MUUMIMAAILMA

 

Pikku-Liliamme on todella suuri muumifani. Sen vuoksi halusimmekin viedä hänet ehdottomasti tänä kesänä Muumimaailmaan. Viime perjantaina päätimmekin sitten aamulla ottaa suunnaksi Naantalin ja siellä sijaitsevan Muumimaailman. Emme olisi voineet valita parempaa päivää visiitillemme. Pelkäsin, että paikka olisi ollut tupaten täynnä porukkaa, mutta ehkä perjantain ja huonohkon sään vuoksi ihmismäärä ei ollut mikään mahdoton. Vaikka olimme hehkuttaneet koko kaksi tuntisen ajomatkan Muumimaailmaa ja siellä asustavia muumeja tyttärellemme, ei hän kuitenkaan aivan ymmärtänyt mistä olisi kyse. Hämmästys olikin aikamoinen kun hän Muumilaakson porteilla tapasi ensimmäisen hahmon. Varovasti hän sitä sylistäni katseli, mutta turvallisesti muutamien metrien etäisyydeltä. Riemulla ei kuitenkaan ollut rajoja, kun hän pienen kävelymatkan jälkeen näki sen ihan ”oikean” muumitalon ensimmäistä kertaa!! Voi että sitä ilon määrää! Sydänhän siinä suli, kun näki kuinka innoissaan tuo pieni rakas voi jostain asiasta olla! Seuraavat tunnit vierähtivätkin muumitalon kaikkia (viittä!) kerrosta tutkiessa. Onneksi minulla oli äitini ja pikkuveljeni apuna, sillä välillä siellä ihmismassassa, portaita ylös alas kävellessä ja Lilian perässä juostessa apukädet tulivat todella tarpeeseen. Pikkuhiljaa Lilia myös lähestyi muumihahmoja ja uskaltautui jopa koskettelemaan ja halaamaan niitä. Loppujen lopuksi hän oli hahmoista niin innoissaan, että vain kiljui, pomppi hahmojen ympärillä, kävi koskekettelmassa sekä halaamassa niitä jatkuvasti. Suosikkihahmoiksi nousi kaikki Muumit sekä Nipsu, mutta Haisuliin ja Hemuliin hän ei koskenut 😀

Kaiken kaikkiaan aivan ihana ja ikimuistoinen päivä meille kaikille! Suosittelen ehdottomasti käymään Muumimaailmassa, mikäli teiltä löytyy kotoa tai lähipiiristä yhtä suuria Muumi-faneja <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Piia 24.07.2016

  Onpas kiva paikka pienelle tytölle.
  Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.07.2016

   Se on pienelle lapselle ihan unelma paikka! 🙂

   Vastaa
 2. Sini 24.07.2016

  Voi että miten iloinen olo itselleenkin voi yhdestä blogipostauksesta tulla 🙂 ihan liikutuin tätä lukiessa.. Voin niin kuvitella elävästi nuo kertomasi tilanteet. Ihania rakkauden ja ilon täyteisiä kuvia <3 äitisi on myös todella tyylikkäänä!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.07.2016

   Kiva kuulla, että tunne välittyi ruudun toisellekin puolelle 🙂 Maailmassa ei vain yksinkertaisesti ole parempaa tunnetta kun nähdä kun oma lapsi nauttii <3

   Vastaa
 3. evelyn 24.07.2016

  Ihania hetkiä ollut varmasti 🙂 Vieläkö keretään nähdä video raskausfiiliksistä ennen synnytystä? 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.07.2016

   Ehdottomasti! Kuvaan sen luultavasti tällä viikolla 🙂

   Vastaa
 4. Vanessa 24.07.2016

  Koska sulta on tulossa meikkivideota? 🙂 terveisin kovasti sitä odottava!!

  Vastaa
  • Metti Forssell 24.07.2016

   Olen kuvannut nyt vihdoin ja viimein teille sen meikkivideon! Editointia vaille valmis siis 🙂

   Vastaa