GRAFFITI

graffitikollaasi1 graffitikollaasi2

Photos: Hanna Väyrynen/edit by me

Allsaints Leather Jacket

Samsøe & Samsøe Dress (*gifted)

Ray Ban Sunglasses

Watch Rolex

Valentino Bag

Converse Shoes

Näissä kuvissa on mielestäni jotain tosi mageeta. Yleensä tykkään kuvailla street style -kuvia mahdollisimman vaaleissa ja selkeissa ympäristöissä, joten tämä graffiti tausta on itselleni jotain aivan erilaista – tosin mukavaa vaihteelua! Olen aivan rakastunut tuohon Samsøe & Samsøen smaragdinvihreään mekkoon, joka on niin helppo ja ihanan miellyttävä päällä. Väri on myös mielestäni todella herkullinen ja kivaa vaihtelua itselleni, sillä vaatekaapistani ei hirveästi vihreää väriä löydy. Mekossa on vielä kaunis avonainen selkä, mutta sen unohdin valitettavasti kuvata teille näitä asukuvia ottaessamme. Täytyy vaikka snäpätä teille siitä seuraavan kerran kun mekko on päälläni. Suoran ja löysähkön mallinsa sekä stretsaavan materiaalinsa puolesta olen voinut tätäkin vaatetta käyttää huoletta raskausaikana vaikka kyseessä ei olekaan äitiysvaate. Varmasti tiukan paikan tullen käyttäysin mekkoa myös juhlissa korkokenkien kanssa, mutta kuitenkin tykkään enemmän tästä arkisesta fiiliksestä nahkatakin ja conssien kanssa! Mitä mieltä te olette?

Tänään on miehelläni ensimmäinen (ja ainoa) vapaapäivä koko heinäkuun aikana, joten lähdemme koko perheen voimin viettämään kivaa päivää. Aluksi suunnitelmissamme oli suunnata Naantaliin Muumimaailmaan, mutta kahden tunnin ajomatka yhteen suuntaan ei houkuttele näin kauniilla ilmalla. Hietsu, Uimastadion, Lintsi… ehkä päädymme jonnekin hieman lähemmälle. Ihanaa kesäpäivää myös teille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

9 kommenttia

 1. Laura 19.07.2016

  Todella, todella vaikea uskoa, että sulla on enää kuukausi laskettuun aikaan. Miten sun vatsa voi edelleen olla noin PIENI??

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2016

   Vatsan kasvu on niin yksilöllista raskausaikana. Toisilla kertyy esimerkiksi enemmän nesteitä kuin toisilla…Itsellä vatsankasvu/koko menee ihan keskikäyrää, mutta kun olen niin pitkä niin vatsa ei tule niin pyöreänä eteen ”esille”.

   Vastaa
 2. Marie 19.07.2016

  Moikka! Kaunas look :)! on ihastunut sun nahkatakkiin, osaatko antaa vinkkiä koon suhteen? Kokoskaala oli aika laaja.

  Vastaa
  • Metti Forssell 20.07.2016

   Moi! Voin suositella tuota nahkatakkia lämpimästi. Se on ihanan laadukasta ja pehmeää nahkaa ja tulee varmasti palvelemaan vuosia. Itselläni on nahkatakista koko UK4 ja vastaa mielestäni reilua 34. Kokeilin myös UK2, mutta halusin, että nahkatakissa olisi hieman tilaa, että sinne alle mahtuu sitten syksymmällä esimerkiksi paksumpi neule 🙂 Mitä kokoa yleensä käytät?

   Vastaa
 3. Jenna 20.07.2016

  moikka! Hei sulla on instassa kuva Tean kanssa missa sulla on musta pitkahihainen mekko missakivasti leikattu halkio! Mista tuo mekko on? En loytanyt blogin puolelta mekkoa 🙁 Tsemppia odotukseen!

  Vastaa
 4. Maija 21.07.2016

  Kuolaan tota valentinon laukkua! Osaatko arvioida paljonko euroja siihen upposi? Pysytäänkö kolminumeroisessa luvussa? Opiskelijana kiinnostaa… 😀

  http://maijaviola.blogspot.fi/?m=1

  Vastaa
  • Metti Forssell 21.07.2016

   Hei! Tuo laukku on kyllä ihana <3 Ihan ei kolminumeroinen luku riitä, muistaakeni laukulla oli hintaa n. 1500€. Kannattaa kurkata hinta Valentinon omilta nettisivuilta tai esim. mytheresa.comista tai net-a-porter.sta! 🙂

   Vastaa
   • Maija 24.07.2016

    Oivoi… Eksyinki heti sinne net a porteriin. Roosan värisenä haluaisin seuraavan laukun. Saa nähdä mitä tulevalta australian jäljiltä jää käsiin ja tilata ehkä sitten se kotiin 😛

    Vastaa