jokaisen asun kanssa, mutta yhtä ihania ovat rohkeat värit kuten esimerkiksi kirkkaansininen tai -punainen! Materiaaleina toimii niin rento kangas kuin aavistuksen hienompi nahka tai mokkakin. This is the ultimate summer shoe <3

1. Tallulah

2. Soludos

3. Aquazzura

4. Tory Burch

5. Soludos

6. Soludos

7. Aquazzura

(My espadrilles are from Zio)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.