KHAKI LOVE

 

engelkollaasi3

Photos: Kaisa Turunen/edit by me

Anine Bing Jacket

Allsaints Dress

Ray Ban Sunglasses

Chanel Bag

Zio Espadrilles

Rakkauteni khakivihreään kasvaa vuosi vuodelta. Varsinkin kesäisin huomaan käyttäväni tuota väriä enemmän kuin koskaan, sillä valkoisen rinnalla khakivihreä pääsee mielestäni parhaiten oikeuksiinsa. Nahkatakin ohella pari vuotta sitten hankkimani Anine Bingin armytakki onkin kuulunut vaatekaappiini kulmakiviin aina ostohetkestä lähtien. Silloin kun haluaa asuun astetta rennompaa fiilistä on armytakki hyvä valinta. Myöskin kun oma vaatekaappini on aika musta, valko- ja harmaa painoitteinen tuo vihreä takki kivasti väriä asuihin. Oma missioni onkin hankkia ja käyttää enemmän khakivihreää tulevana syksynä. Se on ihana pari esimerkiksi erilaisten beigen ja harmaiden neuleiden kanssa. Myöskin monivärinen, armykuosinen takki voisi olla kiva extra vaatekaappiin hmm… Apua! En vielä halua ajatella syksyä, nautitaan nyt näistä heinäkuun helteistä ensin 😀 <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

6 kommenttia

 1. cioccolato 25.07.2016

  Juuri viime yönä muistelin tuota takkiasi lämmöllä! Se on niin ihana! <3

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.07.2016

   Hihh, kiitos 🙂

   Vastaa
 2. Kate 26.07.2016

  Pari vuotta sitten?? Minusta kyllä viime kesänä tätä esittelit…

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.07.2016

   Voi olla, että sä muistat paremmin kuin mä 😀

   Vastaa
 3. Roosa 27.07.2016

  Kuka kuvaa useimmiten sun asukuvat? Sulla on aina nii ihania kuvia 🙂

  Vastaa
  • Metti Forssell 28.07.2016

   Vaihdellen. Yleensä kuvaan Nikin (valokuvaaja) tai sitten blogikolleegoiden kanssa 🙂

   Vastaa